Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  djadomraz said:
А пък ако знаеш колко по-приятно е да се напиваш с 12 годишно уиски :)

Тва е за лекарство, бе или ако решиш да се отрежеш културно. То за битов алкохолизъм и домашната пърцуца ти стига, все едно на другият ден няма да имаш чуството, че дестина циганета са ти кендзали в устата ! Важен е крайният ефект !

Еее зарибихте ме с песничката от Шатовалон. Бая време си я бях търсил ама после забравих за нея. Сега само нея слушам. :music

ебахти тва жените са най-странното "нещо" на земята...

стои пред мене миналата седмица приятелката ми , облечена в адско белио , мене само едни такива мисли ми влизат в главата как да го сваля и целия съм станал само к.р и тогава изниква гениалният въпрос "Абе не съм ли надебеляла"...... та аз стоя и лигите вече ми капят викам "Неее бее как супер си" при което тя отвръща "Казваш го само защото искаш да правим секс"..... нацупи се и си замина в другата стая аз е така седа и гледам като теле ... ....хуууу преглътнах го , неска не е ден за секс..... Вчера пак облякла друго белио аз съм още по настървен мад**е са ми станали като на аец Козлудуй турбините ....... иии пак същият въпрос "Май съм надебеляла....какво мислиш...?!?!?" и аз кво да си мисла сетих се предния път като казах че не е кви сръдни бяха и тоа път бат ви Васко подготвен (поне така си мисля) викам и...... "Миии да леко си понаедряла" и добавям "Ама така си още по-хубава" При което се почват едни викове една истерия че била станала като прасе и че трябва да свали някое от ВСИЧКИТЕ СИ 47кг-ма При което се отчаях обърнах се и заспах ...... и Тука питам КАКВО ДА МУ ЕБА!@#!@@#(І)!@#()І ()()І@#! І) ИСКАТ ТИЯ КИФЛИ ?!?!?@#!@?#??

zlobil said:

Абе Василе!!! Докога да ви учи човек бе! Толкова ли не можеш да си креативен?

На тоя въпрос ВИНАГИ се отговаря с въпрос!

"Ти защо така реши?", "Къде го видя това?", класическото "Откъде ти хрумна тази дивотия?"

Оттам нататък до три изречения ако си достатъчно умен и си вън от опасност! Тия овце иначе нямат угодия както се вижда.

Я подай насам да я видим тая 47кг дето се мисли за дебела... Да не е 137 см? :devil

R_a_p_t_o_R said:

"Ти защо така реши?", "Къде го видя това?", класическото "Откъде ти хрумна тази дивотия?"

Оттам нататък до три изречения ако си достатъчно умен и си вън от опасност! Тия овце иначе нямат угодия както се вижда.

Я подай насам да я видим тая 47кг дето се мисли за дебела... Да не е 137 см? :devil

абе на теория го знам маа на практика нещо все се дъна.....

sandman said:
Абе вий що не спите бе?

оти вчера пихме 3 виагри кЪт мислехме чи ша праим йебън ама греда и ся още ми е станал пъ не можем да спим по гръб.... :lol:

Аз ти виках , че това не е тик так , обаче ти не , за свеж дъх пии няколко ... (ама има си и чар да сочиш мацката с която говориш) сега ходи надървен .

п.п. От понеделника съм на работа , трябва да мина към заведението ако се уредят нещата за да черпя от радост съфорумци или след първата заплата .

:)

zlobil said:

стои пред мене миналата седмица приятелката ми , облечена ............

Ахахахахахахаха охохохохо........... пич, как можа да го напишеш тва откровение, разбудих съседите заради тебе :)

оти вчера пихме 3 виагри кЪт мислехме чи ша праим йебън ама греда и ся още ми е станал пъ не можем да спим по гръб....

Да не стане като вица за онзи дето искал 3 виагри 'щото щели да му идват 3 шведки на гости а на следващия ден отишал до аптеката за крем за ръце щото шведките не дошли и се протрил леко :)

Добро утро, събудих се в прекрасно настроение.

