Jump to content
BulForum.com

deus_pld

Members
 • Content Count

  530
 • Joined

 • Last visited

About deus_pld

 • Rank
  Гуру
 • Birthday 07/02/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.facebook.com/dimitre.ivanov.98
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

987 profile views
 1. За какви точно вина става въпрос? Няма връзка с въпроса ти, от личен интерес питам. Метни една снимка на лс, ако искаш.
 2. Привет, търся да купя от "стария" тип телефони, нещо с големи копчета, защото ще се ползва от възрастен човек. Досега е бил с Нокиа, така че с приоритет са офертите за тази марка, за да не се налага да "свиква" с различно изглеждащо меню, понеже се оказа, че това е проблем Идеалната оферта би била новия модел Нокиа 3310 с българско меню и по възможност да не е ползвана.
 3. И без Ковид-а, пак за толкова ги показват, така че не се ядосвай. Моя син като се роди преди 3 години също ми го показаха само за минутка. Той целия повит с пелените, само очите му се виждаха. Вярно, не през стъклена врата, но пак за една-две минути го видях само. Такъв е реда явно. Да е жив и здрав!
 4. Съмнявал ли си се, че ще има вълна от меме-та?
 5. Точно същите мисли ме бяха налегнали и мен. Наистина мислих (така де, по-скоро се надявах), че големият пробив в новото поколение конзоли ще е именно виртуалната реалност, а то нищо подобно не изглежда да се случва. По принцип аз съм твърдо в ексбокс-отбора, но и при сони е същия ташак. Изкарали още някой и друг кадър в секунда, излъскали графиката, турили модерно ssd, че да зарежда по-бързо и айде- ново поколение с лъскав дизайн, гръмко представяне и реклама. Като изключим спонтанните полюции, които горното е предизвикало у 12-годишните зомбирани фенбойчета, не виждам кой нормален човек би се впечатлил чак толкова... Аз лично не бих дал и лев за Series X/PS5 . Поне не и в близките 2-3 години докато се види накъде ще тръгне работата. В най-добрия случай догодина бих си взел един от сегашните One X като паднат на по 200лв, с която да сменя сегашната ми S-ка и да приключа с гейминг-инвестиците за тоя живот. И без това яко взе да ми писва вече от цялата печатница за пари, в която се превърна всичко.
 6. Продава се детско колело Passati Gepard 12: подходящо за дете на около 2-4 години, 12" гуми. стоманена рамка, здраво и стабилно. Купувано чисто ново от Хиполенд миналата година, карано е един сезон. Продава се, защото на детето му е малко вече и минахме към по-голямо колело. Перфектно визуално и техническо състояние, без луфтове, усуквания и тн. Към него има фабрични помощни гуми с комплекта болтове. В момента са свалени, но са налични и по желание мога да ги монтирам отново. Намира се в Пловдив, район Южен. Предпочитам лично предаване за да се види и пробва на място. Цена: 80лв
 7. Сега ще го изкарат че е луд, няколко месеца психиатрия и обратно на пътя
 8. Според мен целият ви иначе така чаровен спор тръгва от неправилна интерпретация на думите на Мангъров, или просто грешно подбран израз от негова страна. Отново според мен той има предвид, че 15-20 години е времето, в което една ваксина да се ДОКАЖЕ като безопасна в дългосрочен аспект. Да, времето за откриване, тестове и производство може да е 12-18 месеца, но след това е необходимо още време, в което да се ползва и да се проследи какво се случва след 2-3-10 години, примерно. Защото може да излее безопасна на тестовете и да прояви някакъв страничен ефект много време след това. Не е като да няма случаи, в които лекарства се пускат на пазара като безопасни и след време се спирт отново, тъй като са открити неизвестни досега странични ефекти. Аз също не бих се ваксинирал. Не съм антиваксър, напротив даже, но като гледам как всички се юрнаха урболишката да я търсят тая ваксина, че да хванат големите мангизи, някак си не ми е гот точно аз да съм опитната мишка на нечии финансови интереси.
 9. Най-тъжното е, че не е само Ръбъла. В този кабинет няма нито един за свят. Виж Ананиев, Ангелкова, тоя на вътрешните работи... Съвършени олигофрени, но пък примерни и послушни. На този жалък фон дори краля-слънце, убер-тулупа изглежда сякаш има мозък. Смятай какво е нивото. От друга страна, 2/3 от хората, които срещам в ежедневието си са на същото ниво като тях: глупави, нагли и с претенции. Така че, от тази перспектива всичко е точно: какъвто народа, такива и министрите.
 10. От 6-ти май влиза в сила. Има публикувана новата заповед вече на сайта на МЗ. https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2020/05/03/zapoved-rd-01-249-03-05-2020.pdf
 11. Бетесда, с малки изключения, провалят всичко, до което се докоснат напоследък.
 12. Е точно това е нещото, което най не ми се иска да правя. От чисто екологична гледна точка, най-малкото. Писах ти, благодаря.
×
×
 • Create New...