Jump to content
BulForum.com

chasti

Members
 • Content Count

  168
 • Joined

 • Last visited

About chasti

 • Rank
  Напреднал Член

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

338 profile views
 1. Само за Пловдив, на лично. 1. Alcatel Idol 2 Mini. В комплект единствено с кутията. БГ меню, отключен. Външни забележки, вкл и леки следи от надраскване по екрана. Функционално единствено не може да се свържe със сателитите за GPS, кара само на сигнал от клетки. Батерията държи както когато е купуван. Върнати фабрични настройки. Цена 25лв. 2. Nokia 5230. 3G. Пълен комплект- кутия, оригинални зарядно /тънка букса/ и слушалки, 4 GB MicroSD. Външни забележки, вкл и леки следи от надраскване по екрана. Функционално напълно ОК, работи както когато е купуван. В режим готовност батерията кара по една седмица. БГ меню, отключен към всички оператори, има код, който не си спомням за да върна фабричните настройки. Цена 15лв. 3. Power bank 2200 mAh. Супер състояние, ползван десетина пъти.- запазен Цена 5лв. 4. MicroSD Adata 16GB CL10.- запазена Цена 5лв.
 2. Въпрос... от Алито адреса на български или англисйски да го пиша?
 3. Това ми напомня на програмиста, купил 10 хляба
 4. Това последното явно е колаж.
 5. Несериозно беше когато Нова+ Диема почнаха да искат допълнително пари за Премиършип... Несериозно беше и като от общината почнаха да слагат скоби за паркиране пред блоковете... и който искаше да почне да си плаща за нещо, което е ползвал без пари можеше да го направи. Това устройство като гледам щеш/ не щеш се ползва ако си на тарифата. Гледам пише "спираме предлагането" . Не знам дали се отнася за теб, предполагам може да те включат на 35+5. Щом вече имате такава уговорка.
 6. Здрасти dahter, има по-подходяща тема, която може да е от полза: Networking Помощ за избор на рутер.
 7. https://images-global.kikuu.com/upload-productImg-3978734342002264.jpg Сървъра дава 403.
 8. То хубаво ама аз му свикнах на Хрома :Д
 9. Колкото и да ме убеждават приятели, че е нормално колата да губи фреона и да трябва всяка година да се пълни, за мен не е.. Сума от порядъка на 50 лв не е нещо особено, но ако всяка година се дава, не е ли по-добре да се мине диагностика преди това.. може да е нещо дребно.
 10. Добре, че не работят добавките, спечелих телефон от Кулбокс събота 4, Може :Д
×
×
 • Create New...