break Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Имам едно проблемче и се нуждая от бързо отговорче значи първия диск на Карибски Пирати е 704Мб и не мога да го запиша с нерото на диск-ат-онце и сега с virtual dub мисля да отрежа края на филма обаче не знам как да го направя ... някой може ли да напише 5 реда какво да направя ? мерси предварителноНе ти трябват никакви програми. На Nero burning rom отиваш на File/Preferences/Expert Features и поставяш отметка на Enable generation of short lead-out. Така може да записваш дискове до 714 МВ, върху нормален 702 МВ диск. Записа задължително на Disc-at-once. Обаче ако записваш върху дискове по-големи от 700 МВ трябва тази отметка да е махната. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 (edited) По принцип филмът е базиран изцяло на слухове за тайландски сайт, който предлага, срещу заплащане, възможността да убиеш друг човек, но дори Рот признава в интервюта, че никога не е виждал този сайт Та... то, че е inspired спор няма, ама никой не е доказал това Което ме подсеща... я се сетете за The Blair Witch Project... Там не пишеше ли също, че е по действителен случай, ама в крайна сметка се оказа, че всичко това е просто рекламен трик Аха аха.То може би затфа на почти сички хоръри вече пише Inspired by true events.Аз вярвам на тоя надпис само ако в самия филм покажат истински снимки от камера,която да е заснела действието-пример-Тексаско клане(края на филма) и The Amitvil Horror(началото на филма(не съм сигурен дали точно така се пише )). Edit:забравих да си задам моя въпрос .Знам че си има тема за програми,но тя се чете рядко и за това питам тук-някой може ли да ми даде програма с която сравнително лесно да си конвертирам файлове от Avi. формат в 3Gp или MPEG4 Edited July 20, 2006 by asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 (edited) http://www.evrocom.info/invision/index.php...40686&hl=zlobil с НЕРО 7 се конвертират в мп4 и ти гарантирам че за момента по-добра няма иначе за 3гп може да ползваш тая http://store3.data.bg/breakneck/software/ едит : програмата за мп4 се казва nere recode и я има в неро 7 пакета Edited July 20, 2006 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 14:00-16:00 - правилно. В делнични дни е до 22:00 вечер, събота до 24:00. от 22:00 до колко сутринта и от 24:00 до колко сутринта ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 с колко пари средно на ден тръгвате за морето? знам че въпроса не е обективен щото всеки тръгва с колкото може повече но все пак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Къде точно се намира Канапето? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ouim Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Някой да знае бензиностанция в Пловдив от която може да се наеме прахосмукачка (за вътрешно почистване на колата) за ... 1 час примерно Казаха ми, че в някои ОМВ'та в софия има тази услуга! Някой да е виждал такова нещо в Пловдив? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 (edited) Къде точно се намира Канапето? Тва е магазина за дрехи нали. Ами това което аз знам е, на Пещерско шосе. Като се спускаш от Иконома по Гладстон, стигаш до кръстовището с бул. Васил Априлов, пресичаш го, и тръгваш към прелеза по Пещерско шосе и 200 метра в ляво се оглеждаш за един червен магазин с голями букви пише КАНАПЕ и си готов или с едно "кликване" се намира точно ТУК Edited July 21, 2006 by diabolik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Някой да знае бензиностанция в Пловдив от която може да се наеме прахосмукачка (за вътрешно почистване на колата) за ... 1 час примерно Казаха ми, че в някои ОМВ'та в софия има тази услуга! Някой да е виждал такова нещо в Пловдив? Мда...в Пловдив в ОМВ-тата също има.Незнам,дали във всички,но съм виждал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Колко бири пиете на ден? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 (edited) с колко пари средно на ден тръгвате за морето?знам че въпроса не е обективен щото всеки тръгва с колкото може повече но все пак Смисъл ? Принципно с колко пари се чудиш да прекараш почивката си ли ? Не е колкото се може повече - не и за този, когото са обирали на морето...