Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

second.life.syndrome said:
Beautiful girl, lovely dress,

High school smiles, oh yes,

Beautiful girl, lovely dress,

Where she is now I can only guess.

'Cause it's gone daddy gone,

:music

'Що се оплаквате, бе? :)

Новото аватар размазва. :) Аз тука се опитвам да се удавя с водка и фанта, но нещо не успявам. А утре трябва да карам...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Хах... Такъв хубав ден и в 9:25 вече да бъда толкова бесен на себе си и на някои хора около мене. Не ми се коментира... Ся си пускам радио Енерджи и.......

Офф... още малко мързел и паля баничарката да бърша дупетата на едни автомобилопродавци...

Ред: Ха, мнение 60^2 :]

Приключих учебната година и ся ми е айляк , музиката си звучи и се чудя дали да не дръпна UT и да се присъединя към форумното меле :)

Получаваме email-и от ПУ, в които ни казват, че трябва да си насрочим два изпита при Сапарев, който сме виждали три пъти за 2 семестъра, че трябва да се уговорим с някакъв човек, който не само, че не сме виждали, а и не фигурира в програмата... Аз се смея вече само. Трети семестър ще ви го платя га ма няма! От цял курс магистратура не завършил нито един! Gimme five, ПУ! :D

PSYCHOSIS said:
Чай, чай, чай, чай, чай, чай, чай, чай, чай, чаааааааай! :D

p1040023fv1.jpg

ооо :blink: Искам от 1-вия,3-тия,4-тия,6-тия.Може ли доставка по домовете :wub: Много сладко мммм искаааам и ааааз,само дето ми е горещо...ама искам и ааааз :D :wub:

R_a_p_t_o_R said:
Минава ми през главата, че БМВ отново се движат с години напред пред останалите....

ТУК

И най вече -

...

No comment...

Ти би ли карал такава кола? Вярно иновацията не я отричам, ама кола с кожа е като човек покрит с тенекия, винаги ще има някъв кусур.

chistacha said:
Ти би ли карал такава кола? Вярно иновацията не я отричам, ама кола с кожа е като човек покрит с тенекия, винаги ще има някъв кусур.

Изгледахте ли внимателно клипа? Кой е казал че това е телешки бокс примерно? Има невероятни материи вече за тия неща

chistacha said:

представи си просто кво може да сътвори едно хлапе с джобно ножче от кола с кожа за милион евра.......

или пък да ти се наложи да минеш по улица с храсти отстрани и някоя по-свирепа акацийка да погали кожата.....

някои идеи са просто непрактични.

Това просто е поредната кола пригодена за показване, а не за каране !!!

Тая кола градушка ще я съсипе, какво остава за катастрофа. Не би ми се искало да съм в нея.

Минава ми през главата, че някои хора не само говорят преди да помислят, а само говорят.

BlackGuardian said:
От тая жега на хората не им се спами даже...

грешиш. неска имам около 600 поста във форума на клубф1.....и не бях на първо място :rolleyes:

Само , бан , бан , бан , бан , хахаха ... еми така се кара .

Вентилатора , който исках да бъде премахнат от кутията , не беше и сега пак почна да се прецаква , а то не се трае този звук .

Те го пичистили и го смазали (както и другите) , сложили още един , но пак не му стига охлаждане много , а звука наистина дразни .

п.п. Много се изнервям днес .

:laughing:

DON_CHEFO said:
грешиш. неска имам около 600 поста във форума на клубф1.....и не бях на първо място :rolleyes:

ти въобще вдигна ли си пръстите от клавиатурата поне за 3 секунди :) или постовете са макс по 3-4 символа :)

Минава ми през главата, че днес ще бъде ,много ама много напрегнат ден :blink:

Кафе, кафе , кафе и накрая в Пирогов ............

ЕДИТ: иначе много хора биха ми завидели какво гледам сега , но все пак на мен ми е омръзнало :lol:

Искам да задам важния въпрос... Карамане, ти ли беше това в 9 без 15 днес на сточна гара, с една червена фанелка, със слушалки в ушите и с една торбичка в ръка, едно такова неглиже, усмихнат, джит-джит? :D

PiTT BuLL said:
Минава ми през главата, че днес ще бъде ,много ама много напрегнат ден :blink:

Кафе, кафе , кафе и накрая в Пирогов ............

ЕДИТ: иначе много хора биха ми завидели какво гледам сега , но все пак на мен ми е омръзнало :lol:

Мозък в торбичка? :) Добрутро...

:allien кИбапче в питка, айде на обяяяд :P

Кой сега е номер едно с бира и кайма :laughing:

Днес май изтрещях още преди обяд :unsure:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...