Jump to content
BulForum.com

plameni

Members
 • Content Count

  4088
 • Joined

 • Last visited

About plameni

 • Rank
  Quote
 • Birthday 04/28/1968

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1314 profile views
 1. Не търси "под вола теле", нито конспиративни теории. Когато писах поста, твоят съдържаше само това: "..." Откъде да знам, че докато приключа с писането, ще го "възстановиш". ... та затова...
 2. Хубавото на "Following", е че на @-а се получава нередактирания пост... Та по темата. Преди време за един приятел търсех решение с Mikrotik, което да е гигабитово, да е гъвкаво и да е евтино. Тогава се спряхме на RBM33G (880MHz процесор, 2 ядра, 4 нишки, 256MB DDR3 RAM и т.н). С него беше направен fail over/load balancing между две ISP-та и 4G USB модем (за най-страшните случаи). AC не беше на дневен ред и затова рутерите, които бяха останали, се навързаха като аксес пойнтове. А за AC аксес пойнт съм посочвал евтин вариант.
 3. И имаме съвпадение до втория знак за всички числа! Мислиш ли? Скрийншотът е от линка за споделяне. По-късно ще редактирам поста и ще го покажа. Половин година се съпротивляваше... Ама ти си знаеш де.
 4. Виж RESULT HISTORY на приложението. Там се показва правилният сървър. Най-вероятно има проблем със синхронизирането на данните.
 5. При мен дава значителна разлика в сравнение с браузърите, ама де да знам, ти имаш и някакви други подозрения относно качеството на връзката... Това са резултати от вчера, малко преди теста с приложението (под win7). Firefox Chrome 
 6. С приложението. Браузърите стават все по-калпави и вече не са критерий за реалната скорост.
 7. То като цяло резултатите ти са си зле. Това е зад CPE-то на кулбокс в режим на рутер и с два бокса: С коя версия на dd-wrt? За последните версии отзивите не са никак ласкави. Може с оригиналния фърмуер скоростите да са по-добри.
 8. Мисля, че два скрийншота ще помогнат да разберем от какво точно се оплакваш по отношение на шрифтовете.
 9. Ще свърши ли работа HP LaserJet P1505, но е без прозрачния капак.
 10. Foundry GS 648P PoE - продаден.
 11. Уж за "по-хубаво". Но като чета пак анонса, започвам да се чудя защо се получава това разминаване. Геймърите се оплакват, а всичко трябваше да е "цветя и рози":
 12. Разгледай внимателно хоп-овете. Не просто някакъв домейн, а дейта център със сериозна свързаност и към De-CIX (на един хоп разстояние от доста БГ-доставчици), и към Telia (свят да ти се завие от маршрута).
 13. и за сравнение от Amazon EC2 datacenter в Лондон:
×
×
 • Create New...