Jump to content
BulForum.com

plameni

Members
 • Content Count

  5856
 • Joined

 • Last visited

About plameni

 • Rank
  Quote
 • Birthday 04/28/1968

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

3481 profile views
 1. Искаш ли да направим колективна жалба в КЗП и КРС, че аз две години и половина редовно се разправям с тях.
 2. Решението никога не е било за да се упражни натиск върху БГ банките. Част от регламента на SEPA е. От 15 декември 2019, таксите за SEPA-преводи в никоя страна, не могат да надхвърлят таксите за местни преводи.
 3. An American Airlines flight turns back over the Atlantic because of a passenger mask dispute.
 4. Аз от години имам и ползвам алтернативи: още два платени IPTV доставчика, един сателитен (с пълен пакет) и N на брой безплатни варианти. Не ме питай колко плащам на месец Не съм TV-манияк, но има някои неща, на които държа и съм се погрижил да ги имам при всякакви условия и навсякъде. Трябва да се отбележи обаче, че интерфейсът на МАГ-овете при Кулбокс се различава от оригинално заложения и е може би най-удобният и лесен за работа. Не че не може да се овладее друг, но предпочитам, ако е възможно, да си спестя мрънкането на недоволни домашни потребители
 5. Ограничава се, защото трафикът в собствената мрежа е гарантиран. Ако се изкара "навън", за качествена услуга ще се наложи поддръжка на Adaptive Multi-stream, а това са още доста ресурси.
 6. Вече сме били такива. Поне два пъти.
 7. С много малки изключения, алтернативните номера ги има в 0700
 8. Не знам колко абонати са участвали в тестовете, но в интерес на истината, аз също имах предложение, което естествено приех. За съжаление, точно в този момент, нямах под ръка устройство с чист Android TV. Поисках apk, за да го инсталирам на Fire stick TV, но ми беше отказано. Инсталирах го на емулатор в Android Studio, но да съм го пускал 3-4 пъти, колкото да поцъкам с мишката Изобщо нямах време да се задълбавам в тестове. @splendor, на фона на останалите оператори, абонатите на TV в Кулбокс сме една шепа хора . Поне в началото на миналата година бяхме около 2500 (по официални данни).
 9. Младо, младо, колко да съм младо. Благодаря за оценката, ама очевидно Гинко Билобата не ви помага, иначе щеше да се сетиш, че почти от две години съм дядо... ...не от малцинствата
 10. Коментарът ми веднага след публикуването на клипа тогава: Както се разбра наскоро, в други армии също има подобни изцепки
 11. И още едно предложение. Регистрирайте app-а в Amazon Appstore.
 12. И защо не предложите хибридно решение? Вместо да плащам 5 лв. за допълнителен приемник към съществуваща услуга, не може ли да е за устройство с coool.tv?
 13. Това сигурно ли е, защото в ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА УСЛУГАТА coool.tv пише друго:
 14. Дежавю от преди 300, че и повече страници назад. Няколко месеца тестове, после платена услуга, а след това с години се оправяха проблеми репортвани от многострадални клиенти... Така започна IPTV от Cooolbox преди повече от десетилетие. Обаче тогава нямаше алтернативи. Сега е друго. Не разчитайте твърде много на многогодишната лоялност.
 15. Има LAN, а това, че няма захранващ адаптер, го прави още по-компактен и удобен за разнасяне.
×
×
 • Create New...