Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ангелчо, туй освен че ме попиля да свалям 18мб през жижакомска флашка, нищо друго не направи. Сканира, намери някакви неща, карантинира ги и ..... пак ми излизат раклами от ушите. 

Основният проблем си има име - OffersWizard

Като започнат и да ти влизат, Видене (където и да било), тогава мрънкай.... Пък ако ти хареса... мълчи си :))

On 11/21/2014 at 6:06 PM, Midex said:

А беше обещал обратното....и то на 2 пъти...в понеделник задължително чакам трето обещание (за късмет). :lol:

Като изтрезнея и ме хване качествен махмурлук благодарение на жалкото ни подобие на алкохол тук на 100% ще го напиша пак. 

пс : снощи няк'си се озовах в хамбар наречен Галакси..... кО не им харесва на чалготеки безплатни мурви колкот искаш.... 

On 11/22/2014 at 9:10 AM, бат Ицо said:

... но всички казват, че това е провокация и не може да бъде. Лапат камчии та им плющят ушите :)

може и да са от продукти с изтекъл срок на годност но явно добре ги обработват, и стават за ядене, а и никой май не е умрял, а и зависи колко 40-50 градусов дезинфектант си взел с тях  :grin:

On 11/22/2014 at 9:48 AM, kotora said:

Месата в Бика преди Графа са пълек т*шак...Имаме едни познати в Графа,които вся година си гледат прасе и теле.И на 14 даже сме на коледа :D Та те правят много добър бабек и много добра телешка саздърма .

Как ги прецени, току що ям маринован свински врат на фурна печен с бяло вино, мога да ти кажа че е разкошен.

On 11/22/2014 at 3:59 PM, zlobil said:

Като изтрезнея и ме хване качествен махмурлук благодарение на жалкото ни подобие на алкохол тук на 100% ще го напиша пак. 

пс : снощи няк'си се озовах в хамбар наречен Галакси..... кО не им харесва на чалготеки безплатни мурви колкот искаш.... 

Не му харесвам, че алкохола е такава отрова, че ми ебава майката на стомаха...

On 11/22/2014 at 3:38 PM, RaptoR said:

Ангелчо, туй освен че ме попиля да свалям 18мб през жижакомска флашка, нищо друго не направи. Сканира, намери някакви неща, карантинира ги и ..... пак ми излизат раклами от ушите. 

Първо нолирай настройките на хрома, пусни ТОВА и при приключване дай отметка да ги изтрие от карантината и един рестарт за здраве и си готов. Би трябвало да откри е някакви си браузвокс или бокс нещо си. При мен беше същото и на двата компа ми помогна.

On 11/22/2014 at 5:08 PM, NEO_DDT said:

Не му харесвам, че алкохола е такава отрова, че ми ебава майката на стомаха...

Лошото е, че това е навсякъде...кой ли ден някой ще пукне от фалшивия алкохол на тея боклуци...

On 11/22/2014 at 3:38 PM, RaptoR said:

Виденчо, аз да не чета мисли, че да знам, че си с флашка нейде там из горите тилилейски. А и не съм ти казал на 100%, че ще стане, а че би трябвало да стане. Както и хоста е вметнал - malwarebytes е добра, ама не е за всичко, а имай предвид, че ползваш и "демо" версията.

On 11/22/2014 at 6:05 PM, magdanoz4o said:

Лошото е, че това е навсякъде...кой ли ден някой ще пукне от фалшивия алкохол на тея боклуци...

Ей за тва, домашнярка.... Ако пък набараш и правилния чичо от който да си я взимаш, пИчелиш джакпота. Верно... мъъъничко по-скъпо излиза, ама баре сабаля не дрискаш асфалт, и нямаш усещането за двете чирпанлийски свадби, дет ти се вихрят в главата. Саде усещането в устата кат да си вечерял марсоливи циганчета-лепиларчета с мезе от храсти е същото, ама на фона на другото се трае....

Право, много право мастър Гадо..коет' си е истина, си е истина...та и аз си наблягам над домашната благинка...

Май друснало нещо, ама хич нищо не съм усетил.

За 9-те хиляди оборота няма сезон. Да е жив и здрав Майки, че ми направи шибаното густо. Кофти е, че на тоя студен асфалт гумите не спират да се въртят....обаче адреналина и звука са един път. Как искам за Коледа гадната ми Королка да се превърне в Супра....обаче и това ще стане. Е**х я тая Америка...има много да ми дава и смятам да си го взема с лихвите. :)

едит: А по въпроса с луканките. Сега хапвам няква на Сердика(БГ магазина и такава дето си донесох от БГ). Нашата ми харесва повече, но....всичко върви за мезе

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...