Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  Curunir said:
Но не те притеснява факта, че обяснява възможно най-елементарния си трик, издигане на 20 см от земята, с кутия пред себе си? Мен ако питаш не е особено впечатляващо.

Сега изпитвам силно желание да ми обясниш с желязна логика и това.

Това може да го обясни само фокусник занимаващ се с подобни номера ;). А, че е номер е очеизвадно ! Първо - рязкото издигане. Второ - залюляването и накланянето назад в момента на издигането. Трето - рязкото спускане върху покривът. И не на последно място - след като може да левитира (да изключва действието на гравитацията в-ху себе си), защо се движи само по права линия ? Можеше за по - убедително да направи някое кръгче или завойче поне :) . Не всичко което изглежда като патка, кряка като патка и плава като патка е патка ! Може да е и мюре, примерно !

Antares said:
Трудно е да бъдеш Бог

Не е трудно, казвам го от личен опит :lol: :lol: :lol:

Минава ми , че е супер отвратително да бачкаш в събота до 18:00.

Както се случи днес с мен, но това са рисковете на професията.

И на всичкото отгоре докато се прибера в града то стана 19:30.

Виждал съм доста слаби преводи, но тази вечер видях нещо, което срина всичките ми представи за некадърност:

"I'm just fed up" -> "Просто съм охранена"

Без коментар...

Мразя когато някой не ме взима насериозно и да си мисли, че се лигавя.

elle89 said:
Минава ми през глаЪта кво ли мазало е било вчера на Металика... :blink:

Даа, толкова е голямо мазалото, че героите още се опитват да се освестят и да разкажат на нас, простосмъртните... :punk

Винаги съм се чудил как с всеки изминал ден измислят все по-малоумни и по-малоумни филми...

Тотална загуба на време е да гледаш някой филм, който не е от "Хитовите заглавия" по-добре да си бях играл WoW...

На тема филми - наскоро направих грешката да гледам "Шотландски Боец 3"... (puke). Няма такава глупост.

@Harlem, почти същото, само че при мен е с планина :)

Antares said:
@Harlem, почти същото, само че при мен е с планина :)

Вече бих склонил на всичко - море, планина, гора...каквото ще да е :D

Интересно ми е днеска доколкото ще ми издържат нервите. Дали ще успеят или ще ме ядосат. А аз се ядосвам сериозно веднъж на няколко години и не е много приятно за хората които са наблизо...

PSYCHOSIS said:
Виждал съм доста слаби преводи, но тази вечер видях нещо, което срина всичките ми представи за некадърност:

"I'm just fed up" -> "Просто съм охранена"

Без коментар...

А знаеш ли как да кажеш "Мани мани" :laughing: - Remove remove :lol: :lol: :lol:

Много ми е тъпо и не ми се занимава с нищо в единственият ми почивен ден за седмицата.

Стоя си пред компа с чаша кафе и се мотая из нета. Търся нещо с което да се занимавам но не се спирам на нищо. Абе просто днес ми е бахти и накензаният ден, па макар е почивен.

You are going to set up! - Ш'са сетиш!

:lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...