Jump to content
BulForum.com

djaba

Members
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

About djaba

 • Rank
  Напреднал Член
 • Birthday 05/08/1971

Contact Methods

 • Website URL
  http://desplan.net
 • ICQ
  8544872
 • Skype
  djabaster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  FTA

Recent Profile Visitors

280 profile views
 1. Силно казано ресторант, още повече не е в или около Пловдив, но ако наистина искаш автентична вкусна родопска кухня, то ти препоръчвам кръчмата на с. Косово.
 2. Напълно! :-) Ако докарваш взор до Янтра ...
 3. 1 вариант - скенер за диапозитиви 2 вариант - цифров апарат, лаптоп, бял екран ..... и .... слагам снимка /от друг сайт/ 3 вариант - преди време в Лидл продаваха една джаджа https://www.olx.bg/ad/skener-za-negativi-i-diapozitivi-5mp-cmos-CID632-ID7LR5i.html https://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=231928 4 вариант - студио примерно такова: https://fpex.eu/snimki-ot-diapozitiv 5 вариант - най-якия - с картонени тръби от ролки тоалетна хартия и си действаш търпеливо сам https://www.digital.bg/novini/как-да-сканираме-старите-негативи-без-да-използваме-скенер-news14144.html
 4. Жар компютърс - Централен офис и двама клиенти в "етнокултурната" махала на Исперихово
 5. Още един "прекрасен" работодател. Това за информация на тези дето си мислят, че в Пловдив дават много пари. Селтаци, не идвайте в Пловдив! Заплатите са малки и не е хубаво! Вървете другаде. Оставете Пловдив на пловдивчаните! :-)
 6. Аз съм с Бойлер VICOM D66 Dominator на Виком ЕООД - Хасково - бойлер 3kw със стъкло-емайлово покритие. Гаранцията беше 6г. Изолацията е стъкло-минерална вата на Isover , Австрия. Слаган е 2004 г. Да чукна на дърво нямам никакви ядове. Засега. Ако се появят ще ви питам за бойлери. :-) Единственото, което знам от "майстор" е, че при монтажа вътре съм врътнал терморелето докрай и след това съм го върнал с 1/4 оборот. Това под капака. Не знам дали се казва термореле. А онова дето е отвън зимата ми седи на 2/3 от максимума , а лятото на 1/3 . Бойлера е 80 литра , само за баня, живея сам и водата ми стига. Другия ключ ми е на позиция 2 от възможни 4. Никога не е изключван. Никога не е капал - нито от тръби, нито от предпазен клапан. Може би не загрява достатъчно да го надуе, за да прокапе, но е факт. Редовно проверявам клапана дали сработва, като натисна пружинката си действа и си пръска вода. Това е. Доволен съм. Може би просто съм имал късмет.
 7. Таксите са на банките, не на e-pay. Примерно аз имам Мастеркарт дебитна от ЦКБ. Тя ми е вързана в профила и от нея заранвам микрсметката. Такси никога не съм имал за захранване. Допреди време самите микросметки имаха реални IBAN от ЦКБ. Може би затова. След това смениха IBAN на микросметките с нови след като БНБ даде самостоятелни на изипей: http://www.bnb.bg/RegistersAndServices/RSBAEAndBIC/index.htm Все още нямам такса за захранване на микросметката. Иначе за превод до друг IBAN е 80 ст. което си е предобре.
 8. В Метро имат блендери за по 25 лв, същата работа вършат и са по-удобни, че имат кана с дръжка. Ползвам за всичко, не е мръднал. Извинявам се, всъщност са два за цена 55-56 лв. , но аз си навих колежката и си ги делнахме.
 9. Намериха разчленено тяло в бидони и найлони край Негован, подозират убийство А, що бе, може да е самоубийство?
 10. Най-хубавото дупе е това на жена ми. Тук пуши на прозореца, а котката скача по нея ....
 11. Хакнали сървъра с паролата на потребител с неограничен достъп. Паролата била: Винету
 12. djaba

  BulForum

  Честно, през ума ми не е минала изобщо тази "кощунствена" мисъл, че може в интернет някой да плаща за нещо. Бахти племето дето сме. Аз поне де. Не, едно поколение не е достатъчно да се променят нещата и мисленето ... а се имах за човек с модерно и правилно мислене. Ако ме светнете как и къде ще скрийншотна какви са ми настройките на chrom-а
 13. djaba

  BulForum

  Темата ми е default, индекса зарежда веднагически. Ако е толкова зле дереджето може ли да се мигрира към друг форум?!? Гледам има разни фенове на разни варианти - VBulletin, XenForo, phpBB ... Сам осъзнавам, че въпроса ми може да е супер идиотски и екстремно тъп !!!! Не разбирам , но пък ми е интересно да попитам?!? :-)
 14. djaba

  BulForum

  Под "лети" наистина имам предвид лети. Всяко щракане, нови страници ... за части от секундата, наистина под половин секунда дори, но аз говоря за десктоп компютър, а не за телефон Едит: постване 4.8 сек Едит2: едита отне 4.4 сек, с хронометър Едит 3: дразнещо е, ама не чак толкова, просто много сме се разлигавили, помните ли ????????
 15. djaba

  BulForum

  На мен също ми бави само при постване. Не че съм се скъсал да пиша, но само тогава, иначе форума "лети". Ползвам у дома 50 Mbps оптика на виваком и Chrome на Windows 7
×
×
 • Create New...