Jump to content
BulForum.com

Danzki

Members
 • Content Count

  478
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Danzki

 1. Една от възможните причини е пестене на капацитет.
 2. https://forum.mitsubishibg.com/ Тук пробва ли ?
 3. В последно време опашките пред Хепи са редовна гледка. Аз също не съм от тези, които ще чакат за маса където и да е, но понякога се налага. Скоро не съм ходил в Йегера, какво е положението, защото последните пъти не беше много розово и там ?
 4. Но пък има добра организация. Миналата седмица ни записаха по ред на опашката и всичко беше точно с настаняването. Без излишни драми и битки за свободна маса.
 5. Опашката отпред беше потресаваща и веднага отпадна като вариант.
 6. Всичко беше фул, само там имаше една маса (явно защо) и бързахме, докато шефа в количката не се е вкиснал. Като се замисля - в последно време много рядко храната по заведенията ми харесва. Или нивото пада прогресивно или моя вкус нещо не е в ред.
 7. Здрава закъсвация. А храната е под всякаква критика.
 8. От години не бях сядал в Дриймс-а. Усещам, че повече няма и да го посетим. Един готвач и две сервитьорки на пълно заведение.
 9. Докато се сдобия с оригиналното дистанционно на Маг-а се взех някаква реплика, която все още не мога да програмирам. Няма диоди на бутоните и съответно няма как да разбера кога е в режим на програмиране. Някой има ли опит с подобно ?
 10. Някой успявал ли е да програмира дистанционно weko 11295 ? Пробвам по стандартния начин, но не се получава. Бутоните нямат диоди и е трудно да се ориентираш кога е в режим програмиране.
 11. Да. Ако си на най-високия план можеш да регистрираш до 4 мак адреса зад едно ип без допълнителни такси. На линка по-долу има инфо относно приложенията. https://www.tivi.bg/kodi/?highlight=Kodi
 12. За кратко в началото ползвах с Коди, но неудобство за мен е, че нямаш тайшифт. После преминах на Маг и така вече над 5 години. Имало е дребни проблеми през годините, но нищо фрапантно общо взето. Услугата предлага добро качество, цена и ъптайм.
 13. Ако съм на твое място пускам нет от dcc, но с уговорката, че е по оптика и взимам един Mag 5XX от един от доставчиците по-долу в раздела. Мои близки преди 1-2 години минаха от а1 към dcc - оптика + iptv и мога да кажа, че услугата е доста добра.
 14. Относно субтитрите не съм сигурен, че проблема идва от КБ. На въпросните канали съм го забелязал и при няколко сателитни и иптв доставчици.
 15. Имам приятел в Кючука, който също е на старият лан от н3, но е на 500 мегабита. Бях доста изненадан, че в час пик ги заковаваше.
 16. Стискаме палци. Днес пак се жалваше по радиото да го пускат напред.
 17. Цък Има и търсачка, ако се интересуваш от конкретен канал.
 18. Страхотна битка, а и най-накрая пилотите се поздравяват след състезанието. Черньо дали би го направил? Дано досадника не изплува от дъното на класирането.
 19. За момента не мисля да сменям, но ако реша нещо ще кажа. Първо искам да изчистя тази дреболия с 522-ката, защото наистина ми харесва бързината и качеството на картината.
 20. Ъпдейтнат е. @RaptoR Ще му намеря цаката. Тези дни като се наканя да взема онази тухла тн200 от Петко ще го разпитам. Той май беше с 520-ки.
 21. След известно време с Маг 522 намирам доста дразнещ проблем, който се проявява единствено на този бокс. На 2-3 дни се налага да го рестартирам, защото някои канали не тръгват или самоволно сменя канала. При останалите три бокса не наблюдавам подобно нещо (254-ки). Тези дни ще пиша на Тиви, за да разбера дали самия бокс не се разбира с портала или има нещо друго.
 22. Сигурен ли си, че проблема не е другаде ? В захранването например, защото пуснах въпросният канал и работи. Направих няколко проби и не виждам проблем.
 23. И аз ги препоръчвам. Преди няколко години ползвах услугите им за ремонт на подвижен покрив и останах с много добри впечатления.
 24. Аз съм с 522, но съм изключил hdmi-cec. С последния фърмуер е, не съм забелязал проблем със субтитрите. Даже нарочно го ползвам безжично. Бокса е купен от сигурен човек. Идеята беше да избегна подводните камъни, които си описал. Единственото нещо, което ми прави впечатление е, че понякога при смяна на канал стои на черен екран и трябва да мръдна един канал нагоре или надолу за да тръгне. Няколко пъти се наложи и да го дръпна от тока. Ще тествам и по кабел дали се получават тези аномалии. Иначе откъм бързина и качество на картината нямам никакви забележки.
 25. Много точно казано. Дори 254-ката сравнена с тн200 е класи отгоре в качеството на изображението.
×
×
 • Create New...