Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 3/20/2010 at 7:59 PM, kotora said:

Добре че не се е опитало това дърво да те гризне или да ти отхапе част от колелото,че ...

get a life...

^ Заради поста ти в "една песен"...

Нека бъде лято , е па днес си беше баш :)

И да кажа на лекето, което ме размина на "Житница" с кирливата 316i, че щеше да ни убие и двамата ако не бях намалил (един рейс искаше да го цунка).

Също така пътя над язовир Пясъчник е УЖАСЕН!!!! Никога не минавайте от там.

On 3/21/2010 at 3:09 PM, host said:

^ Заради поста ти в "една песен"...

Нека бъде лято , е па днес си беше баш :)

И да кажа на лекето, което ме размина на "Житница" с кирливата 316i, че щеше да ни убие и двамата ако не бях намалил (един рейс искаше да го цунка).

Също така пътя над язовир Пясъчник е УЖАСЕН!!!! Никога не минавайте от там.

На Бачково как вървяха бирите днеска....лелееееее

On 3/21/2010 at 4:06 PM, kotora said:

Ох не си чувствам краката.Май винаги е така след дългата зимна почивка.

Това не е хардуерен проблем, а временно явление след некоректна употреба на самите крака.

Пробвай се да ги раздвижиш, а ако ти създават проблеми отново и чувстваш някакъв дискомфорт при работата с тях, тогава внимателно ги почисти.

После виж дали създават проблеми при по-голямо натоварване, малко по малко ги разтягай.

Може да искат студена или топла баня в зависимост от това какво е предизвикало дискомфорта.

телесен съпорт

-лс

XD

Аз главата си я чувствам - при това много добре... Честит ми първи за годината слънчев удар... Може да плясна един аналгин, може и да не плясна, ама със сигурност ще си лягам... в 21 :Х

Колко слънце си поел днес та чак и слънчев удар?Аз само зачервих фациеса,след мачлето.

Добро утро, кучки, кучета и малки бездомни кученца... Да избиваме повече бездомни псета, воглаве с разните там защитници от 4 копита, дето и понятие си нямат колко е вкусна кучешката муцуна или супата от кучешка кожа.Помните ли едно време как се правеха чистки против бяс?Аз помня. И сега е редно да се прави така.Или ако искате - можем да се върнем в Средновековието, когато животните са имали еднакви права с хората в съда, и са можели да бъдат подвеждани под съдебна отговорност? Тогава поне ще имаме законово основание да избиваме разнасящите зарази гадинки.Ай чакам ВА да ревнИтИ.

On 3/22/2010 at 5:20 AM, Psihara^^ said:

Ненавиждам кучетата, мразя котките. Ако могат да избият котките зад блока - евала.

ако намериш кой да го направи прати го и до нас , бих дал по левче на отстреляна котка.....

аз бих дал по 2 кинта на отстреляна котка, имайки предвид че пред нас са над 20 парцала и ми съсипаха предния капак на колата

Не само предния - и джама ми е съсипан. Да не говорим, че една от тях беше влезнала ПОД капака на един от автомобилите. Пича запали и котката стана на пух и прах, а двигателя беше ... Без коментар. Не знам как може хората да се привързват към подобни твари. Господ е създал къде къде по-благородни създания от тези.

Чакай сега. И аз не харесвам това, че си ги изхвърлят и ги хранят на улицата. Ама да се трепят бедните животни..., защо? Те какво са виновни? Да ги кастрират и дават учреждения (тия които не са агресивни) да им търсят домове.

Иначе наистина е крайно неприятно и има прекалено много котки в Плд. На пък и този подход "да трепем котките" въобще не ми допада.

On 3/22/2010 at 2:37 PM, KILLERINCHO said:

Абе всичко трябва да се избие дето ни пречи. Чудно ми е само какво ще остане след това.

Обезлюдено Столипиново.

Ами като се има предвид, че обикновено най-много ни пречат други хора - може би резултата от подобно избиване би бил добър - обезЛЮДена планета :) Пък ако ще и да е с ядрен холокост - пак, един-два милиона години и планетата ще е като нова :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...