Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

В зала Олимпиада са направили стени за катерене преди малко бях с едни приятели за първи път в живота ми :) Беше доста интересно и доста по трудно отколкото си представях... Особено на обратния наклон издъхнах тотално

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Или да позлваш лебедка :laughing: ние там играем мач,ама проклетото сесийно време разби организацията :angry:

В зала Олимпиада са направили стени за катерене преди малко бях с едни приятели за първи път в живота ми :) Беше доста интересно и доста по трудно отколкото си представях... Особено на обратния наклон издъхнах тотално

И колко пари ви взеха? А има ли вариант в който да се ходи редовно, един вид тренировки?

И колко пари ви взеха? А има ли вариант в който да се ходи редовно, един вид тренировки?

Там си има инструктори и се провеждат тренировки и то доста редовно,а за пари незнам.

Винаги нещо не е наред ;)

Тази сутин (до сега) се почувствах (психически) смазан. Ужасяващо нещо. Никакво желание, за нищо. Излязох, разходих се, потренирах... кафе машина взех... мразя такива дни.

Знам, че човек в такива моменти трябва да търси позитивни емоции, да се радва на малки неща, но... по-лесно е май да си сипя няколко коняка и да поспя. Барем сутринта стана в друго настроение.

Кажи-речи без пари е 4 кинта на човек, за не знам колко дълго няколко часа ама то повече от час два няма да издържиш вярвай ми :) Има ако си ходиш редовно те хората които те осигуряват са много готини и ти обясняват кое, как, защо... Става и мухабет с тях :) Здрава предмишница и много здрави пръсти се искат за там...

Здрава предмишница и много здрави пръсти се искат за там...

Добре дошъл в клуба. Принципно, като за пръв път един час не е много...Обикновено хората издрапват на стена по 2-3 часа, зависи от туровете...

Добре събудил се! :rolleyes:

За някои утро, за други вечер, за мене - незнайно какво точно...;)

Утро след безсънна нощ, май доста сме така :laughing:

Два пъти я връткам. 45 е последното ниво. Ако успея и сега - ще кача screenshots.

Флаш файл ли е играта? Ако е така дали някой би могъл да го свали и да ми го изпрати на имейла? Не мога да отворя сайта от офиса понеже е блокиран.

Как да накарам кулите да стрелят? Разполагам ги по картата, правя им и по някое подобрение и не искат да стрелят. Какъвто и вид да са просто си седят.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...