Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Thief said:
засега ще се въздържа от по-сериозен коментар, но янев не е случаен. И със сигурност не е такъв за какъвто се представя. След интензивно практикуваният от БСП таргет маркетинг (сори за инглиша, курнира само да не скочи сега :rolleyes:) в последните 10 години, нищо чудно да запълва липсата на гласове за бсп в дясното пространство.

Спокойно всеки може да си използва английски термини и т.н. Идеята ми беше за абсолютното излишни мнения написани без да има нужда на чужд език. Ако ми прочетеш по - внимателно мненията от вчера ще забележиш, че са насочени към определен потребител на форума.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  netrootbg said:
Нека да позная. Пак си решил да си компетентен във всяка една темата без да си достатъчно запознат.

Чакай сега, не изземай правомощията на форумните звезди и не ги приписвай така леко на бедния хост!

Curunir said:
Чакай сега, не изземай правомощията на форумните звезди и не ги приписвай така леко на бедния хост!

Явно неговите мнения ми правят повече впечатления от на остналите ;). Все пак ако ми е на кеф да прочета негово мнения трябва да провя допълнително кликване с мишката.

Между другото да не си помислят всичките хора тук, че се заяждам с всеки и за всичко. Следя голяма част от форума, но пиша рядко. В последните дни съм на кеф да пиша какво ми е направило впечатление. Мненията са ми както на всеки друг потребител. Потребителската ми група е за административни фукнции. Ако има някакви проблеми в това направления ще получите лично съобщение вместо да пиша из разни теми.

Вънка времето е уникално майна :) Прекрасно за разходки из спокойния спящ град :)

Аз не гласувах! :( Просто не успях да се дигна от леглото от толкова драйфане и схващане.

На края установих че това е грип, а не съм се натровил. :unsure:

Дано се оправя по-бързо че имам работа, а така не мога да си я върша.

П.П. Отивам да подремна отново!

:)

host said:
Хм, палячо...не знам.За мен всичките са палячовци, но за момента това се предлага.Янев много набляга на публичността, но до сега не съм чул един сериозен политически аргумент срещу него и действията му.

Ами няма и да чуеш ;) Само не се подлъгвай, че това което приказва, Яне го мисли наистина..., още по-малко би го направил! (че кой е този луд който би си ритал купичката от която папка) Той човека си изпълнява мисия - а тя е имено да привлича гласове които иначе биха отишли в дясно. В същия театър между другото играе и Болен Сидеров...

Както и да е! Дано само народа се стресне навреме за парламентарните избори... щото иначе майка ни жална.

Curunir said:
Лекьосаните 18-годишни абитуриенти и 19 годишниите първокурсници, които са прекалено заети да се е*ат по квартирите си и да пият кафе с ледена количка в някой бар или кафе, вместо да си поместят задника и да пуснат една бюлЯтинка... Видях точно едно по-младо от мен момче днес в секцията, което на това отгоре познавах от английската (т.е. не беше квартален картоф, който ходи по потник и говори на Йо, мен!). Не видях никой друг на или около моите 25 години. За сметка на това баби не е като да нямаше...

Но да не се пеним, че няма полза. Ще запуша, да го ева!

Подочух вчера от новините че във студентски град е имало опашки за чакане да се гласува.Иии то не кога а в 8 часа разбираш ли.Мн рано са се сетили студентите да гласуват та за това половината се отказали.Типично по български се в последния момент.

http://www.ekk.bg/mod_block_1045.html <== Моля ви влезте да гласувате тук,за да пуснат пак DISCOVERY и да махнат тъпото Da Vinchi learning :angry:

Quick Edit :P : Абе хора ходете гласувайте!Просто гласувайте за БЪЛГАРСКИТЕ политици!Много по-добре ще е ако ДПС ги няма в парламента !

kotora said:
Подочух вчера от новините че във студентски град е имало опашки за чакане да се гласува.Иии то не кога а в 8 часа разбираш ли.Мн рано са се сетили студентите да гласуват та за това половината се отказали.Типично по български се в последния момент.

Опашки е имало през целия ден. На място, на което е съсредоточен голям брой хора, които на всичкото отгоре трябвало ръчно да се дописват в списъците, не са си направили труда да увеличат секциите. Да не говорим, че почти никъде не съобщиха ясно, че студентите с адресна регистрация в различен град могат да гласуват в секция по избор, където и да е. Това специално съм го издирвала в нета. А, пък и ако беше съобщено, че трябва да се попълват декларации, които могат да се изтеглят и вкъщи, та да отидеш с попълнена там, пак щеше да е по-лесно. Аз гласувах към обед в самия център на София, нямаше никакво струпване, никакви проблеми.

Поздрав за всички с

... малко истински рок да чуете!

Щях да дам и линк, обаче не мога да отворя нищо друго освен форума.

П.П. Оправи се тоя интернет вече!

:)

Надявам се че на другите избори БСП ще са поне 3-ти или четвърти или изобщо няма да са в челните партии :D

kotora said:
Надявам се че на другите избори БСП ще са поне 3-ти или четвърти или изобщо няма да са в челните партии :D

Подкрепям те и аз в момента точно това си мисля и силно се надявам гласовете на ГЕРБ и Синята Коалиция на следващите избори да са достатъчни за обединение и малко по малко да започне да се оправя тая държава!

Оф, мамин... дори няма възраст да гласува... Ама вече с открита политическа програма за развитие на държавата за идната петилетка...

Antares said:
Оф, мамин... дори няма възраст да гласува... Ама вече с открита политическа програма за развитие на държавата за идната петилетка...

Много си ми забавен с такива постове :D .Едва ли си го виждал някога на живо ама вече "мамин" ... ми ако е 130 кила и от един удар ти падне главата?Ама ти не ги обмисляш такива работи-то колелото е бързо :laughing:

А, глупости. Аз не излизам от нас, къде може да ме гепи. Зак'во мислиш съм толкова смел и отворен?!

Alestorm <33333.

Тея ги слушах га бяха още Battleheart, после ги изпуснах, ама ся виждам, че са се пооправили малко :Д.

zlobil said:
...в ЦС сърварите бях един от най-мразените хора..... :)

Ти и сега си пак такъв, ама карай...явно ти става 'навик'. :bgrin:

Тихо да не чуе кармата ми че ще ми гепат документите като на мобо :)

пс : мобо нищо лично , съжалявам кофти е , аз си вадих само нови документи на колата и ахнах представям си всичките тия работи ква занимавка е .....

глеам нещо кат на състезание го обръщате. ама неам нищо против. повече гадости за другите = по-малко за мен.

аз пък сега кат съм безличностен дали моа си права квото си искам?

зло, покрай мойта случка ми разказаха пак в състезателния стил "твойто нищо не е ", че в "олимпия" някой е направил удар за около 30К под формата на телефони, часовници и златни накити на неслучайни хора. стискайте си стотинките и не се доверявайте на шкафчета.

Най - накрая доживяхме да видим нормална навигация за iPhone - TomTom.

mobo как точно ти ги откарднаха твоите неща?

Злоба помната от цс..даже съм си архивирал един лог в irc където се наливате със фурко :) хаха ее мноо смях...и едвали с тоя ник мой захапиш кой съм бил :D..

Мисля си, няма ли някой да снима навън светкавиците..през секунди са и обхващат половината небе..много красиво..:)

Минава ми през акъла, че форумът отново си върна част от изгубеното напоследък очарование....защо ли? Ами много просто - в списъка с емотиконите отново присъства :lol: .

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...