Lucky Luciano Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Нашите за секунди са слезнали от шестия етаж. В момента било като общо събрание на квартала. По агенциите излезе инфо, че било 5.7 в Средиземно море, ама колко е вярно. Иначе пак ще си повтори по някое време, но по-слабо, вероятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
best.deals.bg Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 на 6 и при мен доста се усети щом имаше и паднали неща то през какъв интервал се повтаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Сайтът на Европейския сеизмологичен център първоначално регистрира земетресение с магнитуд 5.7 по Рихтер в Средиземно море. Минути след това промени силата му на 6.5 по Рихтер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Мамицата им мръсна на тия от МТЕЛ !!! Как може само при нас клетката да даде фира и да не мога да се обадя, точно когато ми трябва! Според Европейския сеизмологичен средиземноморски център в 12.25 часа българско време в имало трус с магнитуд 6,5 по скалата на Рихтер с епицентър в Егейско море. В 12.34 отново е имало трус в Егейско море с магнитуд 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Аз бях на една пейка и бая си ме люшна Чак си мислих, че ще припадна, докато се усетя, че има земетресение.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 И ся сички се насраха във фейса А аз си коса кат пич с моторната коса Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Аз бях в МОЛ-а по това време. Нищо не усетих... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Товаря си аз Експерта с туби с вода и гледам колата се класти все едно някой секс прави, огледах се някой да не я бута пък то земетресение. Докато бях прав нищо не усетих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Не мога да разбера защо стоя със слушалки на ушите, при положение, че от поне 1 час не слушам нищо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Да фък отлетя кордата на косачката докато косях и разбира се китайците не са сложили допълнително топ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Не мога да разбера защо стоя със слушалки на ушите, при положение, че от поне 1 час не слушам нищо... И на мен ми се случва редовно Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Барека ! Чудото спечелило изборите ps : A да и Пеевски евродепутат.... Наистина ли има толкова много прости хора в тая България.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Гроб имат най-много гласове. Това трябва да отговаря на въпроса ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Иванннннн... я виж резултата на 2рия + 3тия ... и си помисли.... я виж и г-н Дудука и прибави и него и пак помисли кой най-много. Поне аз си мисля, че 2ри + 3ти + Дудук > ГРОБ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Ко ми говориш. Хората не знаеха защо гласуват. Те гласуват за партии вместо за хора. Ко да ти обясняам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Именно, те са готови за всеки "нов" да идат даже. Утре и тебе можем да те направим новия "дудук" ама нямам пари да ти направя кампания. Като го гледам как си пускат бюлетинки... и се радват... крайно време е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Кога ще наизлизат компилациите с абикурвиентки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Блахахаха само тва не бях виждал до сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Какви гърмежи има само в нашия район...без капчица дъжд. Очаквам всеки момент да се излее нещо титанично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Мадама в магазина ми вика "ох, имате много големи гърди, не знам каква риза да ви дам", а аз и отговорих "може ли да го повториш, докато маструбирам?". Вече година и половина и още не мога да си избия комплекса, че съм дебел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Мадама в магазина ми вика "ох, имате много големи гърди, не знам каква риза да ви дам", а аз и отговорих "може ли да го повториш, докато маструбирам?". Вече година и половина и още не мога да си избия комплекса, че съм дебел. Са сетиш, Ваньо! Вместо да се занимаваш с глупости, вземи си два кашона крем за ръце и газ на ножките до откат. Тъй хем ще забравиш за комплексите, хем найш кви китки, ръце, рамене, а що не и гърди ще направиш?! Само не забравяй да сменяш ръцете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Само не забравяй да сменяш ръцете Левичар съм, но с дясната ми е по-добре. Лявата я чувствам някак чужда в тоЗ интимен момент. И по този повод: гадолине, пак та искам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Мадама в магазина ми вика "ох, имате много големи гърди, не знам каква риза да ви дам", а аз и отговорих "може ли да го повториш, докато маструбирам?". Вече година и половина и още не мога да си избия комплекса, че съм дебел. Сигурен ли си, че просто не страдаш от подобен синдром Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Левичар съм, но с дясната ми е по-добре. Лявата я чувствам някак чужда в тоЗ интимен момент. И по този повод: гадолине, пак та искам! Бре, бре...що интимни подробности изчетох в тая тема - сега ако кажеш, че си опитвал и с краката, ама не ти е харесало - ще те призная. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Я не съм колтурист, бе. Ти си нацепения батка. Аз съм скелет като застана до теб. Аз не искам да съм нацепен батка. Искам просто да се кача над халките без отскок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.