Jump to content
BulForum.com

plameni

Members
 • Content Count

  5446
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

3047 profile views
 1. Не виждам какъвто и да смисъл от продължаване на този спор, като в заключение ще цитирам текст от решение по реално дело: Има ли знаци указващи липсата на предимство - има. Може ли да се определи кой път е с предимство - може. Пожелавам ви успех в спора с административно-наказващият орган
 2. По твоята логика излиза, че и това кръстовище е нерегулирано Както се вижда от дискусията, има шанс и за обратното - някои да не знаят, че са с предимство.
 3. Когато за един от два пътя в кръстовище е указано с пътен знак, че е без предимство, другият път какъв е?
 4. Да разбирам ли, че тук няма да гледаш знака на другите и ще дадеш предимство на тези отдясно???
 5. Искрено се надявам, че въпросът ти не е сериозен... Някъде да прочете, че се отнася само за обърнатите към теб знаци? Не знам кога/как си карал шофьорски курс и кой ти е бил инструктор, но едно от нещата, които ми набиваха непрекъснато беше: "Ти си водач и ти трябва да се съобразяваш с всичко. И да знаеш, че винаги може ти да си виновен." Наистина ли никой не ви е казвал, защо тези знаци са с различна форма?
 6. Проблем е липсата на знак Б3. Но дори и без него, пак може да се определи недвусмислено как е регулирано кръстовището. Ако при движение не си в състояние да го определиш и стане някой сакатлък, ще те "цакат" по чл. 20 от ЗДВП "несъобразена скорост". Това пък защо да е абсурд? Веднага ти посочвам още едно такова кръстовище. Съобразено е с по-малкия брой идващи от Даме Груев и за да може по-бързо да се изтегля част от движението по Македония. Напълно съм съгласен. Когато преди малко цитирах Чл. 54. (1) от споменатата Наредба, осъзнах, че ако се спазва
 7. Ще ти припомня друго. Геометричната форма на знаци Б1 и Б2 умишлено е с такава форма, че да бъде разпознавана от почти всякакъв ъгъл. Дори при липсващ знак Б4, водач в адекватно състояние, трябва да може да определи правилно как е регулирано кръстовище, в което са останали някои от знаците Б1 и Б2.
 8. Да. Това е задължително изискване на същата Наредба: Поне за мен е очеизваждащо за кого се отнася този знак. Ако не летиш, имаш предостатъчно време да се ориентираш. btw 1, вторият знак е там от поне 5 години. Ако беше толкова драматично положението, както го описваш, досега все щяха да са направили корекция. btw 2, ти подаде ли сигнал до съответните служби, за да отстранят тази потенциална опасност и нарушението на Наредбата?
 9. Защо? Защото: и защото: и още веднъж защото:
 10. И той сам я заши... Можеха да покрият стопа с Ботас и поне нямаше да изгубят едно от местата на подиума.
 11. За разпределителен склад говоря. Имаше някакви идеи за летището в Крумово и цялата южна зона, ама "докато умните се наумуват" как точно да извъртят далаверата и работата се отече.
 12. Още една стъпка към Съединени Европейски Щати. Това решение не е "от вчера" и нашите управници за пореден път проспаха възможности за България. Не се сещам някой от големите китайски търговци да е направил склад у нас.
 13. Евро 2020 (2021) Така става ли? И ще си е уникално.
 14. За доставчиците Диема обикновено върви в пакет с Нова, Нова Нюз, Нова Спорт, Диема Фемили и т.н. Силно се съмнявам, че я има някъде с отделна цена или пък, че при някой доставчик липсва.
 15. За Диема или за ДиемаСпорт HD говориш?
×
×
 • Create New...