Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Шкембе чорбата в България има почти митичен обществен статус. Дали ще я наречем непреходна национална класика или пък простолюдна храна за махмурлии, тази супа от телешко или агнешко шкембе - млечна, пикантна и мазничка, запазва всенародната любов независимо от модите в храната и храненето.

bowdown.gifbowdown.gifbowdown.gifbowdown.gifbowdown.gifbowdown.gif

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 11/10/2012 at 8:18 AM, Sothbiss said:

Гримьора не е от тази планета, бре! Не го ли разбрахте! Имам съмнения, че дори не е от тази галактика! :alien:

Тихо! Да няма analprobestare.gif

w00x: "Ама всички игри ли вървят без нужните му там фиксове, пачове или каквото са? Че ме плашат тия фиксове и работи. Не ми се занимава толкова време заради една игра ."

Която игра си избереш, качваш на външен или направо на PS3ката и тръгва. Няма нищо друго. Сваляш и играеш.

Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option! 2

Форумът е умрял тотално - от 7 часа никой не е писал в тая тема, по-предишният пост пък отново е отпреди нови 7-8 часа, а и в останалите раздели положението е същото...никой не продава, не купува...даже и дядо Мраз е зачезнал тотално. Всички или спят, или пият...или спят пияни (съдейки по горната картинка). :beer:

А, той Атанас снощи се опита да ни заблуди,че вече не спи изобщо, ама го разбрахме, че още не си е легнал. А и аз преди малко привърших с една по-продължителна работа и сега съм си пуснал едно интернет-радио - релаксирам и изобщо не ми се спи, а утре трябва да ставам сравнително рано и да пътувам бая километри...:zzz

Едит: И докато си слушам музиката, ходя насам-натам из нета, чета и разглеждам и покрай тия мои разходки попаднах на нещо любопитно и смятам да ви дам малко материал за размисъл.

Как ви се струва това гадже долу?

pong-008.jpg

Хубава е, нали? Ето още малко нейни снимки:

pong-004.jpg

pong-007.jpg

pong-009.jpg

pong-022.jpg

Близко до съвършенството, нали? Оказва се, че това всъщност не е жена...или по-скоро сега е жена, но е родена като момче (набор '86-та) и наскоро си е правила операции за смяна на пола, като най-интересното е, че по лицето не е пипано нищо.

Долу вляво е снимката от детския й (му) период:

nong20jpg1313554686499-data.jpg

Та...материалът за размисъл поне за мен се изразява в това, че понякога си мисля, че живея в 'матрицата' - гледам едно, то пък се оказва съвсем друго, абе...не знам накъде върви светът всъщност...:wacko:

А иначе горната/горният се казва Нонг Пой, родом е от Тайланд и в мрежата има предостатъчно снимки и информация за него/нея. Даже и клипче мога да сложа, че да я (го) видите в движение...

http://www.youtube.com/watch?v=cQNxsWdaJDA

Пламене, вчера наистина не си бях лягал :) По-точно ударих една глава в периода от 10 до 2, в 2:00 малката дигна тревога и аз станах. Така че нидей подфръгя нивярна инфурмация! Че ша ти наръся трохи по клавиатурите laughing1.gif

А добро утро.

Днес тръгнахме да обикаляме с мъжа ми из стария ми квартал, за да свършим нещо. Докато вървяхме, се опитах да му покажа едно или друго място, където съм вършила детски или тийнейджърски магарии, и установих, че всичко се е променило до такава неузнаваема степен, че чак ми стана първо плашещо, после малко тъжно. Заведения, детски площадки, тайни пейчици тук и там – всичко е изчезнало и застроено наново.

Добре, че имам не мъж, а слънчице, та малко преди да се разцивря, ми вдигна духа с песни от "нашето време". :)

On 11/11/2012 at 7:47 PM, zweti_lettera said:
... и застроено наново.

Онзи ден минавах по "Малчика" (сега бул.Свобода) и гледам какво е хубаво там с полянката между пътя и блоковете и чак се учудих, как са пропуснали да го застроят. Това като нищо ще пльоснат 1 ред кооперации точно до пътя та хубаво да се запуши всичко с паркирали коли на платното защото в момента прекалено свободно се минава оттам... не вярвам това да оцелее дълго в този си вид. Жалко ще бъде защото според мен ВСИЧКИ улици трябва да са така а не наблъскано като в момента.

Не знам за вас, но аз започвам да се замислям дали ми се ще да продължавам да живея в тази кочина. Хем аз живея в доста приличен квартал на пешеходно разстояния от Главната...

On 11/11/2012 at 7:51 PM, netrootbg said:

За кой квартал става въпрос?

Мараша. Направо не можах да позная "Ген. Д. Николаев" и изобщо уличките в отрязъка между "Руски" и "Васил Априлов". В последно време все прехвърчавах с кола оттам и не се бях заглеждала в детайли колко се е променило всъщност. А около ВХВИП сякаш е изникнал нов квартал.

On 11/11/2012 at 8:30 PM, RaptoR said:

И ти ли си била в нашия квартал? laughing1.gif

Явно да. :) Но когато бях там преди време, беше друго. Днес се чувствах, сякаш не съм израснала там. Толкова различно ми се видя.

On 11/11/2012 at 8:05 PM, RaptoR said:

БЕШЕ хубав квартал, Ники, преди 20 години. Сега е ужас.

Така е... толкова пренаселено стана че едвам се трае. Само че аз за по-приятно място за живеене освен в някое от околните села не се сещам.

On 11/11/2012 at 8:54 PM, djadomraz said:

Така е... толкова пренаселено стана че едвам се трае. Само че аз за по-приятно място за живеене освен в някое от околните села не се сещам.

Е, и тук около Евмолпия не е лошо, но на мен лично сърцето ми е в Мараша. В новия квартал, дори и след няколко години ми е леко странно.

В онзи район е израстнал баща ми. И помен няма от онзи квартал вече... Къщите, които помня от детството си една по една станаха кооперации. На мен ми се плачеше, като бутнаха къщата, в която е израстнал, и в която си отидоха баба ми и дядо ми, на баща ми не знам какво му е било...

Супер странни числа излезнаха днес от тотото. Кой знае какви врътки и номера правят... :ninja: Около 8,4 млн. за четвъртък.

1-во теглене - 17, 25, 31, 33, 38, 44.

2-ро теглене - 18, 19, 22, 30, 32, 34.

Докато ние си спим... ----->

Борисов за положението на Обсерваторията в Рожен и опасността да затвори: "Тя всяка година затваря и досега не е затворила. И защото не е затворила, затова не ме смущава"Премиерът каза това в отговор на журналистически въпрос при посещението си днес в Националния археологически музей, където разгледа златното съкровище, открито при разкопките на т.нар. Омуртагова могила

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...