Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Тука като почнете да си говорите на лични имена и ми става неудобно. Това не е Иван, това е Психара. И Антарес не е Пешо, а е Скорпа. На Психара бива да му викаш Иван, ако го познаваш лично от години и се виждате всяка седмица. А като е просто из форума си е Психара.

[Edit]

ov3rm4n said:
не. аз съм по-хубав. бяха ми хакнали акаунта, но ги усетих на време, а и те не бяха от най-умните - като хакнете акаунт, най-напред му сменете паолата, та да не може да си го върне собственика. това е първото нещо, което се прави... а не да прикачаш грозни снимки.

Този отговор ме успокоява дълбоко, ако е сериозен и истинен. Човека на снимката не беше грозен, просто имаше... KIDDIE RAPE EYES :laughing:

[/Edit]

Curunir said:
Тука като почнете да си говорите на лични имена и ми става неудобно. Това не е Иван, това е Психара. И Антарес не е Пешо, а е Скорпа. На Психара бива да му викаш Иван, ако го познаваш лично от години и се виждате всяка седмица. А като е просто из форума си е Психара.

А не е ли както ми е удобно на мене? :unsure:

Пък и ние се виждаме. И то не всяка седмица,ами сме неразделни дори. :laughing:

Иначе е странно,но така решавам. Например и на дядото знам името,ама никога не го наричам по име.

Ако човека няма против да му се говори на име, а не на ник тогава какъв е проблема?

Пък се знаем от форума... е само мен не ме знаете лично, защото аз съм призрак по пижама. :laughing:

Абе Гримйаур, не успях да те позная с тоя аватар... въпреки че кой друг би бил с такъв! :laughing:

П.П.Честит празник!

:)

Нали знаете, луд на шаренко се радва... дискриминация към далтонистите яко! :)

Grimjaur said:
Толкова ли е неразпознаваем? Ако нещо, да го оцветя?

Аватарът очевидно изобразява краткия еротичен/фантастичен разказ "ВАГИНАТОРЪТ", в който един гинеколог преглежда жена, започва да намира различни предмети в канала на вагината й и накрая свършва лазейки на колене и лакти в нея, осовавайки се в огромна пещера, където за момент съзира яйцеклетката, символизирана от прекрасна гола жена, секунди преди да бъде изяден от сперматозоидите на мъжа, с който жената е имала полов контакт точно преди прегледа си.

(П.П. True story, такъв разказ има, публикуван и преведен на български, в едно малко фантастично томче-антология)

Куру, ти да не си като малкия Иванчо от вицовете - каквото и да му покажат за секс да си мисли. На мен това от аватара на пещераст ми прилича, ти как направи тая асоциация с гинеколог и прочее не ми стана ясно...

mobo, мерси за поздрава. Напоследък повечето неща които си писал искренно ме забавляват... гледам никой друг не го е оценил но аз да си кажа че много се зарадвах за пореден път :lol:

PS: Не мога да схвана какво толкова харесвате на София, на мен Пловдив взе да ми става неприятен с тези задръствания, навсякъде такава навалица и мръсотия, а София е къде къде по-зле в това отношение...

Curunir said:
(П.П. True story, такъв разказ има, публикуван и преведен на български, в едно малко фантастично томче-антология)

Потвърждавам и аз съм го чел. Но аватарът не символизира това :) Макар че, като аналогия е доста близко, особено ако погледнем към култовите съоръжения на древните траки, много които имат аналогия към секса, култа към зачатието и богинята-майка Земя. Още повече, че са изградени като скални вагини.

Grimjaur said:
Потвърждавам и аз съм го чел. Но аватарът не символизира това :) Макар че, като аналогия е доста близко, особено ако погледнем към култовите съоръжения на древните траки, много които имат аналогия към секса, култа към зачатието и богинята-майка Земя. Още повече, че са изградени като скални вагини.

I WIN! :laughing: Джабуре - :beerchug

А наздраве, щом си рекъл :) Аз си приключих с абсентчето, сега мисля да метна една-две бири в кварталната кръчма и да метна един белот набързо...Или просто да послушам пенсиите как коментират живота.

glory said:
Пък и ние се виждаме. И то не всяка седмица,ами сме неразделни дори. :laughing:

Тъкмо се чудех, Ваньо с кого ме е сменил :unsure:

Curunir said:
Разбира се, че е. Просто казвам, че ми става странно като почнете на име.

Как е , Тоше? :D

Curunir said:
Напълно съгласен. Макар и да не е нужно да се виждате всеки ден.
  glory said:
А не е ли както ми е удобно на мене? :unsure:
Ами не съвсем. Въпрос на уважение е, според мен. Аз лично съм твърдо против да ме наричат по име хора, с които не съм се здрависал, казвайки името си. Както и аз не наричам по име хората, които не познавам на живо. Според мен е добре да се разграничава виртуалното и реалното. Щото за хората, които ме знаят само от форума - тук съм просто Antares. Винаги съм твърдял и винаги ще продължавам да го твърдя - форумното Аз и реалното са различни неща. И докато познаваш виртуалното - не е коректно да адресираш човек с реалното.
  Curunir said:
.
Ъъъъ

А, w00x, не можех да ти благодаря в онази тема. Та - благодаря ти, че разведряваш форума с присъствието си :)

Antares said:
Винаги съм твърдял и винаги ще продължавам да го твърдя - форумното Аз и реалното са различни неща. И докато познаваш виртуалното - не е коректно да адресираш човек с реалното.

Така си е. :) Въпреки че виртуалния свят малко разделя и съответно очуждава хората, не трябва да забравяме за скритата добрина във всеки от нас. :)

Ах, че хубава вечер беше :love Желая на всички да ви се случват повече хубави неща и моменти, които да спират дъха... :) В сантиментално настроение съм :)

gal4enceto said:
Ах, че хубава вечер беше :love Желая на всички да ви се случват повече хубави неща и моменти, които да спират дъха... :) В сантиментално настроение съм :)

Май забрави любимата емотикона (:hump:) :laughing:

Antares said:
А, w00x, не можех да ти благодаря в онази тема. Та - благодаря ти, че разведряваш форума с присъствието си :)

Знаех си, че не може да оставиш нещата незавършени.

Тва лично ли ми благодариш или от името на целия форум?

Vetim said:
Май забрави любимата емотикона ( :hump: ) :laughing:

Хах, представи си, не съм в сантиментално настроение само след или преди :hump:

Май се надцених с програмата за днес... 9:30 тренировка, после през нас, следва кафенце с колеги (имат изпит), после по магазините, после да пазарим за вилата.

До тук добре. Ама трябва и да заредя колата, да занеса стъклото за Пасата и да го дам (не знам по кое време ще има кой да го вземе) и май цялата тая схема (да не си забравя пад-а и музиката за вилата) ще вземе да се издъни - поне някой елемент :D

И ми минава още нещо... след като изгледах епизода на Хаус (почти) се сетих за една мисъл на Ремарк, от там за едни мои си неща ... и пак (за пореден път) установявам, че не мога да си налагам на душата неща които са й несвойствени...

(тоя пост май е за темата за оплакванията ама... :) )

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...