w00x Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 15 сребърника за комплекта - 7 за почистващия препарат, 7 за запечатката и левче за гъбичката и кърпичката. Стига за цялостна обработка на всичките стъкла. А за фаровете, стоповете и огледалата не си първият, дето се е сетил - като запечатах предното стъкло (в началото на месеца) реших да напръскам и фаровете + огледалата, но от сума време не съм изкарвал колата от гаража и не мога да дам отзиви (само веднъж карах в дъжд). И колко време трае? Комплекта стига само за предното стъкло или и за всичките? Може ли да се маже отвътре, за да се предотвратява изпотяването на стъклата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Хем си ме цитирал, а не си прочел какво пише - виж какво съм ти подчертал с червено горе в твоя пост. За другия въпрос - пак съм го казал по-горе: Казват, че ефектът траел година, което не го вярвам - до лятото да ме изкара пак е добре, ... ...а за изпотяването на стъклата си има друг препарат с по-различна структура - този не е правен за това. Има препарат за джанти, препарат за лака на колата, препарати за какво ли не....все едно не знаеш как се ползва гугъл, та точно ти питаш... Предлагам да приключим вече тая тема, има си официален сайт - влезте в него, всичко си пише на български. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Утре и аз ще си взема каня се от доста време да го пробвам но не ми се занимаваше да го поръчвам от София. Ще пиша за отзиви смятам да пробвам за изпотяването , за дъжда и евентуално за джантите...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 "Нека А е множество. Казваме, че А е неизброимо тогава, и само тогава, когато А не е изброимо." ЩЕ СЕ ЗАСТРЕЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯМ!!! Е и? Елементарно. Сега остава да се светнеш какво Е изброимо множество и остава ако е множество пък не е такова да е неизброимо. Примери искаш ли или сам ще си прочетеш лекциите? 15 сребърника за комплекта - 7 за почистващия препарат, 7 за запечатката и левче за гъбичката и кърпичката. Стига за цялостна обработка на всичките стъкла. А колко е цената на услугата по нанасянето на тези гадости на стъклата за по-мързеливите като мен? Предлагам да приключим вече тая тема, има си официален сайт - влезте в него, всичко си пише на български. Я го дай де. Сега ще трябва да гледам клипчетата не че не изгледах 1-2 ама не обърнах внимание на фирмата че да потърся после сайта им.. въобщо ако колкото ме мързеше толкова ме болеше.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Хем си ме цитирал, а не си прочел какво пише - виж какво съм ти подчертал с червено горе в твоя пост. За другия въпрос - пак съм го казал по-горе: ...а за изпотяването на стъклата си има друг препарат с по-различна структура - този не е правен за това. Има препарат за джанти, препарат за лака на колата, препарати за какво ли не....все едно не знаеш как се ползва гугъл, та точно ти питаш... Предлагам да приключим вече тая тема, има си официален сайт - влезте в него, всичко си пише на български. Говореха ми на главата и малко през редовете четох и писах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Е и? Елементарно. Сега остава да се светнеш какво Е изброимо множество и остава ако е множество пък не е такова да е неизброимо. Примери искаш ли или сам ще си прочетеш лекциите? А колко е цената на услугата по нанасянето на тези гадости на стъклата за по-мързеливите като мен? Я го дай де. Сега ще трябва да гледам клипчетата не че не изгледах 1-2 ама не обърнах внимание на фирмата че да потърся после сайта им.. въобщо ако колкото ме мързеше толкова ме болеше.... Дедоо май още не си се събудил http://bg.percenta.com/ е сайта им Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Добре, наспах се...Сега как да заспя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Минава ми през главата, че Apple за пореден път представят уникален иновационен продукт, който ще разтърси пазара и отново ще поведе технологиите на бъдещето. Става въпрос за анонсирания днес iPad - поредната яка джаджа в продуктовото им портфолио. Две неща на този етап са доста сигурни - браузването на уеб със стандартно PC/лаптоп е вече архаизъм, както и четенето на традиционен хартиен носител. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Минава ми през главата, че Apple за пореден път представят уникален иновационен продукт, който ще разтърси пазара и отново ще поведе технологиите на бъдещето. Става въпрос за анонсирания днес iPad - поредната яка джаджа в продуктовото им портфолио. Две неща на този етап са доста сигурни - браузването на уеб със стандартно PC/лаптоп е вече архаизъм, както и четенето на традиционен хартиен носител. Прочетох новините за представянето. Мисля след някой и друг месец да се сдобия с едно от тези . Не знам лаптоп-а обаче какво ще го правя. Реално всичко ще мога да си свърша с iPad. Лично аз предпочитам да си легна в кревата и както си излежавам да се занимавам с телефона(iPhone). Сега ще е още по удобно. Все повече и повече устройстав на Apple има покрай мен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Минава ми през главата, че Apple за пореден път представят уникален иновационен продукт, който ще разтърси пазара и отново ще поведе технологиите на бъдещето. Става въпрос за анонсирания днес iPad - поредната яка джаджа в продуктовото им портфолио. Две неща на този етап са доста сигурни - браузването на уеб със стандартно PC/лаптоп е вече архаизъм, както и четенето на традиционен хартиен носител. Прилича ми на нетбук таблет. Иновират тия хора... браво ! И с каква ОС, че много не ми стана ясно от страницата им ? То между другото идва ерата на таблетите. И май всички по-големи подготвят подобни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 И с каква ОС, че много не ми стана ясно от страницата им ? Windows Mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Windows Mobile Имах предвид дали Айфонската или Мак ОС Екс някоя си. Или някаква нова. Като му гледам спесификациите трябва да е нещо по-леко, или айфонската или хибрид на нейна база. П.