Jump to content
BulForum.com

Danzki

Members
 • Content Count

  315
 • Joined

 • Last visited

About Danzki

 • Rank
  Майстор

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 1. Danzki

  BulForum

  Маркирах всички теми като прочетени, но се получи обратен ефект. Сега всичко ми излиза като непрочетено. Edit: В момента е ОК.
 2. Danzki

  Langame

  Нямаш ли алтернатива в района? Явно комуникацията все още им куца.
 3. Аз също измръзнах. От 18ч бях пред Тримонциум, после се позиционирах до последният кран преди кулата. А и никой не ме е карал да тръгвам с пролетна нагласа - тениска, яке и летни обущенца, но пък в колата си е ок
 4. Лилито си беше ОК, върна ме години назад . Кмета поне беше трезве. Нещото, което мен лично ме подразни е, че всички тръгнаха да се изнасят, когато Шилер стартира. Макар, че не съм му особен фен, пускаше добри парчета. Явно доказателство, че сме си чалгарски (салфеткаджийски както обичам да казвам) град. ПП ти от терасата ли гледаш, тарикат...
 5. На опашката за одеала изобщо не се и опитах да се нареждам. Измръзнахме, но имаше атмосфера. Нека гледаме по-позитивно на нещата.
 6. Danzki

  Преглед на печата

  https://trafficnews.bg/plovdiv/rom-zaplashva-voevodtsi-shte-postradate-mnogo-kraini-kashti-127833/
 7. Когато е имало някакъв проблем (мисля, че и в тази тема съм писал), веднага се свързвам с тях и реагират адекватно с 1-2 изключения. При ползващите Коди и т.н. това не е решение, но все пак е указано, че за безпроблемно ползване е необходим Маг. Част от боксовете съм ги купувал от тях, другите от Лъки. Дори вече не си спомням, кога последно съм имал проблем. По празниците (когато очаквано е най-голямото натоварване) всичко работеше нормално. Пробвал ли си дали има проблеми през Гаров?
 8. Свърза ли се със съпорта ? Тествал ли си връзката, когато се прояви проблема ? В момента НатГео ХД върви съвсем нормално.
 9. Ако ми остане малко време тези дни, ще пробвам как се държи с Коди. Преди година бях пуснал Коди на андроид бокс, но и тогава не съм забелязвал прекъсване.
 10. Едва ли това е причината. При 4 активни бокса няма и помен от пикселизиране/буфериране, дори и по празниците.
 11. Danzki

  Автомобилни новини

  В 13:30 работеше, сега го е хванала липсата.
×