Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 6/14/2010 at 7:38 PM, Midex said:

Ебаси терориста! :woot ...а "още"-то сигурно са наръчниците "Сглоби сам портативна ядрена бомба за 15 минути" и др. такива...:lol:

Pipe bombs for DUMMIES :D

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

ЧЕСТИТО Атанасе!

Да очакваме ли и промени в сутрешните поздрави след време?

Източни ножове! Тези "играчки" никога не са достатъчни!

On 6/14/2010 at 7:38 PM, Midex said:

Ебаси терориста!

Не, специалист. Ядрените оръжия не са ми приоритет, предпочитам биологично-химичните, по-лесни са, по-безопасни за създателя и материалите се намират под и над път/буквално/.

Ей... тука... май е момента... леко да вметна, че съм работил като полицай в опит да възпра хората от създаване на нови раздели с туториали за масово унищожение! хахаха

Абе, който има желание, ще го науча :D ОМП-тата са лесни за правене, трудно е да не те хванат.

Толкова много да ме кефеше да ходя в "Графити", ама днес направо... Имам около 10 нахапвания от комари, сервитьорките се правеха на глухи и не идваха по 20 минути, никой нито веднъж не ни смени пепелника, нямаше "Швепс Битер лимон", нямаше студен шоколад, нямаше тирамису, при все, че нещата имат цени в менюто - следователно трябва да ги има... Най-накрая сервитьорката ни прецака като каза : Ей сега ще ви върна рестото (2 лв.). Не че нещо, ама мацката след 15 мин. си хвана качака и тъй като беше цивилна, едва я познах в последния момент, иначе... не отговарям какво щях да и направя. Не е за парите, въпрос на принципи е. Аз махам там като корабокрушенец, тя се фръцва на другата страна и се прави, че не ме вижда, викам я, не ме чува, та накрая казах на колежката и да и предаде да отиде до пожарната да и продухат ушите. Ааааааааааааааааааааа...

Честито на Атанас и Валя! Живи и здрави и тримата! :)

С такова въоръжение не знам какво ще го направиш тоя щъркел :bgrin:

Само да вметна - "преносима ядрена бомба" се нарича на номенклатурен език ПЯА - преносим ядрен агрегат, обикновено са с мощност до 1Кт. Иначе....тоя щъркел ако го барна!!! :ph34r:

Не ти влиза в работата :ph34r: и това е въпрос, който задават хора със заплата доста по-голяма от нашата :laughing:

On 6/14/2010 at 6:22 PM, Grimjaur said:

Потвърждавам...След като разбрахме, че чакаме бебе... :unsure:

За този.

On 6/14/2010 at 9:40 PM, Grimjaur said:

Не ти влиза в работата :ph34r: и това е въпрос, който задават хора със заплата доста по-голяма от нашата :laughing:

Не питай... не казвам, да питаш... пак не казвам! хаха

Мразе ти не си единственият, който носи подаръци! :)

On 6/14/2010 at 9:54 PM, lil_stenly said:

Мразе ти не си единственият, който носи подаръци! :)

При това другите подаръци са много по-важни и хубави!

On 6/15/2010 at 3:08 AM, Grimjaur said:

Добро утро, хагиси препълнени.

Хубаво че някой добър човек го е обяснил в wikipedia че да се светна

Уф, тая сутрин как се надумках... Последните две седмици се съсипах от физически натоварвания, натрупах умора и за това официално днес, утре и другиден са дни за мързел. Даже се изкушавам да се опъна на дивана...

On 6/15/2010 at 7:13 AM, kotora said:

Стенли ти случайно да не си гей ?

Това е за темата с нестандартните въпроси. А иначе аз веднъж засякох Стенлито да разхожда из улиците един вълк...май беше мъжки, та ако от това си вадиш изводи...:lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...