Jump to content
BulForum.com

Danzki

Members
 • Content Count

  347
 • Joined

 • Last visited

About Danzki

 • Rank
  Майстор

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 1. От къде в Пловдив мога да купя климатици (Mitsubishi heavy), освен от Вимакс? Направих им запитване за оферта с уреди за около 8к лева и се опитват да ме правят на идиот, което съответно ме изнерви доста. Преди съм пазарувал от тях, но сега мисля да платя на някой друг.
 2. Има, има. В Южен мисля, че са така нещата. Сега си представям как мечката идва и ни обяснява, че по-велики от Визио няма.
 3. Ако ползват старата дървесно-лампова мрежа на Визио, нищо чудно, че има проблеми. Иначе за н3 не мога да кажа лоша дума. 6 месеца ги ползвах и не съм имал никакъв проблем. Иптв от външен доставчик вървеше перфектно по всяко време. При мен също излизаше DCC.
 4. Хората са по домовете си и трасетата клекнаха.
 5. Извинете се на човека! Изнервихте го и няма да видим снимките. Пп
 6. Развали ни забавлението. Скоро не бях срещал подобен образ по форумите.
 7. От известно време забелязвам, че каналите от ХБО пакета не са означени с ХД. СД и ХД варианта вървят с около 6 мегабита, нямат никаква разлика в качеството на картината.
 8. Пиши на съпорта на tivi.bg. Преди години имах същият проблем с Виваком и го решиха за няколко часа.
 9. Какъв е модела/година на производство. Може да се окаже датчик на колянов/разпределителен вал, но трябва да се прочете. Чек-а свети ли ?
 10. В Мараша връзката изчезна. Няма и пинг до гейта, както и връзка с оператор. Edit: Да отбележа за протокола, че не успях да се свържа с оператор, но връзката беше възстановена след около 30 минути.
 11. Danzki

  qBittorrent

  Аз го махнах, защото изяждаше цялата рам. В момента съм с 3.3.15 и нямам никакви оплаквания.
 12. Доживях и Йегера да се изложат. Забавени и недоставени поръчки, чакане по 1 час за бира. Тотална трагедия. Чак ме изненадаха.
 13. Danzki

  qBittorrent

  Утре, ако не забравя може да се занимая с тях. Днес не съм забелязал проблеми със старата версия. Скоростите са като с последната.
 14. Danzki

  qBittorrent

  На мен ми върши работа. Моята връзка е 100 мбит и ги достига. По-важното е, че вече не изразходва паметта. Сега обнових до последната версия и за няколко минути започна да гълта паметта. За сега си оставам със старата.
 15. Danzki

  qBittorrent

  Инсталирах по-стара версия (3.3.15). От няколко часа сийдва, а паметта е свободна. Ще следя няколко дни дали ще се задържи така.
×
×
 • Create New...