Jump to content
BulForum.com

laury

Members
 • Content Count

  631
 • Joined

 • Last visited

About laury

 • Rank
  Гуру
 • Birthday 08/20/1975

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  309013108
 • Yahoo
  hlj_bg

Profile Information

 • Location
  Пловдив
 1. Здравейте Някой знае ли от къде мога да купя няколко броя такива пазарски колички ? Благодаря предварително
 2. Сигурен ли си че не говориш за мостът който е предшествал сегашния пешеходен мост ?
 3. От северната страна на моста на Адата .....
 4. http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4779975
 5. Въпросния майстор постави диагноза на Реното ми само като го чу по телефона как работи!Той от едната страна на слушалката някъде в града а на друг прославен негов майстор държи неговия телефон при двигателя и го слуша как трака. Редовно късали шпонката на разпределителния/коляновия вал-това му беше заключението! Минимум след две седмици можел да ме приеме за ремонт,до тогава мога да я карам но бавно. От там с 200 към сервиза на Рено под надлез Родопи,чуха как работи колата,източиха ми старата нафта,сипаха от Петрол и колата замърка.Отне ми към 30мин заедно с кафето. Просто бях попаднал на кофти бензиностанция. От тогава за него да не чуя .....
 6. Честито Пешо ! Мъж си купил ново БМВ и го подкарал с висока скорост. След малко обаче забелязал преследващата го полицейска кола с включена лампа. Шофьорът си казал: “Аз съм с БМВ, няма начин да ме стигне” и ускорил още повече. След няколко минути преследване обаче решил, че така си влошава положението, отбил встрани и спрял. Полицаят приближил и казал: - Добре. Днес имах тежък ден, края на смяната ми е. Освен това е петък, 13-ти. Не ми се пишат разни актове и фишове. Ако ми дадеш добро обяснение за превишена скорост, каквото не съм чувал досега, те пускам да си ходиш. Шофьорът помислил и казал: – Предната седмица жена ми избяга с един полицай. Уплаших се да не би да ме гони, за да ми я върне. Полицаят казал: – Приятна събота и неделя!
 7. Жената каза че този е пушка http://www.aptekadara.com/termometri/12821/mikrolayf-termometar-elektronen-bezkontakten-nc-100
 8. Някой може ли да ми разясни какво означава енергиен клас А +++/-10% ?
 9. Здравейте Някой дали не може да ми даде под наем за утре и вдругиден багажник за колело за задна врата на автомобила ?
 10. Можеш още сега да провериш колко дължиш в сайта на общината с ЕГН
 11. Този болен онзи нещо го боляло ...... аз ще си доведа подкрепление тогава да не сме камерен състав
 12. Бройте ме и мен.
 13. Завиждат ти адаш,завиждат ти ! Кой изпъква на преден план като погледне човек ей така на прима виста ?
 14. laury

  iPhone

  Ники,за това ли говориш ?
 15. Въпрос в български кулинарен форум: С какво да гарнирам черен хайвер, сьомга, омар, стриди и трюфели? Отговор: Да ти преседне, дано!
×
×
 • Create New...