NEO_DDT Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 В зала Олимпиада са направили стени за катерене преди малко бях с едни приятели за първи път в живота ми Беше доста интересно и доста по трудно отколкото си представях... Особено на обратния наклон издъхнах тотално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 За катеренето е полезно да си лек и жилав. До колкото съм останал с впечатление си към по-тежката категория Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Или да позлваш лебедка ние там играем мач,ама проклетото сесийно време разби организацията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Няма да пия повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Няма да пия повече. До кога? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 За днес ми стига Във вторник - пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 "Strong enough... to seed without you... strong enough..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 В зала Олимпиада са направили стени за катерене преди малко бях с едни приятели за първи път в живота ми Беше доста интересно и доста по трудно отколкото си представях... Особено на обратния наклон издъхнах тотално И колко пари ви взеха? А има ли вариант в който да се ходи редовно, един вид тренировки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 И колко пари ви взеха? А има ли вариант в който да се ходи редовно, един вид тренировки? Там си има инструктори и се провеждат тренировки и то доста редовно,а за пари незнам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Ще ми е адски мъчно за старата квартира.. Имам чувството,че никога нищо не ми е наред... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Винаги нещо не е наред Тази сутин (до сега) се почувствах (психически) смазан. Ужасяващо нещо. Никакво желание, за нищо. Излязох, разходих се, потренирах... кафе машина взех... мразя такива дни. Знам, че човек в такива моменти трябва да търси позитивни емоции, да се радва на малки неща, но... по-лесно е май да си сипя няколко коняка и да поспя. Барем сутринта стана в друго настроение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Оффф... уж сняг, уж меко, па на к'во си направих гъзобедрената област... Баси якия ден днеска. Обичам снега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 И колко пари ви взеха? А има ли вариант в който да се ходи редовно, един вид тренировки? Кажи-речи без пари е 4 кинта на човек, за не знам колко дълго няколко часа ама то повече от час два няма да издържиш вярвай ми Има ако си ходиш редовно те хората които те осигуряват са много готини и ти обясняват кое, как, защо... Става и мухабет с тях Здрава предмишница и много здрави пръсти се искат за там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Здрава предмишница и много здрави пръсти се искат за там... Добре дошъл в клуба. Принципно, като за пръв път един час не е много...Обикновено хората издрапват на стена по 2-3 часа, зависи от туровете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Абе как се минава 35то ниво на таз гадост Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Абе как се минава 35то ниво на таз гадост Аз на 45-то се дадох Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Добре събудил се! За някои утро, за други вечер, за мене - незнайно какво точно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Добре събудил се! За някои утро, за други вечер, за мене - незнайно какво точно... Утро след безсънна нощ, май доста сме така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Мдам....вчера по тва време си лягах... А ся.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Аз на 45-то се дадох Два пъти я връткам. 45 е последното ниво. Ако успея и сега - ще кача screenshots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Два пъти я връткам. 45 е последното ниво. Ако успея и сега - ще кача screenshots. Флаш файл ли е играта? Ако е така дали някой би могъл да го свали и да ми го изпрати на имейла? Не мога да отворя сайта от офиса понеже е блокиран. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Прати ми емаил-а на ЛС и ти го пращам Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Как да накарам кулите да стрелят? Разполагам ги по картата, правя им и по някое подобрение и не искат да стрелят. Какъвто и вид да са просто си седят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 И при мен като я сваля е така - май трябва да се излъже, че е на сайта на близзард? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.