Jump to content
BulForum.com

djaba

Members
 • Content Count

  150
 • Joined

 • Last visited

About djaba

 • Rank
  Напреднал Член
 • Birthday 05/08/1971

Contact Methods

 • Website URL
  http://desplan.net
 • ICQ
  8544872
 • Skype
  djabaster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  FTA

Recent Profile Visitors

223 profile views
 1. В Метро имат блендери за по 25 лв, същата работа вършат и са по-удобни, че имат кана с дръжка. Ползвам за всичко, не е мръднал. Извинявам се, всъщност са два за цена 55-56 лв. , но аз си навих колежката и си ги делнахме.
 2. Намериха разчленено тяло в бидони и найлони край Негован, подозират убийство А, що бе, може да е самоубийство?
 3. Най-хубавото дупе е това на жена ми. Тук пуши на прозореца, а котката скача по нея ....
 4. Хакнали сървъра с паролата на потребител с неограничен достъп. Паролата била: Винету
 5. djaba

  BulForum

  Честно, през ума ми не е минала изобщо тази "кощунствена" мисъл, че може в интернет някой да плаща за нещо. Бахти племето дето сме. Аз поне де. Не, едно поколение не е достатъчно да се променят нещата и мисленето ... а се имах за човек с модерно и правилно мислене. Ако ме светнете как и къде ще скрийншотна какви са ми настройките на chrom-а
 6. djaba

  BulForum

  Темата ми е default, индекса зарежда веднагически. Ако е толкова зле дереджето може ли да се мигрира към друг форум?!? Гледам има разни фенове на разни варианти - VBulletin, XenForo, phpBB ... Сам осъзнавам, че въпроса ми може да е супер идиотски и екстремно тъп !!!! Не разбирам , но пък ми е интересно да попитам?!? :-)
 7. djaba

  BulForum

  Под "лети" наистина имам предвид лети. Всяко щракане, нови страници ... за части от секундата, наистина под половин секунда дори, но аз говоря за десктоп компютър, а не за телефон Едит: постване 4.8 сек Едит2: едита отне 4.4 сек, с хронометър Едит 3: дразнещо е, ама не чак толкова, просто много сме се разлигавили, помните ли ????????
 8. djaba

  BulForum

  На мен също ми бави само при постване. Не че съм се скъсал да пиша, но само тогава, иначе форума "лети". Ползвам у дома 50 Mbps оптика на виваком и Chrome на Windows 7
 9. Явно тираджията Иванчо дето е 66 набор отчаяно има реална нужда от грамотен човек в офиса ... :-)
 10. Off: И аз искам така, и заплатата да е като за IT бранша .... не се обиждай, шегувам се!
 11. Значи да вметна некои съображения ... :-) Наскоро си правих изследвания и леко съм вдигнал захарта ... застоял живот, дебелеене, фиркане ... както и да е, надявам се да коригирам тегло и след това стойности, но реших да взема мерки и бях при добър ендокринолог. По принцип бирата не се препоръчва, но човека явно е доста в час и знае, че освен всичко останало различната бира влияе различно върху .... някакъв индекс на глюкозата. Пълна забрана на всичко дето е с царевичен грис, брашно или не знам какво си - срещнах някъде нагоре в мненията и затова се намесвам. Доктора препоръча да се пие само Столично и Старопрамен от нашенските. Само те били от ечемик пшеница, хмел, малц и ала-бала, не съм бираджия , не ги знам тези работи, но споделям инфо за интересуващите се. Мнение от лекар.
 12. Да ти е жива и здрава, голям кеф е да връзваш плитки и панделки да слагаш .... да има късмет в живота! А ти, по-леко с пожланията, хлъц! Ха-ха!
 13. Ако броиш за джипове Хюндай Санта фе или Тусон разгледай в мобилето, снимки има много отвътре ...
 14. Друже, ти също си принципно прав, но .... да ти кажа нещо без да съм икономист и анализатор, а като човек, който работи в проектирането на част от нещата необходими за ново строителство и имам поглед върху случващото се и тенденциите , които се очертават .... бахти увода дето спретнах ... НО: - поскъпват земи, парцели, подходящи за строителство - поскъпват материали - желязо, дърво, бетон, керемиди, квот се сетиш и то с дни - поскъпва труд на строители и всякаква майсторска сган, отделно че не можеш да си намериш свободни - поскъпват административни такси и се утежняват, усложняват и осират процедури, оскъпява се проектирането не само в пари, а и във време, и то много - поскъпват разрешителни, откриване на партиди, свързване към експлоатационните дружества, така са се ояли, че не им пука за нищо, правиш всичко и им го подаряваш след това - основния сграден фонд яко остарява и търсенето не намалява, а расте лавинообразно, да не споменавам пришълците с рег. табели РА, К, СМ, Х, СТ, СН и т.н. ..... и още сигурно има други фактори. Изобщо мисълта ми е, че цените не са безбожно надути, а и да са посоката ще е само нагоре!!! Така че, не само не спестяваш а губиш от ден на ден. Ако с тези пари днес купуваш 30-35 квадрата, утре толкова ще струват 25-30 квадрата, а вдругиден - 1 гараж.
×
×
 • Create New...