Jump to content
BulForum.com

Pechenata

Members
 • Content Count

  887
 • Joined

 • Last visited

About Pechenata

 • Rank
  Up in flames
 • Birthday 12/12/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  341338918

Profile Information

 • Location
  Пловдив
 • Interests
  Котки, колоездене, табла, психология, филми, губене на "ценно" време по кафенца, Drum & Bass, Tech House, <br />татуировки, обикаляне по света и у нас. ;)<br />
 1. Мисля си,че днес (вече) е 12.01. След точно 11 месеца аз ще съм пълнолетна. А след 10 дена.. ще празнуваме поредната годишнина с моя приятел. edit: утрепах се от смях с тая тема "търсят се момичета за нова година". Беше ми приятно , сега лягам. :D
 2. Ааах, мамка му. Зарибиха ме и мене да го чета тоя Дан Браун.. Та така чета ся "Шифъра на Леонардо". После ме чакат 'Цар Плъх" , "Психологическо портретиране на правонарушителите"- две части. И Ханибал май не съм чела- време е да направя нещо по въпроса.
 3. Водка . За предпочитане финландия. ако няма кинта за такава пия аляска. Водката- без значение от марката и без значение дали е флирт ябълка, зелен собиески, синя кайлъшка и на майка му дупето си я пия със зелен сок ябълка. Мезе - БАНАНИ. Не се шегувам. С банани замезвам и когато пия мавруд. Понякога бананите се заместват с шоколад НО само при мавруда.
 4. Минава ми през главата,че трябва да поздравя копчето. Пожелавам ти на първо място здраве, после много късмет във всяко едно начинание и все хубави неща да ти се случват. Ще пия едно за моя рожден ден, ще пия и едно за твоя. Весело изкарване пожелавам и на двете ни.
 5. До каквато расте и мозъка на притежателя му.
 6. Ами то тоя генератор си е кажи-речи верен. Аз не знам само последната цифра от ЕГН-то какво означава. Знам,че когато е 45 (предпоследните две имам предвид) значи,че си роден в регион Пловдив. Ако предпоследната е четна - значи егн-то е на мъж, а ако е нечетна е на жена.
 7. Чакай да поиграя и ще си едитна поста,че така на изуст не мога. Преди стигах до седмо. Обаче това беше с друга нокиа, която имах преди 2 години. А със сегашната съм от два дена и още си припомням играта. Ай момент за малко да поцъкам и ще ти кажа. едит: готово. Значи обяснявам подробно, чети внимателно. Пускам да играя от четвърто ниво направо. На ляво като тръгна имам живот. На дясно ставам "голямо топче". После се връщам в началото скачам, ставам малка за да мина нагоре. Минавам през сума ти кръгове. И накрая като стигна последния, взимам си го и край. до там. Не
 8. Геринце, дам. То нали долу под животите ти показва колко кръгчета ти остават. Минавам и последното и стигам до едно положение,дето трябва да скоча пък.. е невъзможно.. едит: абе, ти да не би да ми говориш за трето ниво?
 9. Първия ми въпрос е.. То даже не е въпрос, ами ми трябва малко помощ. Та нека хората с модел Nokia да помогнат. Би трябвало да имат една игра с едно топче.. Та нестандартния ми въпрос е как мамка му да мина четвърто ниво? Къде е цаката? Минах през всички жълти кръгчета, но нещо има няква уловка.. Помогнете ми,че изкукуригвам с тая игра.
 10. afx, щото вече "майстори" под път и над път. Тва лято свалях тапети в една стая, трябваше да се шпаклова и боядиса. Принципно тва можеше и да ми го направи моя приятел (щото той с тва се занимава), обаче точно тогава беше в командировка на морето. И аз 'ща не 'ща ще си платя. След като се е получило нещо от рода на "мъж го искам, сега го искам" ще си плащам, няма къде да ходя. Първата сутрин дойде един майстор към 9:00ч. в 12:30 му звънна телефона изкочи му работа, вика "ей сега идвам". Викам "ок, няма проблеми". Каза максимум до час, къв час, бе братче той ми дойде на другия ден на обя
 11. В момента си мисля.. много лоши неща. Ако у нас имаше пушка, пистолет, бомба и такива ми ти работи без да се замисля слизам в комшията на шестия етаж и го гръмвам. Ай сиктир вече. Става сутрин в 9:00ч. и почва да чука, кво чука и той не знае. И така до 22:00ч. Представяте ли си кво ми е,когато съм си в къщи? Аман от неговия ремонт вече. п.п-Може да нямам пушка, пистолет или бомба, ама имам брадва, точилка, газова бутилка..
 12. Изкачам с един въпрос и Ви предупреждавам да не ми се смейте. Що е туй рам-памет,колко пари върви и от къде трябва да го купя? Мерси.
 13. O, не, днес съм ги хранила. Най-дъртата котка, демек въпросния кирчо е на около 10 години и тежи горе-долу 10 кила. Породата е сиамска. За това хората се застраховат още от вратата. Като си оправя камерата ще пусна една снимка и ще ми кажете дали ви прилича на котарак или на свиня..
 14. Смърт за всички котки. едит: За моите котки, дето почвам да се замислям вече дали са котки или извънземни мога да говоря много. МА НЕ ИСКАМ. 'Бати изродите. Дебнат, ако кажа нещо лошо за тях ще ме издебнат и край с мен. Смятайте щом, като ми дойде някой на гости първия въпрос е "Кирчо къде е? В коя стая? Къде е легнал?" Страх ме е понякога от котараците ми.
×
×
 • Create New...