Jump to content
BulForum.com

artilerist

Members
 • Content Count

  1168
 • Joined

 • Last visited

About artilerist

 • Rank
  Дървен Философ
 • Birthday 10/04/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  476650603

Profile Information

 • Location
  ПЛОВДИВ
 1. Сега ни е зор с тез колики, а със зъбите направо незнам . То тогава и температура ще вдига и... Но все пак трябва да минем по този път няма как да го прескочим. А относно капките на нас по добре ни повлияват САБ СИМПЛЕКС.
 2. MMM благодаря много. Ние и без друго сме решили да го водим при една стара баба в изгрев която прави такъв масаж и вади косъмчета от гръбчето на детето. И коликите били дотам. Вече няколко познати майки казват на жена ми заведи го и виж сама ефекта. Та в понеделник смятаме да го заведем. Благодаря ти още веднъж.
 3. Да се оплача и аз. В близките 60-61часа ми се събират само 7 часа сън. На работа в къщи,тъкмо си легна детето ревне. Мъчат го колики и съответно се мъчим и ние. Пробвахме и 4 вида капки и всички помагат само по веднъж. Така че някой с повече опит може да подскаже с някакви капки или чай някакъв например. Само от анасон да не е. Лека вечер.
 4. Благодаря ви на всички. И на теб Видене за достойният българин. Имам повод сега да черпя, но ще стане малко по нататък когато поотрасне. Надявам се да е на следващата форумна сбирка но, времето ще покаже. Още веднъж благодаря.
 5. http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2719/10826571407216199991296674627BtomS9scGEAwYqIVodNI.JPG Ето с това искам да ви се похваля. Имам син който вече е на 11 дни. Казва се Божидар. И ми е много сладък, може би защото си е мой.
 6. http://www.smart-blogs.com/sony-ericsson-vivaz-review-and-specifications.html Сдобих се с това интересно телефонче онзи ден. Дори е с подарък топка от световното.
 7. Добър вечер на всички познати и непознати съфорумци. Аз направо не знам от къде да започна и къде да свърша. За една година от както съм станал много нередовен тук във форума ми се случиха какви ли не работи. Ето някои от най важните. На нова работа съм от година която е до нас. Оженихме се с Таня (за тези от вас които я познават) Основен ремон на повече от половината ни жилище. Нова кола и още едно куче, поколение на моята кучка. И най най щастливото нещо всеки момент (тези дни) ще ставам баща ще си имаме момченце. И за коледа SE XPERIA X8 Мисля че това е достатъчно че иначе ако се отплесна да пиша и нз. кога ще свърша. Но и това никак не е малко за една година време.
 8. Здравейте!Интересувам се от точка 3-128-цата къде може да се вземе.Благодаря!

 9. - Жителите на пловдивския квартал Столипиново са определени от независима организация за най-романтичните хора в България. - Това пък защо? - Ами, защото всяка вечер, вечерят на свещи....
 10. Като каза скаричка, сега ше начукам едни пържолки и оставям жената да ги пекне, и да напави и вдна салатка. Че то вече си е ракиено време. А с Галчето ще се съглася само за 2 от 3-те неща. Секс и Сън.
 11. СБЛЪСЪК Енда много добра книга, пак на Стивън Кинг.
 12. Много гадно и депресантско време, на празника. Дразни ме че вали цял ден, но поне не съм на работа. Но пък жената е .
 13. Ето го и нашият работен плот. http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1636/16...71966662507.JPG
 14. Добро утро, народе. Днес денят започва ок. или поне за някои хора. А и също се надявам и да завърши добре.
×
×
 • Create New...