Jump to content
BulForum.com

Danzki

Members
 • Content Count

  336
 • Joined

 • Last visited

About Danzki

 • Rank
  Майстор

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 1. Доживях и Йегера да се изложат. Забавени и недоставени поръчки, чакане по 1 час за бира. Тотална трагедия. Чак ме изненадаха.
 2. Danzki

  qBittorrent

  Утре, ако не забравя може да се занимая с тях. Днес не съм забелязал проблеми със старата версия. Скоростите са като с последната.
 3. Danzki

  qBittorrent

  На мен ми върши работа. Моята връзка е 100 мбит и ги достига. По-важното е, че вече не изразходва паметта. Сега обнових до последната версия и за няколко минути започна да гълта паметта. За сега си оставам със старата.
 4. Danzki

  qBittorrent

  Инсталирах по-стара версия (3.3.15). От няколко часа сийдва, а паметта е свободна. Ще следя няколко дни дали ще се задържи така.
 5. Danzki

  qBittorrent

  Нямам допълнително инсталирани антивирусни. Пробвал съм различни настройки и дори с изключен Defender, но няма никаква разлика.
 6. Danzki

  qBittorrent

  Superfetch съм го спрял още с инсталацията на Уин-а. Бях оставил няколко часа да сийдва и паметта беше заета на 94%. Сега спрях торентите и падна на 30.
 7. Danzki

  qBittorrent

  Win 10.
 8. Danzki

  qBittorrent

  Process Explorer показва, че заема 640 мб, а като го спрях се освободиха почти 2 гб. Това е след 10 минути сийд.
 9. Danzki

  qBittorrent

  Точно там. При мен запълва наличната свободна памет. В Processes показва, че използва 630 мб. Изключа ли го, веднага паметта се освобождава. Преди време се бях зачел из разни форуми извън бг и явно е доста често срещан проблем.
 10. Danzki

  qBittorrent

  Интересно, че и при мен показва около 600 мб използвана рам. В task manager-a показва, че използваната памет е над 90 %. След като изключа торент клиента, всичко се нормализира.
 11. Danzki

  qBittorrent

  Кеширането в ОС е изключено още след инсталацията. Може да ми пратиш скрийн с настройките при теб, когато ти е удобно.
 12. Danzki

  qBittorrent

  Всичко е изключено. Пробвах какво ли не, но изяжда брутално рамта. Без значение с колко ГБ разполагаш. Единственияте плюсове, който виждам е, че постигам по-добри скорости на даунлоуд и намира пиъри доста по-бързо в сравнение с uTorrent.
 13. Danzki

  qBittorrent

  Аз също го ползвам от известно време, но и той както uTorrent заема почти цялата рам след няколко часа сийд.
 14. Стилтех спечелиха. Утре ще пристигне срещу 289 лева.
 15. Необходима ми е мрежова карта Intel i350 t2. Идеи от къде мога да я поръчам с възможно най-кратък срок на доставка ? ( И възможно най-ниска цена :D)
×
×
 • Create New...