Jump to content
BulForum.com

earache

Members
 • Content Count

  1549
 • Joined

About earache

 • Rank
  The perfect Nasum
 • Birthday 09/18/1986

Profile Information

 • Location
  The Anatomical Deeps

Recent Profile Visitors

766 profile views
 1. Това е твоята истина. Моята е, че като чуя крафт, се сещам веднага за прослойката хипстъри, спрямо които съм като Антъни Бордейн. Става дума за тия дето я правят, не пият. Висока вероятност някой такъв с липса на плът в меката част на ухото (както и да се наричаше тая простотия) и сандали да е решил, че може би ще е яко да сложи чесън, люто или марципан. При мен за обилно наливане се ползва Бохемия Регент, а ако съм се почувствал нещо гъзар, Бакаларж ("за студена хмелени" варианта най-вече).
 2. = глобално-затопляне-denier = анти-5G-er = covid-denier но, да, +1, няма спор.
 3. Преди и аз бях само на гъбко, ся само ггбг, все са харни.
 4. Един колега от предишната работа беше в София и си доставяше само с Габиели. Аз само веднъж ги пробвах, офиса беше в кв. Витоша и си вкарах едно кило кал в колата с обувките. След това и аз не повторих.
 5. Жена ми дава на преводач документи да ѝ ги превежда на полски, за да ѝ служат пред институциите в Полша. Обаче освен, че ѝ взима пари за апостил, праща документите до София за "заверка". Нещо я баламосва, че без тая заверка може да не ѝ признаят документа, а с нея всичко е бетон и нямало мърдане. Някой има ли идея каква точно е тая заверка в София? Ако беше 5 лв нямаше да питам даже, но е 70 лв на документ бързата поръчка. С бавната чакаш около 3-4 седмици, а на нея ѝ трябват по-бързо. Edit: Ся видях, заверката в София е от Дирекция "Консулски отношения" на МВнР.
 6. Да, леш ми е кръста след 30 мин. шофиране лежейки.
 7. Това, че ми запречва видимостта на пътя е донякъде бонус за мен. То е ясно, че без видимост няма да се оставя, но освен това ме кара да се изпъна и да седя в правилна поза. Иначе като го няма телефона там, съм полулегнал, готов всеки момент да се разтека по педалите.
 8. Моята щипка стои защипана от 2-3 години. Явно е НЕЩОТО. Марка Promata, към 15-20 лв беше. Edit: То не знам стана ли ясно, ама беше по повод стоене на жега и температурата на топене.
 9. Прав е, аз също имам един билюк такива боклуци и ползвам само щипката за таблото над волана.
 10. Аз затова много се дразня като се дават 6.4 за рибена чорба, без да направи впечатление на никого.
 11. Мм, има нещо което бих оприличил на радиатор пред нея и трябва разглабяне. Не е за моите нежни кебапченца, дек' натискам копчета с тях. Ще изчакам майстора, въпреки че точно ся са до шията всички. А е такива поражения по пластинките на радиатора трябва ли да ме притесняват? Точно тоя климатик (друг е, не бръмчащия) пък работи най-добре от всички...
 12. Те май трябва да са 2 във външното тяло... на вентилатора и на компресора. Та явно говориш за вентилаторния? Да, не виждам логика да е апокалиптично, ако изгори компресорния. Просто той няма да запали.
×
×
 • Create New...