Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 5/21/2012 at 6:03 AM, Antares said:

А кои празнуват днес?

Елени и Константиновци най-вече :)

7 години от завършването ми днес. Как минава времето. Сякаш беше вчера... :cry

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Като си представих Весо, съответно изникна и друга аналогия - Гадин....

pics-066.jpg

Пешо, ти нали имаше някви изтрошени спици бе?

Йес! Първо място!

w00x

djadomraz

Искам да благодаря на всички, които помогнаха това да се случи. cry.gif

On 5/21/2012 at 9:17 AM, w00x said:

Йес! Първо място!

Искам да благодаря на всички, които помогнаха това да се случи. cry.gif

Начи няма да показвам моята статистика с почти 40 000 поста :D

On 5/21/2012 at 9:27 AM, DON_CHEFO said:

Начи няма да показвам моята статистика с почти 40 000 поста :D

Тя не е в тоя форум. Не важи.

On 5/21/2012 at 6:07 AM, gado said:

Бе аз га ти запретна поличката над ушите... и ти ще приемеш своята нова ориентация... при това съвсем искрено и напълно лично :rolleyes: :D

Само да не запретнеш другия край на поличката, че тогава да видиш :)

Тук сте изперкали от педерастия, ебаси. :laughing1: :laughing1: :laughing1:

Edit:

Малееее Midex е влезнал видим във форума?!?!? Явно се логва от друг компютър и е забравил да сложи отметката за невидимост :)

Така ли - не съм го видял кога е влезнал => не съм аз. :bgrin:

@Пешо, ти като ни изтипоса всичките в рисунки...искам да те питам нещо...Само с молив и лист ли правиш графиките или ползваш и някой графичен редактор? Също така - само чернобяло ли работиш или се справяш и с цветовете?

Вашите карикатури съм ги правил на не много подходящ скицник (груба и неравна хартия, която излиза зле при сканиране) само с моливи. В момента се опитвам да привикна да работя с тънкописец, по нататък мисля да взема писалка или четка с туш. За по-новите ми карикатури съм правил и експериментална комбинация тънкописец/моливи (пример), както и елементарно зачистване на дефекти с PS (не съм много умел с PS). Последната ми карикатура съм я направил на лист А4, който май излиза далеч по-добре сканиран. С цветове дори не съм се и опитвал.

Защо?

On 5/21/2012 at 12:57 PM, Antares said:

С цветове дори не съм се и опитвал.

Защо?

Понеже си добър с молива, смятах да те хвана за една работа с цвят...вероятно щеше да има нужда и от малко ползване на фотошоп, но щом не ползваш цветове, няма да стане. ;)

On 5/20/2012 at 4:35 PM, netrootbg said:

Забраната влиза в сила от 1-ви юни. Рано е още да звъниш. След тази дата обаче е силно препоръчително. Трябва да се спрат гадните пушачи с техният дим. Звъни се в РИОКОЗ за такива сигнали. В сайта им трябва да има списък с телефоните.

Ами дай да спрем гадните коли,че и те много пушат.

On 5/21/2012 at 2:12 PM, mordeath said:

С удоволствие бих се прехвърлил на електрическа кола. За жалост в момента няма такава която да ми осигурява това от което имам нужда - 1000 километра пробег с едно зареждане. Появи ли се такава на пазара ще съм един от първите които ще си купят.

On 5/21/2012 at 2:12 PM, mordeath said:

Принципно трябваше доста от автомобилите да не могат да минат технически преглед при количеството газове, което отделят, но при техническите прегледи корупцията ни е на ниво. Като почнем от половината автобуси на градския транспорт и се свърши със разни 30 годишни таралясници.

То и доста повече градинки трябваше да има а не да се застрои всичко толкова плътно.

On 5/21/2012 at 2:49 PM, djadomraz said:

То и доста повече градинки трябваше да има а не да се застрои всичко толкова плътно.