П. И благодаря за бързия и точен отговор. За малко да помисля, че е МС ДОС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Имах предвид дали Айфонската или Мак ОС Екс някоя си. Или някаква нова. iPhone OS използва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Днес точно четох в една книга за рекламата, че "хората сме мързеливи същества по природа и ако можехме да правим всичко с натискането на едно копче - щяхме да го правим". Епълската стратегия максимално се доближава до този принцип, като гледам. Представям си как Стив Джобс е казал: "Каквото й да е, трябва да е с едно копче." Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Много добре изглежда, наистина. Но аз лично не виждам какво приложение мога да имам за подобно нещо. Трябва поне по 3 часа на ден да съм на дивана и да браузвам (без да пиша много, защото клавиатурката макар и голяма изглежда леко неудобна) в интернет, да подреждам снимки и e-mail и да гледам филми на слушалки. Този път определено се вижда как продукта е направен, за да трупа пари на магазините им. На 2 пъти споменаха колко е лесно да прочетеш книга и да гледаш филм. И наистина е, но трябва да ги купиш преди това от техните магазини. А и отново няма отделна батерия. Ако искаш да я смениш, трябва да се обърнеш към извънгаранционният им сервиз. Софтуер 100% ще излезне да се гледат и други, без да се купуват, но в момента в който трябва да се правят врътки, за да се пусне нещо, изчезва интуитивността, която Apple гонят във всеки един от продуктите си. За момента, според мен, най-добрите продукти на Apple си остават екраните им, операционната им система и компютърните преди да започнат да слагат Intel. От там нататък, всичко е радост за окото, интуитивност и безкрайно опростяване. Понякога чак дразнещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Е и? Елементарно. Сега остава да се светнеш какво Е изброимо множество и остава ако е множество пък не е такова да е неизброимо. Примери искаш ли или сам ще си прочетеш лекциите? Дядо, въпросът не е, че това е мега голямата сложнотия, въпросът е, че това е мега голямата простотия :Д. По-добре да не го бяха написали. От всичките 80 страници, които имам да науча до другата сряда, има около 6-7, на които има написано нещо наистина важно, което намира приложение в реалния живот. Другото е баси баластрата... Имам и друго любимо. Да докажем, че П(н) е неизброимо. Доказателство: Нека предположим, че П(н) е неизброимо. (Следват 1 тон доказателства, които ни връщат в начална позиция и се оказва, че ако вземем П(н) за неизброимо, то наистина е такова) Оттук следва, че П(н) е неизброимо. Чувствам се тъп :Д. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Минава ми през главата, че Apple за пореден път представят уникален иновационен продукт, който ще разтърси пазара и отново ще поведе технологиите на бъдещето. Става въпрос за анонсирания днес iPad - поредната яка джаджа в продуктовото им портфолио. Две неща на този етап са доста сигурни - браузването на уеб със стандартно PC/лаптоп е вече архаизъм, както и четенето на традиционен хартиен носител. това звучи...тъжно, ужасяващо и... сякаш не толкова невъзможно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Хост-е, слушаш ли олд скуул бре...ама в чалгата: http://www.vbox7.com/play:663f9edb Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Тъкмо преди лягане, нье. Къде ме хвърли, бре. Направо в бенда Получаваш отговор пак с нещо много по-класно, висша лига - Синан Сакич > http://www.vbox7.com/play:e230926e Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Тъкмо преди лягане, нье. Къде ме хвърли, бре. Направо в бенда Получаваш отговор пак с нещо много по-класно, висша лига - Синан Сакич > http://www.vbox7.com/play:e230926e Имам му всички песни от 79-та до 02-ра. http://vbox7.com/play:958d8cc0 - бебето е страшно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 http://vbox7.com/play:958d8cc0 - бебето е страшно Ха..ха...бебето е трепач! Предлагам на Zlobil да си изреже част от клипа и да си направи от него нов аватар, че старият ( ) вече не е актуален. А ако случайно реши този път да е статичен, тогава ще му препоръчам този -> :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Някои хора просто не разбират какво им се казва! "А сега затрии всички следи от компа за да не познаят, че някой го е ползвал! - Ок, форматирах... после какво да правя?" XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Еми че така де Сега му кажи и да го пъхне за малко в микровълновата и е готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Дубрютрю....Някой навитак да ми е оператор в събота, като ходим да форсираме езерата в Темната дупка на Лакатник? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 С удоволствие бих дошъл Наско, ама в тия дни не оставям жената сама. Няма ли да ви измръзнат задниците докато стигнете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.