Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Може бая да се поспори, щото има и немска, и английска ейл. Масовото е ейл, от портър-ейл...И але е вярно...Ма който иска, да спори.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 11/13/2012 at 9:17 AM, PSYCHOSIS said:

Настоявам да получа разяснения относно избора на "3 мин"! От достоверен източник знам, че минималното време, необходимо за оптимален ексчейндж на вещества при алтерниране на пръст в нос и пръст в гъз, е 4:30 мин!

Мислех си да пиша 5, но реших по-голям оборот да има!

On 11/13/2012 at 9:18 AM, Antares said:

Защо някой ще отиде в дома на бирата, за да пие вино?!

Защото примерно придружава мъжаси, който пие бира...

On 11/13/2012 at 9:18 AM, Grimjaur said:

Може бая да се поспори, щото има и немска, и английска ейл. Масовото е ейл, от портър-ейл...И але е вярно...Ма който иска, да спори.

Не, не може да се спори изобщо, след като пише ALE HOUSE. Ако е але, трябва да пише ALE HAUS. Сега изЯсни ли ти се?

Женичката също пие бира там. А и там всичко е безбожно скъпо, не само виното... Ай донт ъндерстенд ю, пипъл. (жена, която не пие бира, пиене на вино в бирария, яденето на кибапчита и кифтета в ресторанти)

On 11/13/2012 at 9:47 AM, Psihara^^ said:

А и там всичко е безбожно скъпо, не само виното..

Аз затова и не стъпвам там. Трябва да оставя един чувал пари. А и обстановката ми е много неприятна, като изключим онази част до която се стига по стълбичките.

и на мен не ми харесва

наливната бира е противна и скъпа

мезетата също не мога да кажа че си задлужават парите , обстановката е като в хамбар и персонала е грозен.

точка

On 11/13/2012 at 8:40 AM, zweti_lettera said:

В Ейл Хаус не ми беше харесало преди време, че виното им е безобразно скъпо. Бутилка, която в магазина няма и десет лева, я продават не с 500, ами направо с 1000 процента надценка. Дори веднъж ги бях попитала защо така и те отговориха нещо от типа, че слагали акцент върху бирата и не им била идеята хората да се заиграват много-много с вино. :) Хубаво, но който не е бираджия, остава валат. Напоследък обаче не съм ходила, може и да се е променило нещо. Иначе менюто откъм храна наистина си заслужава.

Ха! Ти заглеждала ли си се в цените на "малцовите" уискита по заведенията? Едно на ръка, че пишат "малцово" уиски - чивас 12 годишно или черно джони и ми идва да ги заритам, ами и цената му е като да си купуваш половин бутилка за 50мл.

On 11/13/2012 at 9:17 AM, PSYCHOSIS said:

Настоявам да получа разяснения относно избора на "3 мин"! От достоверен източник знам, че минималното време, необходимо за оптимален ексчейндж на вещества при алтерниране на пръст в нос и пръст в гъз, е 4:30 мин!

Бухахахахахаха :rofl:

On 11/13/2012 at 9:31 AM, PSYCHOSIS said:

....

KILL IT WITH FIRE, BEFORE IT LAYS EGGS!

Aaaaaaaaa хохохохо Psy strikes again :lol:

On 11/13/2012 at 10:09 AM, zlobil said:
.... и персонала е грозен.

точка

Хахаха това ми хареса :)

Мерси на 2мата че ми оправихте настроението :)

On 11/13/2012 at 9:37 AM, RaptoR said:

Не, не може да се спори изобщо, след като пише ALE HOUSE. Ако е але, трябва да пише ALE HAUS. Сега изЯсни ли ти се?

Ма ти вярно си заслужаваш капралските нашивки...Ейл се изписва по един и същи начин и на двата езика. Личен избор е как ще се произнася. Аз примерно мога да му викам портър-ейл. Щото тва е оригинала.

On 11/13/2012 at 9:18 AM, Antares said:

Защо някой ще отиде в дома на бирата, за да пие вино?!

Както е писал Виден, била съм с мъжа ми и други приятели бираджии. Тоест не съм отишла доброволно, би било налудничаво да седна в бирария и да търся вино. :) Не помня дали пиячите на бира, с които бях, се превъзнасяха по вкусовите качества на бирата или повече се кефеха да си сипват от чучурчето.

А вие успявате ли от това чучурче да сипете бира без пяна? Аз по принцип, когато сипвам от бутилка, мога да я сипя всякак си - с много, средно, малко или никаква пяна, а на онези чучури всеки път половината чаша беше само пяна.

