Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ангеле, такава група представлява важна част от т.нар. "естествен подбор". Проблемът е, че такива дебили могат да убият нищо неподозиращи возещи се в същата кола или други участници в движението.  

Иване - тогава JUMP на Ван Хален!!!

ЕДИТ: Ангеле, откога сме ДЛЪЖНИ да ти отразяваме "разследванията". WTF man???

On 9/6/2013 at 10:05 AM, exabyte said:

Много или да си просто ливанец, мислещ се за безсмъртен.

То лошо няма, ами да не страдат заради тях и други хора.Когато се возиш сам и няма коли, вдигни и 300 и се шибни дето ти е кеф.

Ама да има още 4 човека с теб и да се правиш на... богопомазан...

@Psihara^^ замисли се за нова дограма :) Купи си слушалки.Дай му някакви пари и го помоли да се премести по-нагоре/надолу по улицата.

Те са си Българи. Просто бащите им са Ливанци. Един даже беше писал под една статия, че този, който загинал (дето се е возил съответно, шофьора е жив) бил "по-българин от вас". И като му погледнеш коментарите на този "по-българинът", направо ти става жал за Кирилицата.

Точно това е, че тия гомнарчета не си взимат поука и трепят наред. То шанса на тия да умрат при катастрофа е толкова голям, че направо може залагания да се направят.

RaptoR: Не сте длъжни бе. Просто Иван беше пуснал пост на същата минута и направи нова страница, та реших, че просто може да не сте го видели. Аз само исках да си споделя. Да видите и вие какви хора растат в тая държава и най-важното - биват поощтрявани от обществото.

А защо трябва да сме впечатлени от тия ливанци/турци/роми/арменци/българи/англичани.

Да имаш такава липса на връзка с главния мозък вече не е нещо необичайно. Напротив, често срещано е. Просто онив карат ламборгини вместо бмв, пият Фносна водка вместо пернишки бейлис... с нищо не се различават друго от типичния гражданин от 14 до 60г...тресе си ги турбофолк-а и тва е, само дето имат зелено.

Никой не ги поощрява. Себеподобни малоумници не са "обществото", а част от групата им. Но Обществото не ги и спира, което по принцип е страшно трудно, защото тия са one time hit кретени - по веднъж се удрят и дотам. Остава да се молим да не попадат хора наблизо като се гръмнат и ничие дете да не се подвежда да се качва с тях в кола.  

подтикнат от скучният работен ден си мисля.... как всички хора мрънкат как нямали пари а в момента в който се съберат 3 почивки дни и целият град се празни , бахму майката.... 

и току що си купих от ибей.де ей такова чудо за 60Е , най-тъпо изхарчените пари....... 

Goped_Bigfoot.jpg

On 9/6/2013 at 10:23 AM, host said:

А защо трябва да сме впечатлени от тия ливанци/турци/роми/арменци/българи/англичани. Да имаш такава липса на връзка с главния мозък вече не е нещо необичайно. Напротив, често срещано е. Просто онив карат ламборгини вместо бмв, пият Фносна водка вместо пернишки бейлис... с нищо не се различават друго от типичния гражданин от 14 до 60г...тресе си ги турбофолк-а и тва е, само дето имат зелено.

Впечатлени? Някой май е чел повече, отколкото е пишело.

Написах го не защото са Ливанци и са се помляли с кола, а защото техните приятели загиват по същия начин и никой не взима поука от цялата история.

@zlobil: това дето си го купил е доста глупаво, освен ако няма да го караш в Градската градина редом с малките деца. :)

On 9/6/2013 at 10:25 AM, zlobil said:

и току що си купих от ибей.де ей такова чудо за 60Е , най-тъпо изхарчените пари....... 

Goped_Bigfoot.jpg

Две грешки, като едната е по-сериозна:

1. Редно беше да има седалка, но това не е фатално все пак...

2. Защо по дяволите бензин?!?!? На ток трябваше да го вземеш! Груба грешка... 

w00x-e може да е глупаво ма вървят по 150Е , наддадох ей така за спорта и се оказа че печеля търга.