Поздрав за всички с Асен Масларски - Някъде

"Вън вали, нека валииии...

Където и да сляза, ще намеря хора като мен

и подслон, ще пием - до кога, не знам, а после

пак в товарния вагон"

:music

Fibaman said:

Curunir said:
Мирка, ето ти и версия с по-хубав normalize, щото другата леко глъхне на мойте колони:

Цвък!

Благодарско и на двамата.

САЩ си губи статута на суперсила. Сомалийски пирати са нападнали американски военен кораб :lol: :lol: :lol:

lil_stenly said:
Аз ти виках , че това не е тик так , обаче ти не , за свеж дъх пии няколко ... (ама има си и чар да сочиш мацката с която говориш) сега ходи надървен .

п.п. От понеделника съм на работа , трябва да мина към заведението ако се уредят нещата за да черпя от радост съфорумци или след първата заплата .

:)

наистина ли смяташ че съм пил виагри ? :lol:

Grimjaur said:
САЩ си губи статута на суперсила. Сомалийски пирати са нападнали американски военен кораб :lol: :lol: :lol:

за това ли става въпрос?

Pakistani troops fire on US helicopters at border

http://www.dailynews.com/news/ci_10559839?source=rss

http://www.nytimes.com/2008/09/26/world/as...amp;oref=slogin

дай линк...

R_a_p_t_o_R said:

Оттам нататък до три изречения ако си достатъчно умен и си вън от опасност!

Идва ми да те изплющя зад вратЪ. Жените ако не знаеш още могат да четат форуми. Също така могат и да си говорят една с друга! Имаше една серия на приятели където Рос научи Чандлър как като заспи Моника на ръката му да я избутва настрани... Е същата работа сега. Бива ли на всеослушание да обясняваш тези неща.

Между другото много по-добра работа върви ако изобщо не отговориш на въпроса а направо се захванеш с някои неща и покажеш "намеренията си" - също толкова красноречиво е за тях колкото половин часово обяснение колко са слаби, красиви, сексапилни и прочее. (Сега сам се изплющявам по вратЪ профилактично).

R_a_p_t_o_R said:
Тия овце иначе нямат угодия както се вижда.

Ама наистина май ти е доскучал живота :) Като знам някои хора колко зорко следят въпросния форум...

че даже и в момента чете....

снощи сънувах нова стратегия като ми зададе някъв такъв тъп въпрос аз ще се направя на ядосан и ще се развикам "Как ше си дебела кът не мойш си опържи 2 яйца ма мАма ти @!#%$#%#%^%^........123!@#!$^%&*&*&".......... :lol: :lol: :lol: :woot

Добре, че чета :D иначе щях да ви обвиня, че ми говорите зад гърба :laughing:

Васко, направо ме разби! А що не я пита за какво го е сложила това бельо-трепач, дали не е за сваляне!? Пък и по добре се проверява на голо дали е надебеляла или не... ;)

Аз се чудя тоя новия "модилатор" какво толкова модерира до късна доба, а не дойде да провери дали и аз не съм качила някое килце!? :laughing: :lol: ;) :wub:

DaToNik said:
Пък и по добре се проверява на голо дали е надебеляла или не... ;)

то и с него си беше почти "на голо" :lol:

едит : от 2 дни обмислям да завъря отгоре на аудито ми тромби като тираджийските , ебати бибитката ми е супер силна и пак никой не ебева като бибиткам , ше ги зашия тия тромби и някой ако ма засече като му бипна да му падат пломбите....... движението вече е ужасно трябват радикални мерки.....

отивам да работя :sick :sick :sick :sick :sick :sick :sick :sick

frodo said:
за това ли става въпрос?

Pakistani troops fire on US helicopters at border

http://www.dailynews.com/news/ci_10559839?source=rss

http://www.nytimes.com/2008/09/26/world/as...amp;oref=slogin

дай линк...

Тц. За това --> http://www.spec-naz.org/forum//index.php?s...ost&p=52333

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...