Да бутнем и къщите на пушачите, ползващи печки, че и те пушат :laughing: , да има повече място за градинки.

On 5/21/2012 at 2:48 PM, netrootbg said:

С удоволствие бих се прехвърлил на електрическа кола. За жалост в момента няма такава която да ми осигурява това от което имам нужда - 1000 километра пробег с едно зареждане. Появи ли се такава на пазара ще съм един от първите които ще си купят.

Таман за пенсия мисля, че ще се обзаведеш с такава. :laughing:

Поне докато не измислят нова технология, касаеща директно батериите за електромобили, не виждам в скоро време как ще стане...най-много да ги докарат до половината, но не и 1000. Друг вариант е да направят зареждането още по-бързо от досегашното "бързо" и да има електрозареждачки достатъчно начесто. Третият вариант (поне както аз го виждам) е - "електростанциите" пак да са достатъчно нагъсто, батериите да са унифицирани, лесни за монтаж/демонтаж и във всеки пункт да има готовозаредени батерии. Така само спираш в поредния пункт, ситуираш колата, автоматичният кран (примерно) вдига изтощената батерия, слага заредената и продължаваш след няколко минутки чакане - така няма да си зависим от 100, 500, 1000 или повече километра преход, който искаш да минеш с колата, но за целта трябва да има поне през 50 км подобни пунктове, а за това се искат много капиталовложения, които никой няма да направи докато поне половината коли по пътищата не станат електрически...

Последното е прекалено добра идея за да сработи най-малкото защото никой няма да иска да си даде новия акумулатор за зареден но стар такъв. Но ако измислят система за 15 мин да се зарежда ще е супер. Аз се нареждам на опашката точно след netrootbg за тролей стига цените им да станат сносни, щото на тесла нещо не ме кефят особено, отделно, че трябва да чакам 2 години докато ми "излезе номера"...

За повече градинки и спиране на старите таралясници съм твърдо за,мисълта ми беше че с тези збрани нищо не могат да направят аз колкото съм си пушил преди забраната толкова ще си пуша и след нея защото да пуша си е мой избор.

Те управниците вместо с пушачите да се позанимават с учащото поколение,че като гледам каква смрад иде.

On 5/21/2012 at 3:00 PM, Midex said:

Аз съм се замислил след около 2-3 години да се пенсионирам ;). Стига всичко да е нареди да няма прекалено много непредвидени обстоятелства. Иначе има доста варианти за зареждане. В доста насоки се работи. Постоянно чета за нови и нови разработки за батериите. Според мен не е толкова далече момента в който ще може да се изминава такъв пробег. Другият момент е, че вероятно след някоя и друга година няма да имам нужда от кола която да изминава 1000 километра с едно зареждане.

On 5/21/2012 at 3:17 PM, djadomraz said:

Последното е прекалено добра идея за да сработи най-малкото защото никой няма да иска да си даде новия акумулатор за зареден но стар такъв. Но ако измислят система за 15 мин да се зарежда ще е супер. Аз се нареждам на опашката точно след netrootbg за тролей стига цените им да станат сносни, щото на тесла нещо не ме кефят особено, отделно, че трябва да чакам 2 години докато ми "излезе номера"...

Идеята със смяната на акумулатора беше в самата цена да влиза и амортизацията и след определен брой цикли просто да се заменя.

On 5/21/2012 at 3:21 PM, mordeath said:

За повече градинки и спиране на старите таралясници съм твърдо за,мисълта ми беше че с тези збрани нищо не могат да направят аз колкото съм си пушил преди забраната толкова ще си пуша и след нея защото да пуша си е мой избор.

Теб никой няма да те спре да си пушиш колкото си искаш. Разликата е обаче в това, че няма да тровиш хората около теб на публични места.

On 5/21/2012 at 3:39 PM, mordeath said:

Не тровя никой,просто сега е модно да не се пуши та за това е цялата истерия.

Пълни глупости. Просто от много време се отлага тая забрана. Модерно било..

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...