Jump to content
BulForum.com

chasti

Members
 • Content Count

  216
 • Joined

 • Last visited

About chasti

 • Rank
  Напреднал Член

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

415 profile views
 1. Мерси. Като се наложи последния път обмислях и варианта за неръждавейка, но цената наистина стана коренно различна и се отказах Относно Аристон, от пералня/ готварска печка/ хладилник единствено от хладилника съм доволен. Никаква идея обаче за бойлерите им.
 2. Ако си имат марка тия бойлери кажете да знам следващия път като се наложи..
 3. chasti

  Aliexpress.com

  Всичко 6, рефънднаха. Мерси.
 4. 80 литра вертикален 3KW вкъщи. 5г гаранция; ~6г му трябва да му ръждяса и да се пробие водосъдървателя отгоре. Купих нов, същия На първия му беше изгорял реотана в гаранция, дойде човек от Елдом и го смени. Термостата му е механичен, не е най-точното нещо на света, но му се свиква.
 5. Как? Смисъл ползваш отстъпка там или..?
 6. chasti

  Aliexpress.com

  Отворих вчера диспут, който за сега протича по следния начин: -п♛тка майна, 60 дена минаха, нищо не дойде, давай си ми парите! -Еби се в гъза, никви кинти, седи и чакай! Има ли смисъл да продължавам да пиша и да отхвърлям офертата "без рефънд" или просто да стоя и да чакам Алито?
 7. Скоростите на крайния абонат се определят от билинг/бекофис системата чрез конфигурация на пакетите/ плановете. Аз техническа причина за премахване на старите планове не виждам.
 8. Всъщност не, бъгаво е. Аз имам вентилатор в кутията на 33к.. сега видях. За видеото.. можем само боб да хвърляме. Човъркане му е майката. Махане части, слагане.. метода на елиминиране. Пробване частите от този комп на друг и обратно. След така изброеното не ми стана ясно какво се случва ако: -изключим от тока -махнем картата -reset CMOS -включим компа без карта и пробваме да изкараме сигнал от дъното -оставяме компа да поработи и го натоварваме.. Опитваме се да сведем проблема до картата в случая. Той може изобщо да не е там. Ако всичко е 6: намираме друг компютър, слагаме картата в него и тестваме. Ако пак всичко е 6: намираме друга карта и слагаме в тоз компютър. Такива ми ти неща. Едит: оглеждаме за надути кондензатори дъното и картата, проверяваме наново всички кабели. Паметите дали са ОК сложени, картата дали е добре в слота. Като го вкл го вкл отворен и наблюдаваме вътре... вентилаторите въртят ли.. Хубаво е другите тестови комп и карта да не са нещо скъпо.
 9. Аз ползвам CPUID HWMonitor за температури. Едит 750000 оборота на вентилатора на картата идват в повече
 10. Картата иска ли допълнително захр/ такова вързано ли е? Изход сигнал от нея ли взимаме или от дъното по погрешка? Clear CMOS не помага ли?
 11. закупен, за архива.
 12. chasti

  Aliexpress.com

  Моля за съвет. Един от ордърите оставаха 10 дена, получих днеска мейл: "seller has extended Purchase Protection for you" и са станали 40 дена. Възникват 2 въпроса: 1. Ако не го получа в срока на оригиналните 60 дена, въпреки че остават новите 30 добавени протекция, бих ли спечелил диспут, основаващ се на "не получих стоката"? 2. Евентуално отварям и печеля диспут, че не е дошъл навреме. Връщат ми парите, и в последствие поръчката пристига. Трябва ли да платя, ако я получа? Изобщо как бихте постъпили?
×
×
 • Create New...