Jump to content
BulForum.com

djaba

Members
 • Content Count

  166
 • Joined

 • Last visited

About djaba

 • Rank
  Напреднал Член
 • Birthday 05/08/1971

Contact Methods

 • Website URL
  http://desplan.net
 • ICQ
  8544872
 • Skype
  djabaster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  FTA

Recent Profile Visitors

477 profile views
 1. Брех, не разпознах. Благодаря! Принципно не ползвам хартия за печене и имам само една ролка у нас, която щерката е вземала преди време, но е кафява и изглежда различно, а тази ми се стори като някаква специална оризова, та затова се цъклих ..... :-) И пак питане: Колко време държиш в пликове и този 4-ти ден дето споменаваш е вече след като си ги виснал на простора ли?
 2. Каква е тази хартия дето го увиваш на последната снимка и откъде се купува?
 3. Само медицинско ти трябва. Снимат те на място. Можеш да платиш с карта. Можеш да поръчаш с книжката и смяна на талон. Единствената разлика с КАТ е, че в районното подменят само син талон. Ако нямаш нарушения и искаш да си имаш "златен", става само в КАТ. АЗ нямах никакви актове , но ме домързя да ходя до КАТ и си останах със син талон.
 4. Да де, ама тя иска точно 13 или 14, за да не носи отделна чанта или раница, а за да си го носи в дамската чанта, студентска работа ...
 5. щерката си поръча ей тва: https://www.emag.bg/laptop-ultrabook-lenovo-yoga-s740-14-intelr-coretm-i7-1065g7-ram-8gb-ssd-512gb-nvidiar-geforcer-mx250-2gb-microsoft-windows-10-iron-grey-81rs003brm/pd/DK5QY8BBM/
 6. Еееее, супер, как се сети .... ? Е те така ми звъни телефона - с Перспектива на "Свеже ампутирана рука Сатрияни"
 7. След появата на 7/8 тв пак започнаха оплаквания, че са изместили други канали, че преместените ги няма вече, че не знам какво си и въобще им е стар номер на кабелджии и продавачи на тв разпространение да местят каквото им скимне и да преподреждат, та се замислих няма ли някой да се сети да продава всеки канал поотделно?!? Става въпрос за цифровото разпространение естествено, защото няма иначе как да се контролира, но например отиваш в офиса да подписваш договор и ти дават ценоразпис, избираш тоя канал за 50 стотинки, тоя за лев и двайсе, тоя за двайсе стотинки, тоя за 4 лева, тия двата безплатните и тях ги искам, а тези трите не ги ща, и тия не ги искам, а този го искам ... колко е? - 80 стотинки - вземам и него, ок, колко се получи? - 16.90 - ами добре подписвам за 1 година и ще гледам само тези, които аз съм си избрал! Примерно! Няма ли да е по-добре за всеки?!? Аз поне бих се зарадвал на това да не ми набутват плява, която не искам в един голям общ пакет. Та тъй. Това ми минава през главата. :-)
 8. Силно казано ресторант, още повече не е в или около Пловдив, но ако наистина искаш автентична вкусна родопска кухня, то ти препоръчвам кръчмата на с. Косово.
 9. Напълно! :-) Ако докарваш взор до Янтра ...
 10. 1 вариант - скенер за диапозитиви 2 вариант - цифров апарат, лаптоп, бял екран ..... и .... слагам снимка /от друг сайт/ 3 вариант - преди време в Лидл продаваха една джаджа https://www.olx.bg/ad/skener-za-negativi-i-diapozitivi-5mp-cmos-CID632-ID7LR5i.html https://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=231928 4 вариант - студио примерно такова: https://fpex.eu/snimki-ot-diapozitiv 5 вариант - най-якия - с картонени тръби от ролки тоалетна хартия и си действаш търпеливо сам https://www.digital.bg/novini/как-да-сканираме-старите-негативи-без-да-използваме-скенер-news14144.html
 11. Жар компютърс - Централен офис и двама клиенти в "етнокултурната" махала на Исперихово
 12. Още един "прекрасен" работодател. Това за информация на тези дето си мислят, че в Пловдив дават много пари. Селтаци, не идвайте в Пловдив! Заплатите са малки и не е хубаво! Вървете другаде. Оставете Пловдив на пловдивчаните! :-)
 13. Аз съм с Бойлер VICOM D66 Dominator на Виком ЕООД - Хасково - бойлер 3kw със стъкло-емайлово покритие. Гаранцията беше 6г. Изолацията е стъкло-минерална вата на Isover , Австрия. Слаган е 2004 г. Да чукна на дърво нямам никакви ядове. Засега. Ако се появят ще ви питам за бойлери. :-) Единственото, което знам от "майстор" е, че при монтажа вътре съм врътнал терморелето докрай и след това съм го върнал с 1/4 оборот. Това под капака. Не знам дали се казва термореле. А онова дето е отвън зимата ми седи на 2/3 от максимума , а лятото на 1/3 . Бойлера е 80 литра , само за баня, живея сам и водата ми стига. Другия ключ ми е на позиция 2 от възможни 4. Никога не е изключван. Никога не е капал - нито от тръби, нито от предпазен клапан. Може би не загрява достатъчно да го надуе, за да прокапе, но е факт. Редовно проверявам клапана дали сработва, като натисна пружинката си действа и си пръска вода. Това е. Доволен съм. Може би просто съм имал късмет.
×
×
 • Create New...