Jump to content
BulForum.com

plameni

Members
 • Content Count

  5155
 • Joined

 • Last visited

About plameni

 • Rank
  Quote
 • Birthday 04/28/1968

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

2698 profile views
 1. Твоето да не би да беше адекватно? 720p
 2. С опит да осъзнае нещо, с което си съгласен, че:
 3. Пак ли забрави?
 4. Ясно беше отговорено, че "такова животно" вече няма. Този филм "всичко за 30 лв. от един официален доставчик" свърши.
 5. Постовете ти не са ми приоритет и не помня някъде в правилата на форума да е записано, че трябва да ти отговарям светкавично. Предложил съм му много повече за много по-малко:
 6. Нещо не излиза математиката. По груби сметки твоето предложение е с 26% по-скъпо. 31 vs. 39 Моето предложение беше два поста по-горе и беше за без пари за телевизията
 7. Мхмм... И затова му предлагаш 720p решение?
 8. Сигурно си забравил на кого си помагал... Щом искаш да припомняме:
 9. Всъщност, точно това правим. Обясняваме, че бюджетната алтернатива, която предложи, се базира на HD ready (720p) телевизия, а той може сам да си направи изводите. Така поне няма да има напразни надежди и неприятни изненади от качеството, ако реши да приеме съвета.
 10. Явно и тя е толкова зле, колкото и другата...
 11. Баси... Навсякъде манипулатори. Ти го мислиш за човек с претенции за качество, а той само гледал да се уреди някъде да ходи на гости... Нормално. Всички го правят. Тази сутрин направих един експеримент. Бях станал малко по-рано и пуснах телевизията да върви с приложението от Fire TV стика. Когато жена ми влезе, на втората минута ме попита дали всичко е наред с телевизора, защото картината й изглежда по-мътна и не може да го обясни, но не е както е свикнала... Та така... На хубавото лесно се свиква и от full HD да паднеш на HD ready (нали така му викаха на
 12. Стана ми жал, че нямаш възможност за изплакване на очите, пък то за ходене на гости те стягала шапката... Пишете ги по-разбрано тия работи, че да не оставаме с погрешни впечатления.
 13. Това не е от "нета", а стрийм от доставчика, който ползваме. Но поне се разбра какъв ти е проблема
 14. Пробвай с тези два файла. Изтегли ги, качи ги на флашка и ги пусни на твоя телевизор.
×
×
 • Create New...