Antares Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Помня, че ми беше направила много силно впечатление тази серия и беше с доста мрачен завършек... Иначе за господаря на светлината - в Пловдив го имат наш'те. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Аз съм чел само първата, днес разбрах, че е серия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Ъхъ. Три книги са до колкото имам спомени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 20, 2013 Share Posted May 20, 2013 В момента съм на 5 част от Зоната (Зона 51).......Страшна..много страшна..За нула време опънах първите 4-ри..само за десетина дни... Адски завладяваща.Наистина много добро четиво.Благодаря на charmock за насоката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Никога през живота си не се бях смял така на книга. Респект и на преводача, който е успял да преведе всичките простотии. Горещо препоръчвам. Има я в Читанка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Българската гилотина. Тайните механизми на народния съд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Приключих зоната..Много добро книжле..Трябва да си има филм.Задължително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Чудя се откъде да намеря приключенията на Тъф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Никога през живота си не се бях смял така на книга. Респект и на преводача, който е успял да преведе всичките простотии. Горещо препоръчвам. Има я в Читанка. Преди време се натъкнах на Сан Антонио, обаче не на тази книга, а на "Джуджето". Весела е, леко извратена, но, по мое мнение, хубава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 "Наукоучение" - Й. Г. Фихте Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Пътешествията на Тъф Супер книжле. Особенно много ми хареса как пича съвсем учтиво, но категорично им обясняваше, какво следва да направят разни досадници за да се запътят в посока "на майната си" И реакцията му при съобщаване на очевидното радва Ако бях се усетил, че автора е същия дето е писал и Игра на Тронове можеше и да размисля, но ми я препоръча приятел и не съжалявам А сега да подпукам новата на Пратчет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Коя нова на Прачет? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Забравих ѝ името. За Нак мак Фигъл става въпрос Кривунцииии! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 "Шапка от небето"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 "Шапка от небе"* е и не е последната. Вече Просто не ѝ запомних името, а и ще я чета по нататък, че имам да се боря със Силмарилион, където Толкин се е престарал с имената и персонажите и ми е ужасно тегава за четене... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Ако ще за дълбаваме, е "Шапка, пълна с небе".. Последните излезли, за които се сещам са "Туп"("Прас") и "Ковач на зима"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Зимоковецът А Нак МакФигъл просто къртят миФки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Ммм, нея още не съм я чел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Е баш тая май е последната излязла на български. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Баш тая е, чета я в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Стивън Кинг-Тъмната Кула-Вълците от Кала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Старкрафт...нещо..не ме грабна...Сега съм подхванал Роботите на Азимов, ама и тя ми се струва прекалено социал-политико-общество нещо си...Не знам..едни такива философски въпроси....На втора част съм вече...Ще обобщим накрая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Ако искаш наистина увлекателна фантастика, прочети книгите на Майк Резник. Аз благодарение на него заобичах жанра. Просто всяка една негова книга е уникална. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Сага за Войната за разлома прочете ли ? Или колелото на времето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.