Jump to content
BulForum.com

chasti

Members
 • Content Count

  370
 • Joined

 • Last visited

About chasti

 • Rank
  Basic Info

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

935 profile views
 1. Вече почват и от носа и ушите си е*ало майката Имаше 1 поговорка...
 2. Е пак ще пиша xDD @plameni gg Обяснете на човека колко по-добри са ДДР4 в сравнение с 3 Питайте какво ползва в момента на щайгата с ХП. Аз залагам макс е8400/ x2 5600+ с 2ГБ. Сравнете го после с i5-2400 и накрая обяснете допълнителните пари, дето ще плати за 5 годишен двуядрен колко "по-добър" ще е и колко по-скъп Отбележете как компютъра ще стартира с цяла секунда по-бързо с тва NVMe и Хрома ще се отваря с 30ms по-бързо. И @maina_pld не дей дава пари да ти инсталират ОС, каквото и да си купиш, стига да има стикер с код за 7ца, ще ти сложа 10ка.
 3. E i3 -6100 е на 5 години... Всичко се амортизира, всички са с еднаква гаранция. Ако искаш сравнявай производителност, цена... Точно Леново-тата кулите са със стандартни дъна и захранвания. Ползвам това, което съм препоръчал вече ~2г. Абсолютно безшумен е, абсолютно безпроблемен. 100% ще му свърши работа. Аз наистина спирам да пиша, надявам се да съм помогнал. Идеята е да дадем по 1-2 мнения, не да чоплим всяка част в 5 аспекта цял ден..
 4. Ще започнем дискусия дето ще си чешем езиците цял ден, човека ще заебе да чете каквото и да е и ще ни тегли майните и на двамата И накрая ще купи първото, което му предложи човека в магазина... И в двата варианта /моят и твоят/ има идеи, подходът е различен. Аз го карам към това което ползвам в момента: http://alphacom-bg.com/product/974/lenovo-m81-tower-i5-2400-4gb-250gb.html или http://alphacom-bg.com/product/1262/lenovo-m82-i7-3770-8gb-500gb.html С 480ГБ ССД и 2x4ГБ рам+ видео. За 400лв~ с i5-2400. Относно диска.. на два пъти си купувам машините от Изота. Първото беше 6305 sff и дойде с хард 320ГБ който бачкаше напълно приемливо. М81 кулата дойде с 250ГБ, който се чуваше като работи... Моето виждане за дисковете е, че не са пряка употреба вече.. Особено някакви модели на по 10 години, амортизирани и с малко кеш. Дали ХП-то от твоят линк ще е с оригиналния си диск не се знае. Ще дърпам аз или местя на него филми и торента ще пише Dsik Overload 100%... Не човек, направили сме технологичния скок ведъж до Сата и още вежнъж до NVMe и да ползваме и диска... SSD цените са паднали достатъчно. Напълно прав си, че имат приложения. И ако ми хареса и аз не бих го продал. Не съм датацентър, нямам ДВР. Но спокойно бих си правил бекъпи на него. Моето виждане. Напълно възможно е HD Graphics 530 да е всичко, от което има нужда и сега и в бъдеще, може и да не е... Какъвто и вариант да избере човекът, ми се струва много вероятно да се наблюдава УАУ-ефекта
 5. Здрасти, ако изпиша една страница текст ще го прочетеш ли Или да ти кажа направо какво и от къде да си купиш... Много накратко: 1.Не, супер са. Трябва все пак да се внимава, най-вече в какво състояние е кутията. Имат гаранция. Пд https://www.izotservice.com/ Сф http://alphacom-bg.com/ 2.Не. Купуваш минимум 480ГБ нов и продаваш харда. Отделно рамта трябва да стане на 8ГБ. Много минимум 6ГБ. Процесор i5-2400, i5-3470, i7-3770 или нещо подобно. 100% и първия ти върши перфектна работа, аз бих се ориентирал на там. Тук има хора с процесори за по 2000 лева, може и да не са съгласни... 3.Може и да става, но със сигурност е пълен ташак. Аз не бих ползвал вградено. Примерно за ~100 кинта GTX1050, отново на старо. 4.Win 10. На кутията ТРЯБВА да има стикер с код за 7ца. Сваляш 10ка от сайта на майкрософт и инсталираш. Ако не можеш- пишеш. И имаш напълно легално копие с последните ъпдейти винаги. Никакви 50+ лева, никакви замунди. Едит: С Пламени сме писали по 1 и също време.
 6. Намирам информация за тези: БНТ, БТВ, НОВА ТВ, БНТ1, БНТ 2, BG ON AIR Преди години бях тествал, бучнах 1 метър кабел меден /от мостов/ в една аналогова букса за антена в центъра, работеше прекрасно като стайна антена.
 7. Единственото, което ме спира да съм на 100% сигурен, е че е бая високо, пък вратите са китайски Сигурно за вътрешния пазар по-надолу го слагат звънеца.. знам ли.
 8. Ако говорим за това... 5G антена е:
 9. Не, вярвам, че самият МАГ е такъв. Свикнал съм, рядко е, не е проблем.
 10. Я кажете какво трябва да купя. Лента/ изолация? От къде?
 11. Бахти дискриминацията, аз съм с Маг 250 Лагва като настройвам звука xD
 12. Скоро май няма да си зареждам машинката за подстригване
 13. Това беше последното нещо, което цъках и му ебаха майката тотално. Бяха я оставили играта на самотек над 5 години и хората я играеха. В момента на нищо не прилича.
×
×
 • Create New...