Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 2/19/2015 at 10:43 PM, djadomraz said:

Дарагие ребята... дедо ви понеже си е хинсталирал иднъ пруграмъ да следи колку бачка, току-що установи, че за тЪзи седмица има вече навъртени 68часа бачкане, а още е четвъртък (WTF мислех, че е сряда - губи ми се един ден да го ибъ)... и тва даже не включва времето, прекарано на телефона и обясняване на разни 'ора кое как трябва да стане или те обяснявайки ми какво аджеба искат и как си ги мислът тез ра'оти...

Брррр бррррр брррррррррррррррр

ПС: Как така е петък вече (от цели 45 минути). Какво стана с четвъртъка и кой го открадна д***а? Или вторника... май не помня кога беше вторник, щото ако вчера е било сряда, значи вторника ми се губи... брррр бррр брррррррррр

каква е тази програмка, и какво точно мери? Стана ми интересно

Току що бях в МЕТРО на пазар и за сефта се задържах из сектора с преоценените стоки... Гледам едни легла от тия двойните надуваеми на ИНТЕКС се дефект. Изтървали по едно две ребра и се изтумбили. За едното веднага ми щукна идея и реших да видя все пак колко струват информативно.... Цена - 5.99! Е взех ги идвете...  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Дали за без пари нямам надуваеми диванчета за градината.... То само елпомпите им са по 20-на лева дето се вика.....  ;)

On 2/20/2015 at 1:09 PM, RaptoR said:

Току що бях в МЕТРО на пазар и за сефта се задържах из сектора с преоценените стоки... Гледам едни легла от тия двойните надуваеми на ИНТЕКС се дефект. Изтървали по едно две ребра и се изтумбили. За едното веднага ми щукна идея и реших да видя все пак колко струват информативно.... Цена - 5.99! Е взех ги идвете...  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Дали за без пари нямам надуваеми диванчета за градината.... То само елпомите им са по 20-на лева дето се вика.....  ;)

А от тия на Интекс да нямаха случайно?

3eff54cfc388da6a.jpg

On 2/20/2015 at 1:09 PM, RaptoR said:

Дали за без пари нямам надуваеми диванчета за градината.... То само елпомпите им са по 20-на лева дето се вика.....  ;)

Къде се намира тоя сектор?

Между касите и клона на Уникредит... По принцип има само боклуци с все още високи цени, но понякога има далавери. Днес изтрепах рибата с тия дюшеци...  :laughing:

И аз до преди половин час бях в метро, ама да внасям, в уникредит, отвратително място за внасяне на пари, половин час чаках 2 души пред мен, една касиерка мотайничка едвам я изтърпях.

On 2/20/2015 at 2:31 PM, RaptoR said:

Там незнайно защо винаги има опашка... Никога не съм разбирал защо... И аз като бях имаше поне 10 човека.

Много са бързи касиерките, за това. И двете са като Слоупоу-Родригес  :grin: и в която и друга банка да внасям, а аз внасям още четири кредита, не ми искат лична карта, а тук за 70лв всеки път, дайте лична карта.

On 2/20/2015 at 2:22 PM, RaptoR said:

Между касите и клона на Уникредит... По принцип има само боклуци с все още високи цени, но понякога има далавери. Днес изтрепах рибата с тия дюшеци...  :laughing:

Явно си целнал шанс, аз винаги като проверя има боклуци на скъпи цени..... ма тва си е далавера..... давам ти 9.99лв за единият :) 

Абсолютна далавера отвсякъде! Единият е така избил, че едната част става като перфектна облегалка и се получава отличен надуваем диван - тествах го на място - УБИЕЦ - и няма да се мачка райграса. Другият е избил ребро в средата и става като двоен шезлонг...  :laughing:

Иначе потвърждавам - почти винаги има боклуци на все още високи цени. Днес обаче след 5 мин мислене просто не можах да изпусна коза...  

===============================================

И отново брилянтен БАНКСИ

10801913_1617999288423491_46827678216931

On 2/20/2015 at 2:29 PM, mladenski76 said:

И аз до преди половин час бях в метро, ама да внасям, в уникредит, отвратително място за внасяне на пари, половин час чаках 2 души пред мен, една касиерка мотайничка едвам я изтърпях.

По - добре отиди в Технополис. И там има каса на Уникредит и бих казал, че са доста по - бързи. И все пак бих ти препоръчал да използваш интернет банкиране.

On 2/20/2015 at 2:21 PM, NEO_DDT said:

djadomraz-e днес са измерили най-ниската температура някога в Чикаго :)

Абе не ги слушай. Виж Виден казва че се било затопляло като цяло. Онези нещо са се объркали

On 2/20/2015 at 6:39 PM, djadomraz said:

Абе не ги слушай. Виж Виден казва че се било затопляло като цяло. Онези нещо са се объркали

Ники, тази приказка показва неграмотност  :laughing:

В Чикаго че е хладно, бая хладно е... Интересно ми е братовчедка ми как го приемат - до миналия ден бяха в Пунта Кана. Какво ли е да се прибереш от Карибите в студа....  :shy:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...