Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Не следя форума напоследък, ако може поне да ме упътиш в коя тема да търся? :Д

Edit: А, намерих темата.

Ооо, това и на мен ми се случи на едно контролно преди няколко седмици. Човек, на когото аз пиша програмите на Ц++ изкара 2 пъти повече точки от мен :Д.

Принципно не бих тръгнал да се занимавам, ама при положение, че 1/3 от потока буквално не знаят кво се случва и що са такива оценките и като знам, че не съм за 3, що пък да не отида да се поскарам ( кОлтурно :Д ).

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 1/25/2010 at 8:42 PM, kotora said:

Аа сега се чух със сестра ми. По сапромат от 40 човека група има 2ма с 3ки и другото 2ки :D Пълен кеф.Тя има 3 ама ще ходи на поправка.

кажи да не прави глупости. освен ако сериозно не я влече :)

Взимам си аз от ОМВ снощи зимна течност за чистачки..... ама понеже миналата година се преебах от шела викам айде ще взема концентрат и няма да го разреждам естествено за удоволствието си платих 15лв , тръгвам извънградско карам с 80-100км/ч пред мене ТИР напръска ми стъклото пръсвам да измия и "ооо чудо" цялото ми стъкло замръзна с доволно дебел слой лед..... както и фаровете щото и там имам миячки......

Тааа... не си купувайте зимна течност от ОМВ , определено не е приятно на -17 в 2 вечерта да стържите "зимната течност" от стъклото и фаровете :(

погледна ли преди да я сипеш до колко градуса е? ако е било -17 по принцип, то при 80-100 в час на предното ти стъкло и на фаровете е било поне -22 -23...

Естествено че погледнах. Както казах по-горе това беше концентрат.

Тоест ако го бях разредил с вода 1:1 трябваше да издържа на -25-30С :(

да сметнем колко е било ей така от любопитство :) не че има вече значениe: http://www.srh.noaa.gov/ssd/html/windchil.htm

при -17 градуса, на предното ти стъкло, където скоростта на вятъра/въздуха е близка до скоростта с която се движиш, е било -34 градуса целзии... :)

И все пак концентрата го дават да издържа на -50-60С.....

Тази сутрин повечето дизелови коли без гараж около нас не палеха , нафтата беше замръзнала...... а беше едва -14С което пък вече си е чиста подигравка на бензиностанциите.

On 1/26/2010 at 7:23 AM, zlobil said:

Взимам си аз от ОМВ снощи зимна течност за чистачки..... ама понеже миналата година се преебах от шела викам айде ще взема концентрат и няма да го разреждам естествено за удоволствието си платих 15лв , тръгвам извънградско карам с 80-100км/ч пред мене ТИР напръска ми стъклото пръсвам да измия и "ооо чудо" цялото ми стъкло замръзна с доволно дебел слой лед..... както и фаровете щото и там имам миячки......

Тааа... не си купувайте зимна течност от ОМВ , определено не е приятно на -17 в 2 вечерта да стържите "зимната течност" от стъклото и фаровете :(

От ОМВ абсолютно нищо не зареждам или купувам. Точно с тяхна нафта закъсах. Също така и трябваше да давам дежурство в тоалетната след хапване пак от тях. На никоя друга бензиностанция освен Еко не спирам. Това си го спазвам винаги и никакви проблеми не съм имал. Мога да ти препоръчам една течност която се продава в Лукойл. В едни пликчета от по 2л е. Синя на цвят. Около 8 лева е за 2 литра. Като качество е перфектна. Продава се и такава лятна която е розова на цвят.

За течността отдавна съм дал съвет, който си спазвам вече 2-ра година. никакви пари не давам за тия боклуци по бензиностанциите. Литър чист спирт в аптеката струва 7.50 лева. Разреждате си го в казанчето както прецените или според времето. Аз пълня 4 казанчета с литър чист спирт - проблеми не съм имал. Направете си сметката сега и финансово...

-----------------------

Wow! - Погледнете го тоя хубостник!!!

On 1/26/2010 at 8:27 AM, RaptoR said:

За течността отдавна съм дал съвет, който си спазвам вече 2-ра година. никакви пари не давам за тия боклуци по бензиностанциите. Литър чист спирт в аптеката струва 7.50 лева. Разреждате си го в казанчето както прецените или според времето. Аз пълня 4 казанчета с литър чист спирт - проблеми не съм имал. Направете си сметката сега и финансово...-------------------------

Колко литра ти е казанчето?

