Jump to content
BulForum.com

Danzki

Members
 • Content Count

  410
 • Joined

 • Last visited

About Danzki

 • Rank
  Майстор

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Вероятно съм консервативен за възрастта си, но откровено се дразня на това навиране в носа на някакви "ново нормални" разбирания и порядки. Донякъде си прав. Хайде аз няма да обърна внимание, но тези неща навлизат доста масово и агресивно в ежедневието, а това влияе на подрастващите. После ходи обяснявай кой е майка и кой баща.
 2. Като е тръгнало, кой би желал децата му да растат възпитавани по подобен начин. И как бихме могли да ги опазим от тази откровена педерастия ? Да си ползват дупките както искат, но не е нужно да се натрапва постоянно и навсякъде.
 3. Истинска наслада. За съжаление Макс нямаше късмет.
 4. Важно е да нямаш загуба на пакети. 4 бокса на хд канали генерират 50-60 мегабита.
 5. И при мен вече работи. Бързо се съвзеха
 6. Платени 100, но месечната такса не покрива и 10 . Вероятно има шейпър и затова скоростта ти е точно в този диапазон. Спокойно, скоро оранжевите ще изкупят всички и всичко ще си дойде на мястото.
 7. След още 5-6 години буля може да имат някакво читаво иптв, разбира се ще са изостанали от другите с няколко години, но това не е проблем.
 8. Така да, но те пускат платена услуга, която както винаги не работи коректно. Няма как да плащам за услуга, която те превръща в роб на рестарти, неработещи функционалности и т.н. Даже някой беше писал, че самото гледане на телевизия е сложна процедура.
 9. Хвърлих едно око на форума им. Оказва се, че клиентите им отново са бета тестери на някакво недоносче наречено b-box. Явно не са си взели поука от недъгавия фюжън, а на всичкото отгоре искат и 69 лева за китайската кутийка.
 10. Нищо подобно, но реалността е горе-долу такава. Интересно ми е кой доставчик ползваш.
 11. Другия форум и той е болест. Климатик само на твърда връзка, спестява ватметри. Байо как ще се оправи с акаунта ? А и за едно сръбско дали си струва мъките и четенето...
 12. Общо взето ситуацията е такава, каквато си я описал. Щом хората си монтират смарт контакти, за да не стават да си рестартират фюжън боксовете... От друга страна - нашето си е болест.
×
×
 • Create New...