Jump to content
BulForum.com

Danzki

Members
 • Content Count

  485
 • Joined

 • Last visited

About Danzki

 • Rank
  Майстор

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1607 profile views
 1. Аз също я ползвам за фон, когато си пия бирата под беседката. При мен качеството беше отврат в началото, но един съсед мина не техен нет и коригираха сигнала. Лошото е за възрастните хора, които са свикнали с аналоговата телевизия. От друга страна - преди 2-3 години се опитваха да изнудват баба ми и кабелите им рязко излетяха от къщата. На 80+ години не иска да чуе за друг тип телевизия - таймшифта бил голяма работа .
 2. Защото си дръпнах една 11-ка от усилвателя им и се вързах леко нелегално. Вярно, че съм ползвал техни елементи и конектори и не могат да се усетят, но явно авантата приключи.
 3. И аз вчера го забелязах на нелегалката под беседката. Май ще се наложи някой Маг да заеме мястото на кабеларката. Само трябва да ми дойде муза да дръпна едно кабелче от ону-то.
 4. Телевизия от Н3 не съм ползвал, но нета им беше приличен. Скоростите не бяха кой знае какви, но се достигаха постоянно. Общо взето можеше да се гледа иптв без драми. За времето, през което ги ползвах имах само едно прекъсване, което отстраниха в рамките на час-два след сериозна буря. Дори не бях звънял, явно някой съсед беше свършил тов преди мен. Лошото в случаят е, че не останаха малки провайдъри, пазара е зает от "големите" телекоми, което поне според мен няма да донесе никакви ползи за абонатите.
 5. Може да им имаш пълно доверие. Преди години ходих при тях за доста специфичен проблем с кабрио и останах очарован от работата им. Пращал съм и доста приятели при тях - няма негативни мнения.
 6. Какъв е кода на мотора ? Проверявали ли сте разпределителният вал за износване, защото помпа-дюзите страдат от тях. Егр-а в проверяван ли е ? Той също може да те вкара в големи приключения.
 7. Донякъде съм съгласен с вас, но все още има качествени диджеи, които не залагат на комерсиалното звучене. В последната година - две не ми остава време за партита, но последния път когата бях на ADE, а след това и на Nick Warren и Hernan Cattaneo в Атина нещата бяха ок.
 8. Една от възможните причини е пестене на капацитет.
 9. https://forum.mitsubishibg.com/ Тук пробва ли ?
 10. В последно време опашките пред Хепи са редовна гледка. Аз също не съм от тези, които ще чакат за маса където и да е, но понякога се налага. Скоро не съм ходил в Йегера, какво е положението, защото последните пъти не беше много розово и там ?
 11. Но пък има добра организация. Миналата седмица ни записаха по ред на опашката и всичко беше точно с настаняването. Без излишни драми и битки за свободна маса.
 12. Опашката отпред беше потресаваща и веднага отпадна като вариант.
 13. Всичко беше фул, само там имаше една маса (явно защо) и бързахме, докато шефа в количката не се е вкиснал. Като се замисля - в последно време много рядко храната по заведенията ми харесва. Или нивото пада прогресивно или моя вкус нещо не е в ред.
 14. Здрава закъсвация. А храната е под всякаква критика.
 15. От години не бях сядал в Дриймс-а. Усещам, че повече няма и да го посетим. Един готвач и две сервитьорки на пълно заведение.
×
×
 • Create New...