Grimjaur Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 ПРОБЛЕМ? Де го бе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Абе странно е да се замъкнеш рано сутринта в Министерството на финансите, ама да не знаеш, че е Министерство на финансите. Поне са много разбрани хора, а аз съм овца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Абе странно е да се замъкнеш рано сутринта в Министерството на финансите, ама да не знаеш, че е Министерство на финансите. Поне са много разбрани хора, а аз съм овца. ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ Е събудих се от раз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Абе странно е да се замъкнеш рано сутринта в Министерството на финансите, ама да не знаеш, че е Министерство на финансите. Поне са много разбрани хора, а аз съм овца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 bahti sno6ti sa napix kato zmei....... sega dokato se obadq na vsi4kite hora s koito bqx da im se izvinq 4e im se zaqjdax i smetkata mi 6te stane 123213123 miliona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 OK, BOSS! Някво хлапе от съседния офис установи, че вратата скърца. И СЕГА СИ ИГРАЕ С НЕЯ И Й ИЗПРОБВА ЧЕСТОТИТЕ! ЩЕ ГО УБИЯ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Гледам поста на злобил и изведнъж ми се приспами..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 недей че гледам че скорпиона е тука пак и ще ни оплюе публично колко сме глупави а той колко е корав и умен...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Ахахахахахахах, не, нямах такова намерение. Друго ми е в тиквата. Как може да говорите за глупави клипове, без да се спомене този: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Ахахахахахахах, не, нямах такова намерение.Друго ми е в тиквата. Как може да говорите за глупави клипове, без да се спомене този: А това - Dream Evil - My number one барабнистът ме кефи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 ... Пффф.. Тва си е напрао добро, спрямо на в00кс и скорпиона... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Абре като заговорихме за клипове, някой може ли да ми цъкне Fintroll - Trolhamarjen ама с хубаво качество? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 кога най-сетне ще преоткриете чат-каналите да си се обсъждате на воля?! при илядите налични възможности за размяна на съобщения, емоции, линкове и простотии що точно у форумъ? минават ми разни мисли за разни групи ексхибиционистични чекиджии, ама няма да ги споменавам, щото ще земе некой да се засегне и да се оплаче на мама си, пък после и нея ш'тря'а да я ....успокоявам, а ме мързи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Чудя се дали и днес да се обадя на едни хора да направим 10-20 жетона на джага в Акваленд,че от вчера нещо много ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 "ексхибиционистичен" Чудя се какво означава тази засукана на мозъка ми дума.. ?? Някой на помощ ! Edit: Curunir благодаря за обяснението ! Понятието кърти ! .. А пък особено с "чекиджия"!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Такъв, който обича да се показва, обикновено в сексуален смисъл, който обича да си показва атрибутите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Абре като заговорихме за клипове, някой може ли да ми цъкне Fintroll - Trolhamarjen ама с хубаво качество? http://www.data.bg/f.php?fid=27178112 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Един ръководител на българска държавна институция отказа да участва в предаването ни, защото го било срам. Съвсем сериозно, така е казал. Ми, като те е срам, си подай оставката, бе, нещастник! Ама няма да си я подаеш и ще си кюткаш още няколко години на поста. Мамка им безскрупулна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Защо псуваш някого, когото е казал истината?!?!??!?!?!??!?!?!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Един ръководител на българска държавна институция отказа да участва в предаването ни, защото го било срам. Съвсем сериозно, така е казал. Ми, като те е срам, си подай оставката, бе, нещастник! Ама няма да си я подаеш и ще си кюткаш още няколко години на поста. Мамка им безскрупулна. ета как тръгват слуховете ти не си го чула, а някой ти е казъл, че той бил казъл, че го е срам...звучи смешно да се твърди нещо толкова сериозно от втора, а може и 'найста ръка работиш в медия, би трябвало да знаеш, че ако има нещо, което директор/политик да може да прави, то това е да се изказва по един много добър начин, успявайки да говори доста без да каже нищо...и сега ти ми заявяваш тука, че подобен човек е казъл в прав текст, че го било срам както казваше един от големите приживе - "Айде нема нужда" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 http://www.data.bg/f.php?fid=27178112 Благодарско! Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Понякога се чудя колко смешни и посредствени са хората в опитите си да бъдат различни. И кому е нужно това? Just be yourself, дето казват англоезичните ни братя. Трудно ли е дда се чувстваш добре в кожата си и да не се стараеш всячески да се самоизтъкваш?... Нейсе От друга страна тия дни преоткрих колко е хубаво да съм си вкъщи. Хубава книжка и чаша Ассам Мангалам FTGFOP1 И отправям публична покана за по чаша чай към копчето и прилежащата и половинка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Кюфтенцаааааааааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 ТЕЛЕШКИ САЛАМ!!! <33333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 If Jesus loves you, I guess I can love you too! Това е... фантастично добро, чак ми е сложно да повярвам, че е наше, и като музика и като текст. Това е нещо като Джарвис Кокър, чифтосан с ранен Radiohead. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.