Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 2/28/2018 at 10:02 PM, Midex said:

Ай, честито - баба Марта дойде! :)

Що Баба, бе? На теб не ти ли е кака?

Тц, племенница ми е, а горе пропуснах да сложа едно "ви" пред името.

П.П. А някой случайно да е виждал някъде в Пловдив да продават такъв кабел...и 5 метра ме оправят...предпочитам готов, че не ми се запоява...

On 2/28/2018 at 11:55 PM, Midex said:

П.П. А някой случайно да е виждал някъде в Пловдив да продават такъв кабел...и 5 метра ме оправят...предпочитам готов, че не ми се запоява...

Погледна ли във Викиват? Имат добра търсачка.

При Ванко Филибето проверявал ли си?  http://www.music-filibe.com/webshop/index.php/cat/c670_Audio-Cable.html/page/1

Честита Баба Марта! Желаем ви от сърце да сте здрави! :)

On 3/1/2018 at 6:19 AM, djaba said:

При Ванко Филибето проверявал ли си?  http://www.music-filibe.com/webshop/index.php/cat/c670_Audio-Cable.html/page/1

On 3/1/2018 at 5:34 AM, UzITo said:

Погледна ли във Викиват? Имат добра търсачка.

Викиват, Квазер, Щайнбергер... + всички музикални магазини - няма, май ще поръчвам и ще чакам...ако изобщо имат де, че понякога само държат картинките...

Виждал съм го в онова Технонещоси, което е до Метро.

Да не се лъжеш, щото то и другаде има от тоя вид, но навсякъде дължината е или 1.5м, или максимум 3м, а на мен ми трябва минимум 5м.

On 3/1/2018 at 10:49 AM, Midex said:

Да не се лъжеш, щото то и другаде има от тоя вид, но навсякъде дължината е или 1.5м, или максимум 3м, а на мен ми трябва минимум 5м.

Нищо не ти пречи да провериш на място.

Съвсем на скоро бях се вкарал в едни филми с домашното аудио, та покрай тези си дирения имам спомен, че го мернах и това.

Утре като излизам с колата ще мина от там....че вчера най-после разопаковах и сглобих едно пиано дето бях купил наскоро и досега седеше в кашони на коридора, ама идиотите му комбинирали 6.3мм изхода да може да се пренасочва софтуерно (с незнайно каква гениална цел), а то се пада на срещуположната страна от инструменталния ми миксер и трябват поне 5 метра, за да стигне до него. Снощи цяла нощ съм го разръчквал из опциите и като цяло съм доволен и от клавиатурата, и от останалото, но забелязах един голям минус, който доста ще бави работата ми и който тактично не беше обяснен нито в спецификациите, нито в мануала, ама то пълно щастие отдавна съм разбрал че няма, та вече съм го преживял. ;)

Впрочем, Пламене, имаш и опцията за удължителни кабели. Мернах и такива с М-Ж букси, хем позлатени. В главата ми се върти цена от 30-40 лева за пет метровите.

Поръчах вече, а и предпочитам винаги когато мога да избегна ползването на преходници да го правя. Иначе покрай всичките преходници, от тия позлатените имам поне 20 във всякакви разновидности - жак->чинч, чин->жак, 3.5->6.3 и др., но за постоянно ползване вкъщи искам да си е цялостен кабел без удължители, а преходниците ги ползвам само за зор-заман при озвучавания, когато не мога да намеря подходящ кабел и т.н.

Фалшиво ли е? 

еPay.bg (x@zeus.valueserver.com.br)

дата: 01.03.2018 23:31 до:

bi.gif

Уважаеми клиенти,

Срещнахме някои проблеми с профила Ви, затова актуализирайте подробностите за профила си. Ако не актуализирате профила си в рамките на 24 часа (от отваряне на този имейл), той ще бъде временно ограничен.

актуализация

© ePay.bg 1999-2018

Естествено, че е фалшиво. Погледни имейла, от който го получаваш - x@zeus.valueserver.com.br измишльотина някаква, нищо общо с e-pay . Видиш ли подобни- директен delete!

При толкова много еднообразни писма в продължение на години, направо се чудя останаха ли все още хора дето да се връзват и да цъкат да си обновяват профилите на ипей, пейпал, фейсбук и какво ли не още. ;)

П.П. epay.bg да си направи безплатна поща в Бразилия, Япония или другаде и да разпраща писма на клиентите си - от това по-голям майтап ако има... :lol:

On 3/3/2018 at 10:08 AM, Rumbata said:

Аз пък получих от Фибанк.  За пръв път получавам от българска банка. Развиват се хората, разнообразяват.

Аз съм получавал от поне 10 различни български фирми или банки, дори и никога да не съм имал взимане-даване с някоя от тях...щом даже са ми пращали писмо, в което ме приканваха да си обновя данните във фейсбук акаунта ми (такъв никога не съм имал)...сещай се колко подбират. ;)

On 3/3/2018 at 11:08 AM, gal4enceto said:

Честит национален празник!

Подобно! А мен снощи ме питаха дали съм щял да ходя на Шипка...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...