Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Кофти. Един приятел е починал.

Няма нещо, което да не мога да използвам като оръжие... Дори да ви мине през главата за "безобидния" памук - от него се прави пироксилин, който е в основата на бездимните барути. :ph34r:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 7/1/2010 at 10:46 AM, AssassiN said:

Много жега днес...

Не може ли цяла година да е 15-20 градуса, без много-много валежи!?

22 градуса, не повече. С малко валежи и много вятър. Това е перфектното време за мен.

Аз си мисля колко ми беше скапан днешният ден (който не е свършил още), а се събудих толкова оптимистично. Само караници и безнадеждност за справяне с финансовото положение ми са на главата :( Изобщо тотална каша, повече от всяка друга досега. Наистина. Баси филма... Да се надяваме, че утре ще е много по-добре. Имам нужда от разведряване.

On 7/1/2010 at 3:47 PM, host said:

Ама червеят дебне... няма вечен мир и покой, само добри рекламни стратегии.

Няма такова густо да си потен кат' свинЯ и да жулнеш 2 големи мастики, вече на ръба на слънчевия удар.

Не знам за мастиката, не сам ѝ почитател обаче бирата как върви в жегата... а мен леко ме боли гърлото поради подобни изпълнения...

On 7/1/2010 at 5:35 PM, gal4enceto said:

22 градуса, не повече. С малко валежи и много вятър. Това е перфектното време за мен.

Заповядай в Британска Колумбия, ако не те бърка това, че последните условия са малко разменени: много валежи и малко вятър. :lol:

I'm riiiiiding in the rain...

Баси к'ъв душ си взех, барабар с пране на дрехи и бельо... Беше кофти първите 150 метра... от там вече не ми пукаше, даже ми беше кеф :]

On 7/1/2010 at 5:11 PM, Grimjaur said:

...

Няма нещо, което да не мога да използвам като оръжие...

Хм... Изведнъж си зададох въпроса как може да се използва като оръжие рядко лайно? - Миризлива бомба? - Бактериологично ОМП?

Ще ми простиш шегата, знаеш, че не се заяждам :lol:.

А може пък и да има сериозен отговор, знам ли...

On 7/1/2010 at 7:30 PM, alchemy said:

А може пък и да има сериозен отговор, знам ли...

Естествено, че има. Използва се като отрова при хладно оръжие. В Средновековието са топели остриетата на стрелите в смес от гнило месо и лайна. Познай какъв е бил резултатът дори само от одраскването на такава стреличка. :ph34r:

Ред.: Хаха, оня ден много се смях, като прочетох, че един го наръгали с нож, натопен в пикня и той умрял от отравяне на кръвта. Е, не е вярно! Урината е стерилна :ph34r:

On 7/1/2010 at 7:40 PM, Grimjaur said:

Естествено, че има. Използва се като отрова при хладно оръжие. В Средновековието са топели остриетата на стрелите в смес от гнило месо и лайна. Познай какъв е бил резултатът дори само от одраскването на такава стреличка. :ph34r:

В наши дни при наличието на антибиотици едва ли ще е ефективно :)

Питай Леталис как се лекува тежък сепсис и газова гангрена в наши дни ;) И го питай какво му означава ника :ph34r:

Мисълта му беше че едва ли от одраскването до развиването на гангрена и тежък сепсис ще минат само няколко минути. Не е като кураре все пак...

:) А колко от нас в днешно време отиват да си бият инжекция против тетанус при одраскване?

On 7/1/2010 at 9:13 PM, Grimjaur said:

....В Средновековието са топели остриетата на стрелите в смес от гнило месо и лайна.......

..........:) А колко от нас в днешно време отиват да си бият инжекция против тетанус при одраскване?

Това е защото от Средновековието мина доста време и днес само ти и още някой (ама за него не е сигурно) ще се сети за гадния номер да използва точно такава смес. ;)

Да бе, минало било време... Все още в горещите точки кладенците и източниците на питейна вода се задръстват с телата на убити, за да я направят негодна. А добро утро.

On 7/1/2010 at 6:33 PM, second.life.syndrome said:

Имам нужда от убедителен господин с подходяща визия, който да ми помогне да си събера задълженията. 10% комисионна как ви звучи?

и "ютия" върши работа ;)...па може да си сама тогава :)

В скоро време започвам да приемам поръчки за изработка на джиджавки от кокал и седеф...Само да си направя сайта...

/me си пуска току що направения Ютръбски Astral Projection mix.

Де*а, тия хора много твърди работи са взимали...

Груба грешка е преподавател да разреши на студент да преписва....В случая беше спасителна клечка...Нека волната програма започне....СЕГА :D

Как не ми се работи в момента.... не знам. Обстановката ли, какво ли, но времето минава супер бавно, а от одеве на 3 пъти задремах.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...