Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 10/21/2015 at 6:40 PM, Godfather said:

Чефо, ти защо не си на борсата днес? Акциите на Ферари скочиха сериозно след IPO-то. :)

По скоро отвориха горе в момента са 4 $ по-долу откъдето отвориха...

On 10/21/2015 at 6:42 PM, NEO_DDT said:

По скоро отвориха горе в момента са 4 $ по-долу откъдето отвориха...

Аз го бъзикам. Истински фен като него трябваше вече да се е сдобил поне с една акция, без значение на котировката в момента. :)

On 10/21/2015 at 4:33 PM, DON_CHEFO said:

Аз ако бях решил да карам, а не да търся друг вид развитие на всяка цена, сега щях да имам минимум 100 бона в зелено, спестени за по-малко от 3 години. Няма страна, в която да го направиш без опит, без език и без знания ;)

Стефчо, накрая ще взема аз да дойда да карам  :laughing:

On 10/21/2015 at 6:59 PM, Godfather said:

Аз го бъзикам. Истински фен като него трябваше вече да се е сдобил поне с една акция, без значение на котировката в момента. :)

нямам идея как се прави иначе бих прежалил няколко стотака :-D:-D
  On 10/21/2015 at 7:03 PM, RaptoR said:

Стефчо, накрая ще взема аз да дойда да карам :laughing:

Готов си да караш поне 16 часа всеки ден. Поне 6 дни в седмицата. Добре си дошъл. От кога си търся такъв човек :-D

On 10/21/2015 at 7:06 PM, DON_CHEFO said:

нямам идея как се прави иначе бих прежалил няколко стотака :-D:-D

Готов си да караш поне 16 часа всеки ден. Поне 6 дни в седмицата. Добре си дошъл. От кога си търся такъв човек :-D

Там регулации, глоби, контрол няма ли?

On 10/21/2015 at 7:06 PM, DON_CHEFO said:

Няма кой да те остави да караш 16 часа, Стефчо....  :grin:

On 10/21/2015 at 7:15 PM, NEO_DDT said:

Там регулации, глоби, контрол няма ли?

Душички. Добре, че задължават вече с електронни тахографи и пак стават шашми. Няма шофьор на камион, който да кара 8 часа. Няма и кой да се навие иначе. Нали пари трябва да се правят.

On 10/21/2015 at 7:22 PM, w00x said:

Той Виден кара перфектно. Няма за какво да го глобят.

Аз нямах предвид това :D

On 10/21/2015 at 7:26 PM, DON_CHEFO said:

Душички. Добре, че задължават вече с електронни локбуци и пак стават шашми. Няма шофьор на камион, който да кара 8 часа. Няма и кой да се навие иначе. Нали пари трябва да се правят.

Точно защото знам, че вече са електронни с памет и могат да се проверяват назад и при желание може да се открие шашмата :)

On 10/21/2015 at 7:25 PM, RaptoR said:

Няма кой да те остави да караш 16 часа, Стефчо.... :grin:

Айде бе. Басче. Взимам ти билет, плащам ти cdl обаче ако стане. Ще караш за мен 1 година.
  On 10/21/2015 at 7:32 PM, NEO_DDT said:

Аз нямах предвид това :D

Точно защото знам, че вече са електронни с памет и могат да се проверяват назад и при желание може да се открие шашмата :)

в малките компании всичко е възможно

Минава ми през главата, че новоизбрания премиер на Канада е първия държавен лидер с доказана татуировка. Хеле пък и сега като си изпълни обещанието да легализира марихуаната ...  :lol:

On 10/21/2015 at 10:26 PM, djadomraz said:

Ще тренираш и ще обикаляш планините ли? Иначе не виждам за какво са ти точно тези часовници.

On 10/22/2015 at 7:12 AM, HEMO said:

Потресен съм...то бива то може ама това за музика ли минава=>

Що бе, клипчето е доста свежо и не е прекалено брутално, в подложката има як бас, пък и рапът си е най-вече редене на текст върху ритъм, та ако се абстрахираме от термина "музика", може да се каже, че е съвсем прилично. :popcorn:

On 10/22/2015 at 7:37 AM, w00x said:

Иначе не виждам за какво са ти точно тези часовници.

Как защо? Не ме карай да ти обяснявам...

On 10/22/2015 at 6:12 AM, kotora said:

Дедо ти си луд... За кво ти е часовник за 500 гущера ? Ако не ти прави свирка поне, начи няма смисъл.

500 гущера не са толкова много за часовник, ама наистина и аз не проумявам точно на djadomraz защо му са тези спортни часовници, а не някой мъжки стилен :)

s-l1600.jpgпримерно :D

Е че к'во има да му разгадаваш на оня горния...само дето цветово му се сливат стрелките, което е тъпо, без значение че в заглавието му има Армани. Разгадаване да видиш ти, щото и такъв имам - показва всичко...дата, ден на седмицата и т.н., само да знаеш как да си я прочетеш (хинт - циферблатите нямат нищо общо с показването на данните). :lol:

П.П. Всъщност е изключително лесно, защото системата му е логична и само в първите 10 минути може да имаш трудности. ;)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...