Раптор-е  , като изключим че най-вероятно ще ми стои вечни времена в гаража ме кефи мАторетката..... 

А на ток.... заеби , друго си е да бръмчи. Еби и макЯта на околната среда.

Не става въпрос за околната среда, а за удобство. И ако се пуснеш из града, примерно, няма да бучиш и да плашиш минувачите. Отделно минаваш около 80 км с един заряд... Има страшни машинки в момента. 

боли ме за минувачите..... предричам че ще го покарам точно 15 минути преди да ми мине мерака..... 

тва чудо върви с 30 мили в час.... 

Относно ливанците -мен пък ми е по-интересно как така правят толкова много пари.Иначе както споменаха и други не ме трогва да се трепят стига да не завличат и невинни хора.

On 9/6/2013 at 10:59 AM, zlobil said:

w00x-e може да е глупаво ма вървят по 150Е , наддадох ей така за спорта и се оказа че печеля търга.

Раптор-е  , като изключим че най-вероятно ще ми стои вечни времена в гаража ме кефи мАторетката..... 

А на ток.... заеби , друго си е да бръмчи. Еби и макЯта на околната среда.

Ама то не е глупаво като го погледнеш като продукт. Супер си е. Глупавото е, че няма къде да го караш и ще си седи да събира прах. :)

On 9/6/2013 at 11:47 AM, zlobil said:

за 150 може да говорим :)

пс : има ли някой от форума занимаващ се с печат да го питам 2-3 неща ? 

Аз мога да ти отговоря ако въпроса е теоритичен. Ако имаш практически въпрос - вече не съм в сферата. :)

On 9/5/2013 at 1:04 PM, host said:

И Igo не е зле.

Не схващам от замунда кое да сваля. На 1 място са картите. На друго някакви Resolutions. Има 15 торента според разделителната способност. Има друг iGo Primo 2.0 ... баси обърканата работа

On 9/6/2013 at 8:52 AM, w00x said:

Чудя се... Колко трябва да си безмозъчен, за да не променяш поведението си, при положение, че около теб загиват хора по един и същи начин. Само лицемерно оплакване и тъга.

A каза ли им го? Аз нямаше да им го спестя. Това, че са тъпи парчета и не мислят никой не им е виновен. Като искат да карат с такива скорости да се приберат в Ливан и да карат в пустинята с колкото си искат. Там и да изхвърчат от пътя - наоколо пясък - най-много да се търкалят половин километър, но поне няма да очистят невинни хора.

On 9/6/2013 at 9:29 AM, Psihara^^ said:

Най-лошото е, че е в инвалидна количка и си носи документите да доказва инвалидност. Направо ме убива бавно. Една и съща песен, постоянно.

Иди му кажи че ти е неприятно и го помоли като човек да отиде другаде, защото те дразни и т.н. ако трябва бутни мъ 50кинта. Ако ти се изрепчи нагло тъкмо ще имаш повод да използваш номера с кофата. След 3тия път смятам ще схване идеята. Може и с торба от била пълна с вода. Хем по-лесно може да се прицелиш хем ефекта е много як. Едно време на Кап. Райчо едни хлапета така ги отучих да хвърлят пиратки на градинката зад блока. След 2рата добре прицелена торба с вода (успях да я тресна точно на тиквата отгоре на единия) престанаха. Репчеха се че имат още бомби, аз им казах пък че имам още торби, разменихме си малко епитети и престанаха. :lol:

Гледката как торбата се взривява и измокря всичко в радиус от 2 метра беше просто неописуема

On 9/6/2013 at 10:00 AM, zlobil said:

на никой не му пука за умрели ливанци ?

Хахаха култов лаф :)

On 9/6/2013 at 12:46 PM, zlobil said:

Ще ходя да пия бира на гребната база с него.  :drunk:

С Ангел?

