Jump to content
BulForum.com

artilerist

Members
 • Content Count

  1168
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by artilerist

 1. Сега ни е зор с тез колики, а със зъбите направо незнам . То тогава и температура ще вдига и... Но все пак трябва да минем по този път няма как да го прескочим. А относно капките на нас по добре ни повлияват САБ СИМПЛЕКС.
 2. MMM благодаря много. Ние и без друго сме решили да го водим при една стара баба в изгрев която прави такъв масаж и вади косъмчета от гръбчето на детето. И коликите били дотам. Вече няколко познати майки казват на жена ми заведи го и виж сама ефекта. Та в понеделник смятаме да го заведем. Благодаря ти още веднъж.
 3. Да се оплача и аз. В близките 60-61часа ми се събират само 7 часа сън. На работа в къщи,тъкмо си легна детето ревне. Мъчат го колики и съответно се мъчим и ние. Пробвахме и 4 вида капки и всички помагат само по веднъж. Така че някой с повече опит може да подскаже с някакви капки или чай някакъв например. Само от анасон да не е. Лека вечер.
 4. Благодаря ви на всички. И на теб Видене за достойният българин. Имам повод сега да черпя, но ще стане малко по нататък когато поотрасне. Надявам се да е на следващата форумна сбирка но, времето ще покаже. Още веднъж благодаря.
 5. http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2719/10826571407216199991296674627BtomS9scGEAwYqIVodNI.JPG Ето с това искам да ви се похваля. Имам син който вече е на 11 дни. Казва се Божидар. И ми е много сладък, може би защото си е мой.
 6. http://www.smart-blogs.com/sony-ericsson-vivaz-review-and-specifications.html Сдобих се с това интересно телефонче онзи ден. Дори е с подарък топка от световното.
 7. Добър вечер на всички познати и непознати съфорумци. Аз направо не знам от къде да започна и къде да свърша. За една година от както съм станал много нередовен тук във форума ми се случиха какви ли не работи. Ето някои от най важните. На нова работа съм от година която е до нас. Оженихме се с Таня (за тези от вас които я познават) Основен ремон на повече от половината ни жилище. Нова кола и още едно куче, поколение на моята кучка. И най най щастливото нещо всеки момент (тези дни) ще ставам баща ще си имаме момченце. И за коледа SE XPERIA X8 Мисля че това е достатъчно че иначе ако
 8. - Жителите на пловдивския квартал Столипиново са определени от независима организация за най-романтичните хора в България. - Това пък защо? - Ами, защото всяка вечер, вечерят на свещи....
 9. СБЛЪСЪК Енда много добра книга, пак на Стивън Кинг.
 10. Аз съм с VISIO и при мен проблемът е че не ми го отваря. А когато го отвори и влчза в торентите, те не са мръднали от няколко дни все една и съща страница, и не зарежда и друга. И на мен ми е интересно какъв е проблемът.
 11. Майка казва на сина си: - Пиер, донеси ми десетина чинии, че искам да кажа нещо на баща ти! В американско семейство мъжът пита жената: - Кой е най-запомнящият се момент за тебе от олимпиадите досега? - Победата на САЩ над СССР през 1980 год. А за теб? - Катерина Вит през 1999-а в "Плейбой".
 12. В Лондон. Двама мъже разговарят. - Как е фамилното ви име? - Шекспир. - О, това име е много известно! - Че как иначе! Вече двайсет години разнасям мляко в района. Ето и още малко. Как се казва най новата стойка в "Кама Сутра"? - "Френски скитник" - жената се съблича, застава на "мост", а мъжа ляга отдолу и... заспива.
 13. Днес следобед чух един мохабед от един приятел. Та да те питам аз на тебе ако ти предложат да избираш между жена ти и кинозвезда, ти коя кинозвезда би избрал? Много ме разсмя това в скучният и ветровит следобед.
 14. DOOMSDAY Филмчето на мен лично ми хареса, току що го изгледах.
 15. Иди до моста на Герджика, с/у. Викиват. Там има магазин за ремъци и гумени съединения, Всички ремъци които продават са на ГУДИЪР, и не са никак скъпи. От там си взех за сиерата( СТАРОТО МИ ВОЗИЛО ) за 7лв. Та твоят едва ли ще е доста повече.
 16. http://global.msi.com.tw/index.php?func=pr...;maincat_no=135 Не е най доброто но до тук ми бяха възможностите. А лично на мен си ми харесва.
 17. Преди малко попаднах в нета на ето тази простотия: Какво прави един ЦИГАНИН като седне пред компютъра? Ами рови се в RECYCLE BIN разбира се.
 18. Хора настинал съм ужасно. Много ми е зле вече втори ден. висока температура и кашлица, хрема. Абе чувствам се направо като сопол, но какво да се прави.
 19. Миналата седмица видях че има в ЕРА на 55лв. с вентилатор, разходисе до там да ги погледнеш.
 20. Господ създал земята и седнал да си почине. Създал мъжът и седнал да си почине. Създал жената и от тогава нито Господ,нито мъжа си почиват.
 21. EAGLE EYE Страшно много смотан филм. Направо повече и от скучен.
 22. В ERA COMPUTERS има избор на тези телефони. Но наистина внимаваи,колегата е прав за чуваемоста с едната катра.
 23. Drillbit.Taylor.. Доста добро филмче, развлекателно и приятно. А и смях има доста.
×
×
 • Create New...