Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Тука прегледи на ташаци не се извършват!

Ама като бях на военната комисия бая ми ги мачкаха.

:wacko:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  RaptoR said:
Кой говореше нещо за скара :devil

ХОП, ТРОП (ситуацията на палубата е pitch black, следователно се ползва челник :lol: ), ХОП

МУХАХА! А да си дойдем на думата! Утре и аз това ще правя :)

RaptoR said:
Между другото все още влизам в шкаф през 30 см вратичка :laughing:

А бяха времена когато и аз можех.. сега пък мога други работи :bgrin:

lil_stenly said:
От къде имаш изобщо енергия да ми слагаш такива лампички на таван?

Че и аз съм слагал. При това сам защото ме мързеше да обяснявам на някой какво искам и да минавам след него. На вълка вратът затова му бил дебел - щото сам си вършел работата нали знаеш

Thief said:
Курунире, дори фактът, че си я играл без лаг на твоите мощи от компютър (:D) не променя факта, че Oblivion е лайно.

t(^.^t)

Сега ще използваме копченцето за игнор, защото ти си поредния дразнещ форумен идиот, който смята, че разбира по много от неща, от които не разбира нищо. :happy:

RaptoR said:
Stenli, кви котлони бре, момък... Разочароващо, освен ако не вариш/пържиш яйца...

Между другото вчера 7 часа си играх да инсталирам ТОВА... Започнах да разбирам скъпарщината на електротехниците... Днес цял ден пръстите ми са в друго измерение :rolleyes:

Тоя ремонт ти е взел акъла, поне не го ли завършвате. Иначе тва осветление е без коментар, много добре се е получило. Евала за идеята :thumbs-up:

djadomraz said:
Гледам за теб ще е тежка... освен ако не оставиш дамата отгоре да върши тя цялата работа а за теб само кефа :P

:blink: :blink: :blink: ....... Ако се бях изразил на български, щяха да ме поставят (поне) на специален режим! Просто се чудех някои хора дали да ги (вариант А) ******** или просто, (вариант Б) да им *** ******* *******. Освен това щяха да ме налазят разни тъмни субекти които не си струва дори да напсуваш....

П.с. .... Абе, Мразе, тва твоето да не е - Гладна кокошка, просо сънува.... ? :P

alchemy said:
На пепелник ми прилича.

Осветен с челник ;).

Чаша с ледено узо на крАсталчета, снимана в макро режим отдолу, докато в нея отгоре свети челника :laughing:

Curunir said:
GF 9475
[Press any key to try again]
  Curunir said:
Сега ще използваме копченцето за игнор
С риск отново да мина за заядливец, това няма да направи Oblivion по-добра игра :Р

Иначе снощи един приятел, съученик от мегето ни разглоби с празнуването на рожденния си ден, който приключи (за мен) към 5 часа в рояла, където играхме груба пародия с билярда с едни абитю(у)ренти, които за наша приятна изненада се оказаха мегейци :)

Разликата при теб е, че не ме ядосваш, защото си точен тип и като поливаш, поливаш с големия черпак, но за спорта и в името на изкуството :D

Curunir said:
Сега ще използваме копченцето за игнор, защото ти си поредния дразнещ форумен идиот, който смята, че разбира по много от неща, от които не разбира нищо. :happy:

Игнорът,както и блокването от скайп,е едно от най - малоумните неща,които могат да се направят,за да се избегне спора и това,че може би евентуалнооо не си прав ;)

А споровете, свързани с предпочитанията на различни хора (филми, музика, игри и др.), са още по-малоумно нещо :)

Странен народ сме, ей. Все на спорове ни избива. Щом и в темата за домашни любимци се стигна до разправии, пардон - разправий, нещата май вървят към деволюция.

sasho_1989 said:
Игнорът,както и блокването от скайп,е едно от най - малоумните неща,които могат да се направят,за да се избегне спора и това,че може би евентуалнооо не си прав ;)

Сашо, как се спори с всезнайковци? А аз ако не съм прав, изобщо не влизам в спор. Ако обичаш прегледай предните постове на Thief и виж доводите му. Как да споря с човек, който не спори с доводи, а с "афекс пак е играл напушен"?

djadomraz said:
На мен ли само ми се струва или на Галя доста от постовете имат тази емотиконка... може би мръсното ми подсъзнание си прави шега с мен, но като че ли и е любима

Да, много е сладурска. И ми харесва физиономията на иконките, тип : it wasn't me :) А за МПС-то, явно ти е доста развинтено :)

PSYCHOSIS said:
А споровете, свързани с предпочитанията на различни хора (филми, музика, игри и др.), са още по-малоумно нещо :)

Странен народ сме, ей. Все на спорове ни избива. Щом и в темата за домашни любимци се стигна до разправии, пардон - разправий, нещата май вървят към деволюция.

Shtoto sa ni mnogo chikiite i e malko sexa ;) Demek shtoto nqmame kompleksi. Ama nikakvi :) Izobshto nqmame.. Za drugite raboti nema nujda da spomenavame daje :)

Леле, курунира е обидчив колкото обливиън е бъгав. Ама в света на обливиън сигурно на различномислещите се дава kick/ban/ignore та така...

Еййй...като зацепите на някоя тема със споровете - спиране нямате. ;)

А цитатът под това изречение, ми навява мисълта, че явно доста нови са се регнали напоследък, защото от 11-те не познавам ни един... :unsure:

11 members are celebrating their birthday today

Радвам се че преминавате в друг стадии от вашата връзка.

Ние със Злобила още не сме започнали си говорим на галено!

Сигурно проблема е в това че спря да ме дъвчи вече.

:lol:

Curunir said:
Аааагагаха, край, вече няма да му викам Гадо, ще му викам Галинчо! Толкова по-сладко е! :laughing: :wub:

Доколкото те познавам, мисля че може батко Галин да му викаш по-скоро... Иначе той на теб Курунирчо да вика е по-приемливо :laughing:

RaptoR said:
Доколкото те познавам, мисля че може батко Галин да му викаш по-скоро... Иначе той на теб Курунирчо да вика е по-приемливо :laughing:

Най-добре само Курчо

lil_stenly said:
Ние със Злобила още не сме започнали си говорим на галено!

Сигурно проблема е в това че спря да ме дъвчи вече.

Едва ли ще почнем някога както ти споменах си падам по жени .... е и на Кристиано Роналдо бих му разпорил задника ма той е нещо средно .... абе по жени си падам.

А за заяждането забраниха ми кво да направя..... и на мене ми липсва :unsure:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...