Jump to content
BulForum.com

Ton4o

Members
 • Content Count

  1035
 • Joined

 • Last visited

About Ton4o

 • Rank
  Дървен Философ
 • Birthday 07/04/1984

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

677 profile views
 1. Някой може ли да ми каже от къде да си купя точно такъв котлон, понеже Левчето до нас го затвориха, а не ми се обикаля като улав да го търся от другите. (има го онлайн, но с доставката става прекалено скъпо)
 2. Страхотно, благодаря ти, никога нямаше да го намеря това място, тъкмо е близо до работата ми и ще има избор, ако ми трябва нещо друго. Точно това ми трябваше, същото.... Та даже и да е чисто, понеже ще ми трябва да си слагам едни дози протеин вътре. Страхотно, благодаря ти. Мерси и на двамата, никога нямаше да се сетя.
 3. Къде в Пловдив мога да намеря избор на продукти от пластмаса. Интересуват ме пластмасови бурканчета с капаче на резба от по 100-200мл.
 4. Някой може ли да ми каже, какви настройки да оправя по мозилата, за да не ми излиза Алиекспреса постоянно с настройки все едно съм руснак и живея в Русия. Дори и да сменя настройките на самият сайт; той се рефрешва и пак всичко ми излиза на руски, в рубли и все едно съм в Русия... Никой друг от браузърите ми не го прави този номер.
 5. Корекция!! Причината за това недоразумение се оказа банката, като предният път!! Неин служител, уж е бил махнал някакво ограничение за транзакции в чужбина (а в същия момент си пазарувах без проблем от алито) - но се оказа, че го е махнал временно, а не за постоянно и затова се е получавало така. Благодаря, че се включи с коментар на момента!
 6. Да, разбира се, цели 260лв, които са повече от 99Евро
 7. Оффф, отново проблеми с тоя Немски Амазон (amazon.de) Тръгнах да си правя поръчка, уж я направих и след 3 минути ми изкочи червен картон от амазона и ми казаха, че съм имал някакво несъответствие с информацията относно платежния метод - при положение, че не съм пипал нищо от последния път, когато поръчвах и ми наизкочиха ето тия съобщения: Всичко ми е изрядно по картата.. Какво да правя?!
 8. Благодаря за информацията. А как вървят цените, ако спра в рамките на половин час?
 9. Здравейте, Имам въпрос относно паркирането на паркоместата по булевард Марица, тези дето са до велоалеята, павираните, пада се приблизително на гърбът на Съда, . Съботата или неделята, ще ми се наложи да паркирам там и въпроса ми е има ли някакво време след което паркирането е безплатно през уикенда и ако не, как става плащането, понеже никога не ми се е налагало да паркирам на подобни платени места. Благодаря.
 10. Изобщо не държа да са жълти, нито дори да са същите като модел, защото ми се виждат слабички, а ако има и избор, още по-добре. Ами трябват ми около 20-30бр някъде.
 11. Някой знае ли къде в Пловдив мога да си купя подобни дръжки.
 12. Да, той тулупа разпореди за София и го има официално и за Варна важало същото, като също го има официално - докато при нас в Пловдив, явно е някакво негласно договаряне и затваряне на очите на съответния орган. Доколкото си спомням, някога на селата им е било предложено вместо "села", да се включат като квартали на Пловдив, тогава винетките отпадат, но знам, че селата се дърпат, заради по-ниските им данъци сгради и автомобили.
 13. Абе и аз така знам, че веднага след табелата и ти трябва винетка включително и за околовръстното, защото и там съм виждал от тези баничарките на BGTOL, както и на кръговото на Хижа Здравец, но това беше преди години - а сега няколко колеги ми казаха, че имало някакви промени, но ми се искаше да чуя повече коментари.
 14. Здравейте. АКо искам да отида до Хижа Здравец, ще ми трябва ли винетка, понеже няколко човека от околни села ми казват, че не било нужно.
 15. Има ли някой, който тренира конкретно във фитнес Дайкс. Интересува ме, дали все още искат зелен сертификат.
×
×
 • Create New...