Jump to content
BulForum.com

djaba

Members
 • Content Count

  177
 • Joined

 • Last visited

About djaba

 • Rank
  Напреднал Член
 • Birthday 05/08/1971

Contact Methods

 • Website URL
  http://desplan.net
 • ICQ
  8544872
 • Skype
  djabaster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  FTA

Recent Profile Visitors

530 profile views
 1. Вероятно е така, може би аз не зададох въпроса си достатъчно правилно, интересува ме да разчитам ли на "смарт'-а или да си взема отделно тв бокс?
 2. Може ли съвет и за мен?!? Трябва да си взема ТВ и се чудя да взема смарт или да си взема прост и отделно тв бокс? По принцип телевизия не гледам, само новините и смятам да приключвам с вивакомската телевизия, ако че ми е на оптика. Ще си ползвам нета. от който нямам оплаквания и ще ползвам ТВ за IPTV и за филмчета, които си свалям от торенти. Не питам за модел телевизор, а дали да е смарт? Ако препоръчвате да ползвам тв бокс тук вече ще помоля за съвет за модел?!? ПП Не съм болен на тема ултра хай хеви инфра макс качество на картина и звук, в смисъл не гледам скрийнъри, но HD ме устройва.
 3. 55 инча Ариели в Метро е на 600 лв с 3 г гаранция, Андроид 9, 4к ultra hd - 3840x2160, WiFi, 3 HDMI, 2 USB .... и т.н.
 4. само драйвери няма ли да свършат работа https://www.asrock.com/mb/Intel/H110M-HDV R3.0/index.asp#Download
 5. На 100% си прав, ама продавачката откъде да знае? :-) Остави меда, да каже някой вземал ли е такава медовина, словенска .... бива ли я?
 6. Попаднах на едно магазинче за пчеларски пособия, мед и други джиджавки на гърба на четвъртък пазара, та освен готините свещи от пчелен восък, хубавия и качествен мед има и медовина. Тъмните бутилки са с по-висок градус и са по 24 лв, а светлите по 17 лв. Не си взех, защото се награбих с мед, но задължително ще опитам, че от доста време ми е мерак. Слагам и линк с указател от гугъл мапса: ПОКАЗАЛЕЦ
 7. До нас един си държи колелото на една обикновена тънка рамчица от 6 мм желязо за арматура, боядисана с бяла блажна боя, без да го заключва с нищо, само нанизва колелото и никой не му го е пипнал, а колелото е доста скъпо, поне 7к, едно нежничко такова , за състезания ... питал съм го за цената ... Единствено го покрива с нещо като брезент за кола да не го вали дъжд. А , забравих да спомена, че рамката е сложена до климатика му, отвън на балкона на 5 етаж. :-) И това е решение.
 8. Продаваш рОлетка, а не рУлетка, не обърквай хората, различни неща са!
 9. djaba

  Electronic Music

  Щом изобщо знаете за съществуването на тоя "жанр" значи нищо не разбирате от музика. :-)
 10. Почват да се борят с електронните портфейли, що ли? :-) Но е добре, че се опитват да са адекватни с реалността.
 11. Брех, не разпознах. Благодаря! Принципно не ползвам хартия за печене и имам само една ролка у нас, която щерката е вземала преди време, но е кафява и изглежда различно, а тази ми се стори като някаква специална оризова, та затова се цъклих ..... :-) И пак питане: Колко време държиш в пликове и този 4-ти ден дето споменаваш е вече след като си ги виснал на простора ли?
 12. Каква е тази хартия дето го увиваш на последната снимка и откъде се купува?
 13. Само медицинско ти трябва. Снимат те на място. Можеш да платиш с карта. Можеш да поръчаш с книжката и смяна на талон. Единствената разлика с КАТ е, че в районното подменят само син талон. Ако нямаш нарушения и искаш да си имаш "златен", става само в КАТ. АЗ нямах никакви актове , но ме домързя да ходя до КАТ и си останах със син талон.
 14. Да де, ама тя иска точно 13 или 14, за да не носи отделна чанта или раница, а за да си го носи в дамската чанта, студентска работа ...
×
×
 • Create New...