Jump to content
BulForum.com

Danzki

Members
 • Content Count

  343
 • Joined

 • Last visited

About Danzki

 • Rank
  Майстор

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 1. Извинете се на човека! Изнервихте го и няма да видим снимките. Пп
 2. Развали ни забавлението. Скоро не бях срещал подобен образ по форумите.
 3. От известно време забелязвам, че каналите от ХБО пакета не са означени с ХД. СД и ХД варианта вървят с около 6 мегабита, нямат никаква разлика в качеството на картината.
 4. Пиши на съпорта на tivi.bg. Преди години имах същият проблем с Виваком и го решиха за няколко часа.
 5. Какъв е модела/година на производство. Може да се окаже датчик на колянов/разпределителен вал, но трябва да се прочете. Чек-а свети ли ?
 6. В Мараша връзката изчезна. Няма и пинг до гейта, както и връзка с оператор. Edit: Да отбележа за протокола, че не успях да се свържа с оператор, но връзката беше възстановена след около 30 минути.
 7. Danzki

  qBittorrent

  Аз го махнах, защото изяждаше цялата рам. В момента съм с 3.3.15 и нямам никакви оплаквания.
 8. Доживях и Йегера да се изложат. Забавени и недоставени поръчки, чакане по 1 час за бира. Тотална трагедия. Чак ме изненадаха.
 9. Danzki

  qBittorrent

  Утре, ако не забравя може да се занимая с тях. Днес не съм забелязал проблеми със старата версия. Скоростите са като с последната.
 10. Danzki

  qBittorrent

  На мен ми върши работа. Моята връзка е 100 мбит и ги достига. По-важното е, че вече не изразходва паметта. Сега обнових до последната версия и за няколко минути започна да гълта паметта. За сега си оставам със старата.
 11. Danzki

  qBittorrent

  Инсталирах по-стара версия (3.3.15). От няколко часа сийдва, а паметта е свободна. Ще следя няколко дни дали ще се задържи така.
 12. Danzki

  qBittorrent

  Нямам допълнително инсталирани антивирусни. Пробвал съм различни настройки и дори с изключен Defender, но няма никаква разлика.
 13. Danzki

  qBittorrent

  Superfetch съм го спрял още с инсталацията на Уин-а. Бях оставил няколко часа да сийдва и паметта беше заета на 94%. Сега спрях торентите и падна на 30.
 14. Danzki

  qBittorrent

  Process Explorer показва, че заема 640 мб, а като го спрях се освободиха почти 2 гб. Това е след 10 минути сийд.
×
×
 • Create New...