а такива много. Ами сметни си - за 1 хотел 3 звезди примерно, ако отиваш за седмица 7 х 15 лв. + едно ядене ти излиза 5 лв в забутано ресторантче - значи и по 10 на ден за ядене, щото няма само в ресторанти да ядеш де. 7 х 10 за харчене и 30 резерва, ако се обърка нещо да можеш да се върнеш /бензин, влак/. Total : 105 + 70 + 70 + 30 = 275 лъва / седмица Pesho93 : Последните ти поустове са...no comment. Edited July 21, 2006 by simbata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Тва е магазина за дрехи нали. Ами това което аз знам е, на Пещерско шосе. Като се спускаш от Иконома по Гладстон, стигаш до кръстовището с бул. Васил Априлов, пресичаш го, и тръгваш към прелеза по Пещерско шосе и 200 метра в ляво се оглеждаш за един червен магазин с голями букви пише КАНАПЕ и си готов или с едно "кликване" се намира точно ТУК той май има предвид онва Канапе, дето правят щампи, значи то е в капана там около ggbigi, ама не мога да ти обясня точно къде, трябва да се поразровиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Точно Канапето за щампите ми трябва! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Точно Канапето за щампите ми трябва! Е то и в двете прават щампи ве.Онова в капаня е точно срешу ggbigi(или както там са пише). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Някой да ми препоъча къде мога да започна да се занимавам с йога? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Някой да ми препоъча къде мога да започна да се занимавам с йога? Тотал Спорт на Иван Вазов, зад складовете на Булгартабак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Колко бири пиете на ден? 2-3-4-..-.. Зависи от настроението и обкръжението Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 къде в пловдив мога да си купя слънчеви очила RAY BAN на сносна цена ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 къде в пловдив мога да си купя слънчеви очила RAY BAN на сносна цена ? Сносна цена? Цената под 300 лева няма да падне. Има ги във всяка маркова оптика в града. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 (edited) е чак пък 300..... http://www.amazon.com/s/ref=br_ss_hs/103-8...n&Go.x=4&Go.y=9 преди време приятел на баща ми ми донесе от америка едни но се счупиха и определено не бяха 300лв , и тука не вярвам да са чак толкова , утре ще проверим едит : иначе ей тука 1 младеж продава в датата очила и си харесах няколко модела ама нещо не мога да се сета как да ги пробвам..... http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=8773...%EE%F7%E8%EB%E0 Edited July 21, 2006 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Е то и в двете прават щампи ве.Онова в капаня е точно срешу ggbigi(или както там са пише). Абе срещу 18Г-то . За най-лесно . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Смисъл ? Принципно с колко пари се чудиш да прекараш почивката си ли ?Не е колкото се може повече - не и за този, когото са обирали на морето...а такива много. Ами сметни си - за 1 хотел 3 звезди примерно, ако отиваш за седмица 7 х 15 лв. + едно ядене ти излиза 5 лв в забутано ресторантче - значи и по 10 на ден за ядене, щото няма само в ресторанти да ядеш де. 7 х 10 за харчене и 30 резерва, ако се обърка нещо да можеш да се върнеш /бензин, влак/. Total : 105 + 70 + 70 + 30 = 275 лъва / седмица Pesho93 : Последните ти поустове са...no comment. мерси за отговора просто исках да разбера другите горе долу с колко пари тръгват за морето да направа сравнение иначе аз ся тръгвам с 300лв. за 5 дена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 (edited) мерси за отговора просто исках да разбера другите горе долу с колко пари тръгват за морето да направа сравнение иначе аз ся тръгвам с 300лв. за 5 дена Зависи колко харчиш. Миналата година бях в апартамент и изкарах със 150 лева. Самоче не плащах пътни.. е чак пък 300.....http://www.amazon.com/s/ref=br_ss_hs/103-8...n&Go.x=4&Go.y=9 преди време приятел на баща ми ми донесе от америка едни но се счупиха и определено не бяха 300лв , и тука не вярвам да са чак толкова , утре ще проверим едит : иначе ей тука 1 младеж продава в датата очила и си харесах няколко модела ама нещо не мога да се сета как да ги пробвам..... http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=8773...%EE%F7%E8%EB%E0 Ми купи си ги от Амазон тогава. Аз също си бях харесал Ray Ban и цената им беше 295 лева. Затова и ти казвам. А при положение, че този продава някакви си там очила Ray Ban за 140 лева, колко мислиш, че ще са по магазините? 150? Обиколи оптиките и сам ще се убедиш. Edited July 22, 2006 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Някой може ли да ми каже каква е била задачата по химия на кандидат - студентския изпит в Медицинския униваерситет, заради която станаха такива скандали?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Някой може ли да ми каже каква е била задачата по химия на кандидат - студентския изпит в Медицинския униваерситет, заради която станаха такива скандали?? Едното беше Соли другото от органична химия нещо бензен или ароматни съединения .Влез в гогъл търси вми пловдив ама не съкратено и ще видиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts