Jump to content
BulForum.com

chasti

Members
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

About chasti

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

144 profile views
 1. Само за Пловдив, на лично, 24 часа мънибек. Снимки на края на темата. 1. Менгеме- размери на снимката. Имам спомен да съм го ползвал веднъж, най-вероятно само е сефтосано. 20лв. 2. Лазарен нивелир, самонивелиращ се, ползван едно лято- 40лв. https://www.cashconverters.co.uk/shop/product/mac-allister-laser-level/263202 3.Зеге /прободен трион/; регулация на обороти, 500W, английски щепсел, Т образен захват. 20лв. 4. Колонки /speakers/ Logitech Z213. Супер състояние, едва забележими следи от използване и технически напълно изрядни. Вадят приличен звук за размерите си. 20лв.
 2. Пропуснали са да споменат агрегатното състояние.
 3. chasti

  Менгеме

  Ако случайно върши някаква работа... определено няма 5 кила.
 4. chasti

  BulForum

  Определено това " Posted 1 hour ago " ще е проблем за търгове..
 5. Вярно 1 тъмна тема няма да е зле..
 6. chasti

  Видеорегистратори

  има приложения за телефони между другото
 7. chasti

  Тема за кратки въпроси

  @w00x не ги ебе особено, модерират май само при: - актуализиране на обявата с нови инфо/ снимки; - рапорт от друг потребител. При публикуване на обява контрола граничи с нулев.
 8. Къде по-точно затвориха, за колко време ако се знае?
 9. chasti

  Проблем със Firefox

  Не е това, пробвах първо със Safe Mode, което ги изключва. Имам 3 на кръст, едното от които е мозилски аналог на Адблок, изключих го за домейна, все тая.
 10. chasti

  Проблем със Firefox

  Стана с кукитата да, сетих се след като във Private window почна да работи. Благодаря! Проблема обаче го имах и в сайта на НАП ония ден като плащах, цъкаш на някакъв Java да направи нещо, а той презарежда самата страница. За сега считам проблема за решен, ако продължава ще търся решение друго. Иначе кукита съм настроил да се пазят максимално- до изтичане, може просто да го сетна на месец да речем. Мерси и на двамата!
 11. Ако на някой му се помага... Firefox не ми показва телефонните номера във ОЛХ. И не само.. ония ден в сайта на НАП не можах да разплатя с него, нещо проблем с Java ми се струва. Проблема е описан подробно тук: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1244612#answer-1183508 но накратко: като цъкна да ми покаже тел.номер от някоя обява, Фокса решава да я презареди, вместо просто да разкрие номера. И съответно като я презареди, той пак е скрит. Поздрави!
 12. chasti

  Помощ за избор на рутер.

  Да си похваля сапунерката, Tenda W316R. Ъптайма и зависи единствено от ЕВН, а менюто е супер интуитивно. За 20лв с вкл доставка преди 2-3 години е направо идеална. Обхвата и със сигурност няма да е от силните, вкъщи обаче винаги е на макс. 4К не гледам, 3 устройства го ползват, със сигурност не го тормозят, със 100мбита на Куул, никакви дертове.
×