Дядо Мраз, за уискитата някак си по мога да приема, че са с тлъсти цени, но вино, което е нищо и никакво на вкус, и в магазина струва няколко левчета, да се предлага все едно е еликсира на живота, ми се видя прекалено. :)

On 11/13/2012 at 10:59 AM, zweti_lettera said:

А вие успявате ли от това чучурче да сипете бира без пяна? Аз по принцип, когато сипвам от бутилка, мога да я сипя всякак си - с много, средно, малко или никаква пяна, а на онези чучури всеки път половината чаша беше само пяна.

Ами аз бях седнал до чучурчето, та трябваше да го играя бироналивач цяла вечер. Сефтето ми беше половин чаша с пяна, но на втората се научих и почти нямаше пяна като сипвах.

On 11/13/2012 at 10:59 AM, zweti_lettera said:

Дядо Мраз, за уискитата някак си по мога да приема, че са с тлъсти цени, но вино, което е нищо и никакво на вкус, и в магазина струва няколко левчета, да се предлага все едно е еликсира на живота, ми се видя прекалено. :)

Защо? Една бутилка Черно Джони е 700мл и струва около 45лв (и според мен е кофти уиски).. да ми предлагат за 50мл над 15лв ми се струва същата работа.

Демек продават ми бутилката за 210лв в случая. Това са близо 500% надценка. Я сметни сега надценката на виното и ще видиш че е по-малка :)

On 11/13/2012 at 11:57 AM, djadomraz said:

Защо? Една бутилка Черно Джони е 700мл и струва около 45лв (и според мен е кофти уиски).. да ми предлагат за 50мл над 15лв ми се струва същата работа.

Демек продават ми бутилката за 210лв в случая. Това са близо 500% надценка. Я сметни сега надценката на виното и ще видиш че е по-малка :)

Така пресметнато, си абсолютно прав. Но като цяло нямам никакво наблюдение за черното Джони. Напоследък "Singleton" ми се услажда много, но и за него не знам колко струва, защото обикновено все мъжът ми плаща. :) (Сигурно, за да не получа нервна криза, ако се загледам в дясната колонка на менюто.) ;)

On 11/12/2012 at 5:39 PM, magdanoz4o said:

Мдааам..И аз се разкарах от там...преди десетина години....И ми липсва...много ми липсва...

Мен не ми липсва чак толкова много. Нещо и там се сговнясаха нещата като цяло.

Ейл хауса и мене не ми харесва особено. От тяхната бира винаги ме боли глава, нямам идея защо. Може щото е жив и решава да си живее собствен живот в моята глава. Цените са на майната си през покрива и персонала харабия е грозен, хаха. И обслужването е куца работа като цяло. Предпочитам някоя по-нормална кръчма с наливна бира. Ебаси, Пожарната ме кефи 100 пъти повече от Ейл хауса. Дето и там е една дупка ама е по-добре. Поне там и да се освиниш няма проблем, таман ще се впишеш по-добре в обстановката.

On 11/13/2012 at 3:39 PM, Killerincho said:

Ейл хауса и мене не ми харесва особено. От тяхната бира винаги ме боли глава, нямам идея защо. Може щото е жив и решава да си живее собствен живот в моята глава. Цените са на майната си през покрива и персонала харабия е грозен, хаха. И обслужването е куца работа като цяло. Предпочитам някоя по-нормална кръчма с наливна бира. Ебаси, Пожарната ме кефи 100 пъти повече от Ейл хауса. Дето и там е една дупка ама е по-добре. Поне там и да се освиниш няма проблем, таман ще се впишеш по-добре в обстановката.

На мен в пожарната ми е по-уютно отколкото в Ейл Хаус-а.

On 11/13/2012 at 3:39 PM, Killerincho said:

Абе, те навсякъде се сговнясаха..., ама там си ми е най-'арно...Като ида на гости на вуйчо ми, и ми едно такова лежерно и приятно....че съм си ин дъ хууд....

Бая неща са ми се случвали...включително и да се въртят СРЕЩУ мен на кръгово, но на трилентов булевард да карат СРЕЩУ мен не ми се беше случвало...до преди малко. :bowdown: Майка плаче направо

On 11/13/2012 at 11:14 AM, w00x said:

Ами аз бях седнал до чучурчето, та трябваше да го играя бироналивач цяла вечер. Сефтето ми беше половин чаша с пяна, но на втората се научих и почти нямаше пяна като сипвах.

On 11/13/2012 at 11:29 AM, Psihara^^ said:

От там си сипвам всеки път без пяна.

Бира без пяна? WTF? На вас изобщо кой ви разрешава да унищожавате бирата по този начин? :confused

On 11/13/2012 at 5:05 PM, Godfather said:

Бира без пяна? WTF? На вас изобщо кой ви разрешава да унищожавате бирата по този начин? :confused

бира с пяна пия само ако друг ми я налее или почерпи(за да не го обидя). Много ясно, че БЕЗ пяна я искам.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...