Jump to content
BulForum.com

deus_pld

Members
 • Content Count

  775
 • Joined

 • Last visited

About deus_pld

 • Rank
  Гуру
 • Birthday 07/02/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

1561 profile views
 1. @vikktor Пробвай Тук. Виждал съм да се продават подобни неща. Също там може да се ориентираш за цената. Примерно от тази обява, или тази.
 2. Вдигам моабета от преди 1 месец само за да кажа, че последната седмица излочих около трийесе литра от това Шуменско 100% малц и честно казано все още не вярвам, че тия нещастници са произвели нещо толкова прилично. Чист късмет вероятно, защото от има-няма 15 годин' как пия бира, за сефте да кажа добра дума за Шуменско, но пък когато нещо е хубаво- хубаво е: докарали са я таман за моя вкус: хмелът се усеща в аромата, на вкус също е горчива, но приятно балансирана с плътност от малца. Хем пивка, хем плътна, хем идеално газирана. С една дума- налазвайте, докато не са я развалили като всичко остан
 3. Не знам дали е много или малко. След малко тръгвам към село и днес работата ми е да окося двора. Ще пиша след това за конкретни впечатления.
 4. Миналата седмица след дълго чудене си купих ТАЗИ , също за около 4-500 м2 площ. За съжаление не съм я пробвал още, защото от тия дъждове не може да изсъхне тревата за да вляза в градината, но като гледах и сравнявах ми се стори като най-доброто съотношение качество/цена в по-ниския клас. С 3 години гаранция е и е сглобявана в Унгария, а не в Китай, като по-евтините модели. Но, както каза колегата горе, трябва да мислиш и за кабел. Хубаво е поне 50-метров да си приготвиш. Аз съм с такъв и обхващам двора и тротоара отпред без да се налага да сменям контакти и да удължавам.
 5. 4ГБ версията с отстъпката в емаг миналата седмица излизаше точно 333лв. Аз го взех с фактура на фирмата, та след приспадането на ДДС ще ми стъпи на около 280лв. За тия пари наистина май това е най-доброто на пазара в момента. Говорим за Редми Ноте 11.
 6. А убеден ли си, че причината за надраскването е паркирането на жена ти пред съседния вход? Може да са просто някакви малоумни лапета, минали случайно. Има такива случаи много, минават, дерат и заминават, ей така заради мизерията просто... Ако все пак ще слагаш камера, не е ли по-удачно в случая да е от тези, които се слагат вътре в колата, от типа на видеорегистраторите?
 7. 30 броя ще ти подаря, но ще трябва да дойдеш до Южен да си ги вземеш. Пиши на лично ако искаш.
 8. Колко ти трябват и държиш ли да са жълти?
 9. Мда, прочетох сега предишните 6 страници. Оттеглям си въпроса, Вокс-а е модератор, нека ми изтрие поста по-горе. Просто няма да си простя, ако отново провокирам същата дискусия п.п.: @ARPAnet представям си опашката пред фирмения магазин на която марка го пусне първа в серийно производство.
 10. Не съм се връщал да чета назад, признавам си
 11. Убу де, от чисто любопитство, какво толкова правят телефоните от 1000+ лева повече от тези за 320? Blowjob-слот ли имат или какво? Аз лично никога в живота си не съм давал повече от 300лв за телефон и то не защото не мога да си го позволя, просто за мен е супер безсмислен харч това. Последните 2 години карам с някакво тъпо Редми 8А, което купих за 200лв. С този въпросния смотаняшки телефон си водя цялата телефония (лична и служебна), всички съобщения/Вайбър/Месинджър, ползвам си и двата имейла през телефона, ползвам си електронното банкиране, ползвам си акаунта в Интерактив брокерс,
 12. А браво бе, много хубаво... Иначе подкокоросваш тука
 13. Както и да е, поръчах Redmi Note 11. Утре ще го взема и ся ако не ме изкара поне 3 години- @w00x-а е виновен
 14. Ясно, благодаря. В момента мога да го взема от емаг за 333лв. (Ноут 11 имам предвид). Ще помисля до края на деня.
×
×
 • Create New...