Jump to content
BulForum.com

Ton4o

Members
 • Content Count

  947
 • Joined

 • Last visited

About Ton4o

 • Rank
  Гуру
 • Birthday 07/04/1984

Contact Methods

 • ICQ
  280097668

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Чорнобил
 1. Можете ли да ми препоръчате магазин за климатици с включен монтаж, от който сте останали доволни. Благодаря.
 2. Здравейте! -Искам да ви попитам за съвети, относно един руски сайт OZONE.RU. Някой пазарувал ли е от него и може ли да ме светне относно това, дали е коректен, как става плащането и как ще ми протече доставката на едни 12-тина книги с тегло около 8кг. Благодаря.
 3. Малко информация по темата! -Звъннах на Комисията за защита на потребителите и ми отговориха, че мога да се позова на закон, само, когато стоката е повредена; не отговаря на техническите изисквания на поръчано-получено и то онлайн, а всичко останало се води, търговска гаранция и е услуга на търговския обект, само при добро желание от тяхна страна.. -Звъннах в магазина и ми казаха, че пари няма да ми върнат, а ще ми дадат ваучер... Та така... просто писах информативно, да знаете.
 4. -А имаш ли опит с връщане на закупена стока? Дават го да отоплява 20кв стая, а моята е 12кв. и разликата с него и без него е 1-2 градуса.
 5. Здравейте, Всех един конвектор от HomeMax; не е развален, но не отговаря на истината, а и парите не са му малко и искам да им го върна и да ми възстановят парите. -Знам, че има някакъв закон за право на клиента, да върне закупена стока в рамките на 14 дни, която не покрива изискванията му. Но ме интересува някакъв съвет, какво да кажа и с какви проблеми бих се сблъскал. Благодаря
 6. -Здравейте, имам банков въпрос, Ако един човек от друг град, иска да услужи на някого с 2000лв по банков път, какво би удържала банката на него и на мен?
 7. -Здравейте. Интересува ме мнение за два отоплителя. Единият ме интересува на майтап (Handy Heater) и информация за този нов тип "лъчисто" инфрачервено отопление. Някой ползвал ли ги е и може ли да ми даде мнение, съвет, препоръка за покупка, разход спрямо климатик, плюсове/минуси. Благодаря ви.
 8. Вярно ли е, че вече няма дневна и нощна тарифа на електричеството, а една твърда.
 9. И аз знам, че гумите си ги сменяме, когато си решим и няма закон за зимните гуми, но слушам приказките на колегите за някакви нововъведени закони и затова предпочитам да си сверявам часовника с Вас, по тук, понеже всичко знаете и от всичко разбирате.
 10. Мога ли да си сложа летните гуми на колата вече или има точна дата за това.
 11. - И само от документа за закупуване и товарителница, ще ми признаят стоката, ако се наложи сервиз!? Странно.. Иначе на гаранционните книжки прочетох, че гаранцията започва да важи от момента на закупуване на уреда и не прочетох, дали сервиз трябва да ми върже бойлера и прочее.
 12. Нищо няма, никакви печати на сайта, дориуредите си бяха със заводските въжета и телбот, въобще не са отваряни, за попълването на каквото и да е било . -Чудя се да взема утре да им звъня или какво...
 13. Здравейте, Купих си онлайн от Tehnika, един бойлер и една печка на Елдом, но ми направи впечатление, че нито една фактура не е попълнена на мое име, пратили са ми просто уредите и толкоз. -Ако ми се наложи да ползвам гаранционен сервиз, какво става от тук нататък. -Също ми е интересно, трябва ли да викам от оторизиран сервиз на елдом, да ми свързват бойлера, за да ми признаят гаранция или мога и сам.
 14. Да дам малко информация, относно остъкляването на тераса! -Вчера бях до кметството да питам, все пак; и от питане до кой да се допитам, стигнах до главния архитект на Район Южен и той ми каза " -Остъклявай спокойно, никакви подписи не ти трябват, дори можеш да си остъклиш и другата тераса с изгледа към главния път" и дори ми разпечата на лист документа със закона, който ми го позволява, като ми каза, че това включва само стъклопакет, без градене с тухли и прочее. Много съм доволен от отношението му.
 15. Точно стъклопакет ме интересува, само и единствено остъкляване, никакви други преправки и именения. Благодаря. Да, само за остъкляване! Не мисля да строя, къртя или прочее. Другото, което мога да направя, е да сменя стъклата от конструкцията на металната част на терасата, понеже са наупени и помътнели. -Бях одеве до сградата на Район южен, но само охраната беше там и той ми каза, че най-вероятно ще искат подписи на съседите... -Тъпото е, че не се познавам с никого от там, а най-вероятно ме мразят, преди да ме познават, понеже предния квартирант шикълкавеше и не искаше да се маха и го разкарах като му спрях тока и кой знае... може да ме е наклепал. Пък и и ми е някак унизително и неприятно да ходя и да "уговарям" непознати хора за това, че искам да сложа дограма на терасата си. -Утре като отида ще питам, каква ще ми е глобата и последствията, ако го направя на своя глава.
×
×
 • Create New...