Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Апфф как искам да не можем да умираме :punk .Баси кефа ще е.Мяташ се от самолет без парашут...падаш,размазваш са,малко са посъбираш и си като нов :lol: .Или па караш по магистралата с 350 и минаваш през дупка,падаш...и ставаш :D

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

И всички се плодят до безкрай и накрая изчерпваме всички ресусрси и почваме да страдаме от постоянен глад. Щот няма кво да ядеш, пък постоянно си жив.

Crazy_Hamster said:
Аз съм срам за мъжката част от човечеството :(

Анално посегателство върху теб ли е имало?

Crazy_Hamster said:
:lol: Не. По-лошо.

Аз и брата вдъхновени от твоят аватар успяхме да го избараме на спор , ето ти подаръка ... дано ти хареса .

crazyhamsterew3.png

:D

lil_stenly said:
Аз и брата вдъхновени от твоят аватар успяхме да го избараме на спор , ето ти подаръка ... дано ти хареса .

crazyhamsterew3.png

:D

Мерси много :wub:

Деба. Драмааааааааааааааааааааааааааааа! Трябва да стана драматург!

Edit: По тоя повод мисля да си взема https://www.ozone.bg/games/product/all/razer_krait

chistacha said:
Днес е ден за гроздобер, но аз съм болен и не мога да отида :angry1

И кво като си болен ? Ако си като снощи според мене няма да има никаъв проблем...(не ми се вярва да си се влошил). Иначе дд.... КАк може да изпуснеш гроздобера ?!?!?!!? А да ДОбро утро на всички които стават в момента :)

Дубру тру ... Ще го бъде или няма да го бъде ... Дали да излезна и да се отпусна като бял човек и да се доразбия утре на сватбата където ще бъда или да се опитам да се наспя , че от бая време не съм го правил и да бъде репичка утре ...

Охааа браточки-разцепващо си изкарах аз снощи :punk .Ако може сяка седмица да ми е така както последните три :bgrin: :devil ... просто размазвацийка.

Между другото...кофти е да минеш от гаден,вмирисан Савой на Собиески...каам ви Собиескито влиза по-гадно от Савоя :D :lol:

Пфф... точно днес ще кипи здрав социалистически труд! Утре ставане в 7, Формула 1 до 8:30, и в 8:30 се ляга пак ^^.

Добър ден и от мен. :D

Ставам преди малко, и на всичкото отгоре с главобол. Ще закуся ще пия кафе а след това ще се поразходя по центъра може би.

А иначе днес трябваше да си ходя при баща ми да помагам за гроздобер но...

__smirnoff__ said:
uzi спи човек, спи колкото се може повече! няма нищо по-хубаво от съня

От сън спомен няма от хубаво прекара вечер има :lol:

Grimjaur от яйца и от зеле бая се пърди да не говорим комбинация фасул+зеле направо :tongue

Xeon said:
Някой може ли да ми препоръча някоя добра кръчма за тазвечершния запой,който се заформя :P

Ние последно време ходим в Колелото.Намира се на колелото на Панаира...нищо особено не е.Кръчмичка кат кръчмичка.Има пиене,има картофки и кебабчета и има място за големи компании :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...