Jump to content
BulForum.com

Danzki

Members
 • Content Count

  470
 • Joined

 • Last visited

About Danzki

 • Rank
  Майстор

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1371 profile views
 1. Докато се сдобия с оригиналното дистанционно на Маг-а се взех някаква реплика, която все още не мога да програмирам. Няма диоди на бутоните и съответно няма как да разбера кога е в режим на програмиране. Някой има ли опит с подобно ?
 2. Някой успявал ли е да програмира дистанционно weko 11295 ? Пробвам по стандартния начин, но не се получава. Бутоните нямат диоди и е трудно да се ориентираш кога е в режим програмиране.
 3. Да. Ако си на най-високия план можеш да регистрираш до 4 мак адреса зад едно ип без допълнителни такси. На линка по-долу има инфо относно приложенията. https://www.tivi.bg/kodi/?highlight=Kodi
 4. За кратко в началото ползвах с Коди, но неудобство за мен е, че нямаш тайшифт. После преминах на Маг и така вече над 5 години. Имало е дребни проблеми през годините, но нищо фрапантно общо взето. Услугата предлага добро качество, цена и ъптайм.
 5. Ако съм на твое място пускам нет от dcc, но с уговорката, че е по оптика и взимам един Mag 5XX от един от доставчиците по-долу в раздела. Мои близки преди 1-2 години минаха от а1 към dcc - оптика + iptv и мога да кажа, че услугата е доста добра.
 6. Относно субтитрите не съм сигурен, че проблема идва от КБ. На въпросните канали съм го забелязал и при няколко сателитни и иптв доставчици.
 7. Имам приятел в Кючука, който също е на старият лан от н3, но е на 500 мегабита. Бях доста изненадан, че в час пик ги заковаваше.
 8. Стискаме палци. Днес пак се жалваше по радиото да го пускат напред.
 9. Цък Има и търсачка, ако се интересуваш от конкретен канал.
 10. Страхотна битка, а и най-накрая пилотите се поздравяват след състезанието. Черньо дали би го направил? Дано досадника не изплува от дъното на класирането.
 11. За момента не мисля да сменям, но ако реша нещо ще кажа. Първо искам да изчистя тази дреболия с 522-ката, защото наистина ми харесва бързината и качеството на картината.
 12. Ъпдейтнат е. @RaptoR Ще му намеря цаката. Тези дни като се наканя да взема онази тухла тн200 от Петко ще го разпитам. Той май беше с 520-ки.
 13. След известно време с Маг 522 намирам доста дразнещ проблем, който се проявява единствено на този бокс. На 2-3 дни се налага да го рестартирам, защото някои канали не тръгват или самоволно сменя канала. При останалите три бокса не наблюдавам подобно нещо (254-ки). Тези дни ще пиша на Тиви, за да разбера дали самия бокс не се разбира с портала или има нещо друго.
 14. Сигурен ли си, че проблема не е другаде ? В захранването например, защото пуснах въпросният канал и работи. Направих няколко проби и не виждам проблем.
 15. И аз ги препоръчвам. Преди няколко години ползвах услугите им за ремонт на подвижен покрив и останах с много добри впечатления.
×
×
 • Create New...