On 9/6/2013 at 4:05 AM, Godfather said:

Сваляш ето този софтуер (Oscilloscope Pro) от маркета и си поръчваш съответния фотодиод (BPW34 на Vishay), който да включиш към входа за микрофон. ;)

Като прочетох описанието нещо взе да ме съмнява дали е само диода или трябва още платки да се вземат от цитираните в статията. Има и вариант да работи през USB и т.н. Не ми се вижда толкова тривиално да го сглобя сам. Ако има някой разбиращ и с жещание ще го почерпя щедро...

On 9/6/2013 at 3:22 PM, djadomraz said:

A каза ли им го? Аз нямаше да им го спестя. Това, че са тъпи парчета и не мислят никой не им е виновен. Като искат да карат с такива скорости да се приберат в Ливан и да карат в пустинята с колкото си искат. Там и да изхвърчат от пътя - наоколо пясък - най-много да се търкалят половин километър, но поне няма да очистят невинни хора...

Не ги познавам. Стигнах до въпросната история, защото една от моите Фейсбук приятелки, беше Like-нала снимка с прочувственото послание в коментара.

------------

Blast from the past:

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fyoutu.be%2FuiAOlMeVNLw&h=vAQF4J5A4

Ся дядото пак ще обясни как транс музиката е еднотипна и му става скучно.

Ебаси мъфините,ебаси брашната .....

В 16ч тръгнах за магазина,преди 20 мин се прибрах без брашно и без кола,но с кръвно 150/120

Стискам си палци проблема да не е в картата ,че излитат едни грешни 200

Сутринта ще съм първи в Омникарауто

On 9/6/2013 at 3:22 PM, djadomraz said:

Като прочетох описанието нещо взе да ме съмнява дали е само диода или трябва още платки да се вземат от цитираните в статията. Има и вариант да работи през USB и т.н. Не ми се вижда толкова тривиално да го сглобя сам. Ако има някой разбиращ и с жещание ще го почерпя щедро...

Дедо, този диод не случайно е избран, защото първо амплитудите на сигнала са почти идентични с тези на генерираните от обикновен микрофон (максимума е около 1.3 волта) и второ фотодиода има доста добри параметри на бърза реакция - около стотина наносекунди. Точно този фотодиод може да се закачи директно на входа за микрофон, без необходимостта от разни допълнителни предусилвателни стъпала. Платката в статията е в случая, когато искаш да ползваш всякакви сигнали в широк диапазон на амплитудата (да речем десетки волта), в който случай може да прецакаш електрониката на телефона, защото входа за микрофон няма подобна защита.

ПП. Аз вече си поръчах два такива и чакам доставката. Шипинга излезе доста по-скъп от цената на самия диод - около долар и нещо. :)

On 9/6/2013 at 7:42 PM, host said:

Я пак?

Тръгнах за брашно с което да направя мъфини

По път минах през Четвъртък пазара и в подземния паркинг йок не мога да запаля.Колата не разчита картата иначе отключва и заключва ,но не пали.

След 100 опита нещо й стана и захапа до бензиностанцията на Петрол на Н.Цанов където заредих и там умря напълно.

Пробвах с три резервни батерии и две от случайни хора пак не става.Отключва и заключва, но не познава картата да запали.

От там въжето и на паркинга на Омникар

On 9/6/2013 at 7:43 PM, Godfather said:

ПП. Аз вече си поръчах два такива и чакам доставката. Шипинга излезе доста по-скъп от цената на самия диод - около долар и нещо. :)

За 1 датчик от 0.80 евро ми искат 40 евра доставка на мен :(

On 9/6/2013 at 8:02 PM, laury said:

Отключва и заключва, но не познава картата да запали.

От там въжето и на паркинга на Омникар

Карта? Карта за кое?

On 9/6/2013 at 8:04 PM, djadomraz said:

За 1 датчик от 0.80 евро ми искат 40 евра доставка на мен :(

Баси, кви са тия мародери бе! Мен ме чарджваха за доставката от Тексас само $8.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...