Jump to content
BulForum.com

Ton4o

Members
 • Content Count

  950
 • Joined

 • Last visited

About Ton4o

 • Rank
  Гуру
 • Birthday 07/04/1984

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 1. Благодаря ти! Аз затова искам да отида, точно там, защото няма да се налага да влизам между много хора в затворено пространство и да се налага да пипам ръчна количка - а там всичко е отвън, спираш с колата пред тях, хвърляш в багажника и довиждане!
 2. А до Брезовско шосе, имам предвид, точно тези складове, които продават храни. Минавал ли си, да провериш?
 3. Някой знае ли, дали търговиите на брезовско шосе и борсата на Първнец работят! И дали ще срещна проблеми, ако отида към някоя от двете!?
 4. Можете ли да ми препоръчате магазин за климатици с включен монтаж, от който сте останали доволни. Благодаря.
 5. Здравейте! -Искам да ви попитам за съвети, относно един руски сайт OZONE.RU. Някой пазарувал ли е от него и може ли да ме светне относно това, дали е коректен, как става плащането и как ще ми протече доставката на едни 12-тина книги с тегло около 8кг. Благодаря.
 6. Малко информация по темата! -Звъннах на Комисията за защита на потребителите и ми отговориха, че мога да се позова на закон, само, когато стоката е повредена; не отговаря на техническите изисквания на поръчано-получено и то онлайн, а всичко останало се води, търговска гаранция и е услуга на търговския обект, само при добро желание от тяхна страна.. -Звъннах в магазина и ми казаха, че пари няма да ми върнат, а ще ми дадат ваучер... Та така... просто писах информативно, да знаете.
 7. -А имаш ли опит с връщане на закупена стока? Дават го да отоплява 20кв стая, а моята е 12кв. и разликата с него и без него е 1-2 градуса.
 8. Здравейте, Всех един конвектор от HomeMax; не е развален, но не отговаря на истината, а и парите не са му малко и искам да им го върна и да ми възстановят парите. -Знам, че има някакъв закон за право на клиента, да върне закупена стока в рамките на 14 дни, която не покрива изискванията му. Но ме интересува някакъв съвет, какво да кажа и с какви проблеми бих се сблъскал. Благодаря
 9. -Здравейте, имам банков въпрос, Ако един човек от друг град, иска да услужи на някого с 2000лв по банков път, какво би удържала банката на него и на мен?
 10. -Здравейте. Интересува ме мнение за два отоплителя. Единият ме интересува на майтап (Handy Heater) и информация за този нов тип "лъчисто" инфрачервено отопление. Някой ползвал ли ги е и може ли да ми даде мнение, съвет, препоръка за покупка, разход спрямо климатик, плюсове/минуси. Благодаря ви.
 11. Вярно ли е, че вече няма дневна и нощна тарифа на електричеството, а една твърда.
 12. И аз знам, че гумите си ги сменяме, когато си решим и няма закон за зимните гуми, но слушам приказките на колегите за някакви нововъведени закони и затова предпочитам да си сверявам часовника с Вас, по тук, понеже всичко знаете и от всичко разбирате.
 13. Мога ли да си сложа летните гуми на колата вече или има точна дата за това.
 14. - И само от документа за закупуване и товарителница, ще ми признаят стоката, ако се наложи сервиз!? Странно.. Иначе на гаранционните книжки прочетох, че гаранцията започва да важи от момента на закупуване на уреда и не прочетох, дали сервиз трябва да ми върже бойлера и прочее.
 15. Нищо няма, никакви печати на сайта, дориуредите си бяха със заводските въжета и телбот, въобще не са отваряни, за попълването на каквото и да е било . -Чудя се да взема утре да им звъня или какво...
×
×
 • Create New...