А миналия ден на една мацка й разправям - кажи на баща ти да си провери течността на чистачките и да си налее истинска ако е на свършване, да остави маслото добре да загрее, да си вземе веригите, да има 1.5 вода в колата за пиене, да си зареди GSM-а. Щяха да пътуват точно като го даваха най-студено. Тя ми се смее, нея какво я интересувало... :huh: За маслото като им кажа да го оставят да се разнесе хубаво и смаже или за течността за чистачки и ме гледат всички като идиоти. Ама аз като си бърсах стъклото на Сиерата преди 2 години на София-Пловдив, защото течността си беше замръзнала, а имаше трафик и ми правеха на лайно стъклото... въобще всеки си мисли, че връкаш ключа и тръгваш.

On 1/26/2010 at 8:28 AM, netrootbg said:

Колко литра ти е казанчето?

Не съм сигурен точно, но е около 3, може и малко отгоре литра. Подсетихте ме сега като заговорихте, че е почти празно и днес ще заредя една доза.

Аз съм доволен от течността на Lukoil - върши работа и сега. За нафтата им - ами ламята запали от четвърт. Ама все пак подгрях свещите няколко пъти, преди да пробвам, но проблеми нямах. Може и да е било от по-топлото вънка - излязох в 8.30, но пак си беше хладничко.

Със спирт не е работа. Вътре в колата мирише после да си е*е мамата.....

А относно лятната - пари за такова чудо не съм давал няма и да дам. Просто в един съд с вода си разреждам 2 пълнителя (по 0.70ст.) от тия за прозорците добавям малко веро или шампоан и получавам идеалната лятна течност , освен че е евтина цялата кола мирише изключително добре.

On 1/26/2010 at 9:48 AM, zlobil said:

Със спирт не е работа. Вътре в колата мирише после да си е*е мамата.....

А относно лятната - пари за такова чудо не съм давал няма и да дам. Просто в един съд с вода си разреждам 2 пълнителя (по 0.70ст.) от тия за прозорците добавям малко веро или шампоан и получавам идеалната лятна течност , освен че е евтина цялата кола мирише изключително добре.

+1 това го открих това лято като бързах да тръгна от нас (бях минал вече през бензиностанцията) и хоп...я дай от магазина такова за стъкла. Не знам защо, заблуждавам ли се или да ама имам чувството, че и чисти по-добре.

абе четейки напоследък у софийските вестници много често почнаха да се появяват като маргЕните.

Винаги съм си мислел че от пловдивску кат сме и Ито си е правилно, ама кат го гледам толкова често написано с Е започвам да се чудя да не би аз да бъркам. Някой просветен да знае последно лицето Маргина същото ли е кат лицето Маргена и ако не са дали едното от тях ще се оттърве от присъда, щото в обвинителния му акт е сбъркано, примерно?

ще е забавно да е толкова лесно :)

On 1/26/2010 at 8:27 AM, RaptoR said:

Литър чист спирт в аптеката струва 7.50 лева. Разреждате си го в казанчето както прецените или според времето. Аз пълня 4 казанчета с литър чист спирт - проблеми не съм имал. Направете си сметката сега и финансово...

Как със спирт бе човек, нали след 5тото чистене на стъклата ако те спрат ще имаш 1 промил в кръвта вече ;) Освен ако не въртиш въздуха вътре в колата със спирт мирише та се къса.

В обвинителния акт фигурират с 3-те си имена по лична карта + ЕГН + евентуално вписан също в регистъра за лични данни прякор. Т.е. дори да има фактическо несъотвествие между изписването на прякора, то единния граждански номер + трите имена достатъчно ясно обозначават кое лицето привлечено в съответното процесуално качество - т.е. не е основание за снемане на обвинението, възможна е поправка от страна на прокурора в хода на процеса.

Благодарение на Midex

On 1/25/2010 at 9:52 PM, Midex said:

Преформатирай го на NTFS и готово - с Partition Magic може да си го направиш без да се трие информацията.

и моята прибързаност сега трябва да възстановявам 700ГБ :)

On 1/26/2010 at 12:34 PM, Vetim said:

Благодарение на Midex

и моята прибързаност сега трябва да възстановявам 700ГБ :)

:confused

И как успя да го свършиш това? Правил съм го десетки пъти на различни дялове със 100%-на успеваемост и без загуби на абсолютно нищо...;)

On 1/26/2010 at 12:52 PM, Midex said:

:confused

И как успя да го свършиш това? Правил съм го десетки пъти на различни дялове със 100%-на успеваемост и без загуби на абсолютно нищо...;)

Аз също съм го правил 4 пъти и то директно от Уиндоус. Можеби е натиснал Format и е избрал NTFS, та затова се е получило така (което в същност си е нормално). Сменянето на файловата система става по различен начин.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...