Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

netrootbg said:
Само гледай как някой ще се изкаже след моето мнение, че би отказъл да си легне с нея ;). Даже ще са много упорити в твърденията си.

и аз ще упорствам....само и само да си легнем :lol: :lol:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аз ще съм много упорит в твърдението си, че почти при никакви обстоятелства няма да откажа да си легна с нея! :D Стига да си нямах приятелка(нали съм джентълмен :) )...Още тук споделих намеренията си по този въпрос!

ov3rm4n said:
аре не в множествено число, че така излиза, че те мен псуват и аз тях псувам, което изобщо не отговаря на истината... никого никога не съм псувал, нито на живо, нито онлайн...

Аз всъщност за X-овете говорех... досега май само 1 ме е псувал и то слага работа... иначе как може да не напсуваш никой особено на живо не знам. Особено като карам почти половината време го прекарвам благославяйки някой. То верно че все около 5 следобед карам но почвам да си мисля дали пък не трябва да ида на лекар може би...

netrootbg said:
Само гледай как някой ще се изкаже след моето мнение, че би отказъл да си легне с нея ;). Даже ще са много упорити в твърденията си.

Аааа жена ми е дала позволение за подобни знаменитости. Вика че тъй и тъй шанса е 1 на милион :lol:

Аааа, за мойта няма такъв филм! Само да си помисля, че искам да съм с някоя друга, пък било то и известна(т.е. шанса да стане работата е 1 наа 20 милиона) и край!

sandman said:
Аааа, за мойта няма такъв филм! Само да си помисля, че искам да съм с някоя друга, пък било то и известна(т.е. шанса да стане работата е 1 наа 20 милиона) и край!

Aaa, мойта го обяви за научна фантастика... не че после не ме гледаше лошо известно време :)

netrootbg said:

Ne che neshto ama ako e za kurvi, ima dosta po-qki ot goreupomenatata selqnka.

KILLERINCHO said:
Ne che neshto ama ako e za kurvi, ima dosta po-qki ot goreupomenatata selqnka.

Не го отричам. Има страшно много по - добри, но зададох въпроса по друг начин. Дали ако имаш възможност ще и откажеш?

Ноу тенкс, моногамен съм, ако и приема офертата ще трябва цял живот да карам с тая мисъл.

:lol:

Psihara^^ said:
Моногамен = дясна ръка до живот?

Иска ти се да е само дясната.

:D

Ако трябва сериозно да ти отговоря, не съм по кратките връзки и не хойкам с други... за мен това означава.

lil_stenly said:
Ноу тенкс, моногамен съм, ако и приема офертата ще трябва цял живот да карам с тая мисъл.

:lol:

Е че за вечерта пак ще си моногамен.....Ама само за вечерта де :lol:

netrootbg said:
Не го отричам. Има страшно много по - добри, но зададох въпроса по друг начин. Дали ако имаш възможност ще и откажеш?

Мии... ?!? Не! Чуждото си е чуждо. 'Пък и няма да обсъждаме с нея синьото отместване или времевите парадокси....

Тея как страйфват на дуум като стрелките са ти в долния ляв ъгъл, стрелбата в долния десен, а страйф бутоните са ти на най-удобното възможно място ?

Друго си е чистия инстал на Vista x64...друго си е да си напълня с музиката която само аз си харесвам...Джина Стоева - Остани...поздрав за всички.

Grimjaur said:
Оооооооой мари Пенооо, не ооди по брегооо!!! Добро утро.
Брего се рони - ке паднеш от негооо!

През главата ми минава една мисъл, която не е просто мисъл, а полет на тоалетното творчество:

И устните са пак солени.

Ти пак си правила ми*ет.

Но аз не ти се сърдя, Рени.

Не съм еснаф, а съм поет.

Автор: Неизвестен

host said:
Друго си е чистия инстал на Vista x64...друго си е да си напълня с музиката която само аз си харесвам...Джина Стоева - Остани...поздрав за всички.

Брехххх. ИмАло и фенове значи тук. Не са всики метЛяги :rolleyes:

Thief said:
Тея как страйфват на дуум като стрелките са ти в долния ляв ъгъл, стрелбата в долния десен, а страйф бутоните са ти на най-удобното възможно място ?

Може би просто защото не играят с WASD а със стрелките, стрейфят с Alt, стрелят с Ctrl и отварят врати със Space, както са и стандартните настройки на бутоните :D

DON_CHEFO said:

е къ да няма фенове?!?!?!

чалга невър дай!!!!

кондьо ис нот гилти!

:punk :punk :punk

DON_CHEFO said:

Мчи как...аз тука нали "спорех" с антарес...че даже някаф пич май е получил уарн заради мен ама аз тоя пост не съм го чел :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...