UzITo Posted yesterday at 01:26 PM Author Share Posted yesterday at 01:26 PM 56 minutes ago, earache said: Имало заводски медни тръби около 30 см на това малоумно вътрешно тяло, закрепени някъде в дясната му част. Ако ги изкараш наляво, остават вътре в тялото, ако ги изкараш надясно обаче, стърчат на 30 см навън. Ще пиша на Дайкин, щото голям шанс тия да ме баламосват. Кой модел е този климатик и коя фирма ти го е монтирала? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago И модела и фирмата са тук: https://nicemag.bg/product/invertoren-klimatik-daikin-atxf20darxf20e-siesta-7-000-btu-klas-aa-20-db-freon-r32/5984/bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago В Пловдив има няколко читави фирми, на които може да се разчита. Останалите са дупкари за съжаление. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago Не е реклама. Преди 2-3 години единият климатик вкъщи отказа. Харесах и купих друг от Техномаркет, оня на края на града. Монтажът беше включен в цената, насрочихме ден и часови диапазон за монтаж. В уговорения момент дойдоха двама, Тим Клима. Бърза проверка показва фирма с трима служителя. Т. Е. човекът си работи за себе си. Та дойдоха, началникът явно разбираше доста. Преди да махне отказалия го диагностицира много набързо, безплатно. Монтажът стана прекрасно, точно както исках и на мястото на стария. След което го помолих, диагностицира и един стар Панасоник в хола. Каза - лагер турбина, имам рециклирани, еди колко си пари с монтажа. Разбрахме се, дойде и ремонтира Панасоника, до ден днешен работи идеално. Остави химикалка, пише Тим Клима, О8888О3225. Аз от тук нататък, ако имам избор, не бих ползвал никой друг за климатици. Постът не е реклама, по никакъв начин не съм стимулиран за него. Познавам човека само от работата му в дома ми. Един от случаите, в които някой идва и си свършва работата, без забележки и кусури, че свършва и още! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts