Jump to content
BulForum.com

DaToNik

Members
 • Content Count

  609
 • Joined

 • Last visited

About DaToNik

 • Rank
  Гуру
 • Birthday 05/19/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://datonik.wordpress.com

Recent Profile Visitors

311 profile views
 1. Мили момчета и момичета, Току-що се прибирам и след кратък оглед на ситуацията ГОРЕЩО ВИ МОЛЯ да си изберете друго място за тези сбирки или да си организирате почистването на дома ми и изтрезняването на домакина. Не желая повече детето ми да влиза в подобна обстановка! Все още с уважение: Дарина П.П. За тези, които не ме познават: За да напиша ТОВА ТУК, значи нещата са излезли от нормалните граници за гостоприемство! Ако съм обидила или с нещо накърнила достойнството или егото на някой от вас, моля да ми простите!
 2. Точилката се счупи още първия път Нещо не схващам: Аз доказах добрина и любов като го изпратих с любовен кебап и тайничко се надявах да ме посрещне подобаващо...Защо аз пак да се доказвам - не съм освинила аз апартамента...Той сега се доказва, милия, с четката и парцала в банята. За другото има време. За останалото знам всичко и виновните ще понесат съответните ристрикции. Засега са оставени на бавен огън на съвестта им, като за начало...На теб като съучастник (присъствал) няма да ти се размине също.
 3. Прибирам се аз преди малко и си се точа на чудния винен кебап, който снощи с огромна любов приготвих за любимия и мен и който аз дори не съм опитала, а все пак съм бременна жена!!! И ми текат едни лиги в тоя студ и стават на висулки...Приказни картини минават пред очите ми...романтика до гуша! Преобличам се в спалнята и бързам да ида да хапна и какво да видя?!?!!!!???? НЯМА КЕБАП! НЯМА ОРИЗ! .... Отивам в банята да се поуспокоя от преживения шок и да приведа прическата си във вид неплашещ ме в огледалото...УВИ! Няма смисъл! Там се огелпи съвсем горката ми глава... Питам аз: С КАКВО СЪМ ГО ЗАСЛУЖИЛА ТОВА? КАКВО ЩЕ ЯМ? КОЙ ЩЕ ЧИСТИ? Подвъпрос: Какво толкова сте изяли за тая баснословна сметка (пиенето на ме касае), че сте останали гладни и МОЯТ винен кебап ви е спасил от глад? И къде тогава е моят дял от тая голяма сметка?
 4. Що? Ще ти се да пукна ли? Апропо, тази седмица ако оцелея, значи ще изкарам и зимата Добра е, Пешко! И аз се радвам, че още издържаш на напрежението...тук... Аз не мога! Попрочетох малко назад и БЕГААААМ!
 5. Днес влизам на промоция, за да поздравя любимия ми мод с това голяяямо парче от все сърце: Видене, с цялата ми любов за теб!
 6. Хи-хи-хи! С помощта на Раптор Ферари и следващия старт ще са без точка! До рождения ми ден остават два, най-много три старта! На това от картинката много ще ми духа, ако е за мен, ще настина и тогава....а и Виден къде ще се вози? Или ще тича след мен... А на въпроса на бати Весе за колата, има два варианта като за подарък: 1. Едно време, като бях по-млада , си мечтаех да карам СТАРИЯ модел на Шкода Фабия; 2. Сега съм си харесала изгледа на Ситроен С1... По дяволите! С новия вид на форума повечето ми бутони не работят! Щях да сложа и линкове! ЕДИТ: По долния съвет успях с английската версия, но си искам българското!
 7. Христос Воскресе! Този диалог по мой адрес за малко да го пропусна - позатрупан се оказа след почивните дни... Пламене, Весо, да прави сте, че мъж ми е скръндза и в кризата още по-скръндза стана. Но нищо, те клетвите ми стигнаха и Ферари вече трети старт са без точка Мини Купъра и на мен ми харесва, но ще трябва да ми купи и гараж! Аз съм по-скромна - искам нещо икономично, малко (т.е. лесно за паркиране), без скъпа поддръжка, за да мога да го сложа пред блока на открито и да не ме е яд ако ме блъснат (както стана с Фиестата). И съм още по-скромна, щото го искам за подарък за ТРИ рождени дни!!! Не знам как да коментирам - паднала му се е хубава, умна и СКРОМНА жена и пак за трепане говори, тц,тц,тц... Пламене, кажи му ти на жена ти каква кола й купи? Дано да вземе пример от патило
 8. Нови идеи винаги се възприемат добре от мен! Давай да видим... Ако поне една не опитам, ще ми стане...нещо..., но и на вас ще ви стане и то по-лошо от моето
 9. А кой си боядиса яйцата? Бързо снимки и да показвате "Тъй като днес е ден на Секретарката - честито на всички празнуващи xmas.gif" Мислех да почерпя, ама се отнасяло само за тези на юристите... Аз съм на инженер
 10. КукуряК! Опитай преди лягане чаша топло мляко с лъжица мед - успокоява само ако няма кой да те гушне
 11. Работа в криза! Ако питаш за прахоляка, той е от домашния ремонт след работно време! Злоби, боли ли те нещо? Или пак си гледал цици преди лягане?
 12. Всичко ме болииии, особено краката и кръста! Имам прахоляк дори там, където светлината не достига...Не мога да спя от умора...Шефа ми го няма (дисковата херния го прикова към леглото поне за две седмици) и аз не мога и да избягам от работа...И зор голям.. Пари няма...*Бах тоя живот!
 13. А това има ли нещо общо с крампите в крайниците, за които говори явно и Дядо ви? ЕДИТ: Явно ДА Моята майка наскоро припадна от болката посред нощ и за 2 санта се размина с фаталния удар в главата.
 14. След 11ч вече чистеха. Аз ако съм на теб, направо се качвам в снегорина и докато не ме закара до Центъра не слизам. Преди това викни един-два журналиста за цвят А като си болна, къде си хукнала? Нищо ново под Слънцето!
 15. 10:52 - Пред очите ми мина СНЕГОРИИИИИИИН! И като идвах на работа видях един, ама беше в центъра на задръстването
×
×
 • Create New...