Jump to content
BulForum.com

Danzki

Members
 • Content Count

  356
 • Joined

 • Last visited

About Danzki

 • Rank
  Майстор

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 1. Инсталирай Samsung all share. Субтитрите и филма трябва да са с еднакви заглавия.
 2. Доста пъти съм зареждал дизел. Не откривам разлика с другите вериги.
 3. Brother DCP-T510. Отлична машинка, лесна за поддръжка с евтини консумативи.
 4. Идеи от къде мога да поръчам следния преходник? https://nextbg.com/периферия/преходници-и-кабели/преходник-за-захранване-от-24-към-6-pin-пин-за-дънни-платки-hp-14307 Тук е изчерпан, а не се знае кога ще имат пак.
 5. Феби не са лоши. Lemforder също са име, но гаранция, че няма да тресе няма кой да даде. Иначе на някои марката е щампована на самата гума.
 6. Единствения вариант е да попаднеш на читав. Масово са твърди и се получават леки вибрации. За марка ми е трудно да те насоча, защото съм попадал на невероятни уж маркови боклуци. Твоя на кой производител е ?
 7. Точно тампона е виновник за вибрацията. На механика не му отърва, почти всеки сменил тези тампони се оплаква от същите симптоми като твоите.
 8. При мен работи на някакъв минимум. Вътрешното и външното тяло се чуват едвам. Дори след като е изключил, тръгва на най-ниската степен.
 9. Тук си много прав. Аз сложих 12-ка в помещение, което си е по-скоро за 9-ка. Топло е, но през повечето време е в stand-by. Иначе, от Хевитата съм страшно доволен. Абсолютно безшумни, сметките са ОК, а най-важното е, че е топло. На жена ми постоянно и е студено и щом тя се разхожда по тениска зимата, значи вътре е Африка. Много е важно изолацията да е на ниво, особено на таваните.
 10. От къде в Пловдив мога да купя климатици (Mitsubishi heavy), освен от Вимакс? Направих им запитване за оферта с уреди за около 8к лева и се опитват да ме правят на идиот, което съответно ме изнерви доста. Преди съм пазарувал от тях, но сега мисля да платя на някой друг.
 11. Има, има. В Южен мисля, че са така нещата. Сега си представям как мечката идва и ни обяснява, че по-велики от Визио няма.
 12. Ако ползват старата дървесно-лампова мрежа на Визио, нищо чудно, че има проблеми. Иначе за н3 не мога да кажа лоша дума. 6 месеца ги ползвах и не съм имал никакъв проблем. Иптв от външен доставчик вървеше перфектно по всяко време. При мен също излизаше DCC.
 13. Хората са по домовете си и трасетата клекнаха.
 14. Извинете се на човека! Изнервихте го и няма да видим снимките. Пп
 15. Развали ни забавлението. Скоро не бях срещал подобен образ по форумите.
×
×
 • Create New...