Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аз пък имам Кафе и то ми дава максимум стамина , както и цигарите ми дават сакрифайс (като ми зимат ХП обаче ме успокояват) и така точността ми става по-голяма , а музиката на папа роач ми е като шаут на барб и ме надъхва като ми дава повече атака ... Ай уйл кил дем ал уит уан хенд , хахаха .

:lol:

Tomahawx said:
Минава ми , че никак няма да е зле да си лягам.. :D Друго ,че Рамщайн са доста подходящи за късно вечерта..

Те спорд мен са подходящи за всяко време на денонощието :)

pavel66 said:
Минава и не ми излиза от главата една мисъл.Обичам я ,и не мога да спра да мисля за нея.А не трябва.И двамата сме женени.Аз я желая.Тя го знае и няма нищо против.Но се въздържа единствено заради жена ми.Приятелки са.Това ми се е загнездило в главата и не ще да излезе.

е коя от двете обичаш повече :blink:

По-добре да отиде при нея и да и каже , че така не може и не трябва (докато още може) ... знам как звучи и все пак трябва да се сложи граница щом има причина .

п.п. Не му задаваш хубав въпрос , ще го вкара в размисли .

Това само ще го обърка още повече човека .

:)

Ако обича другата повече закво да стои със сегашната? Той щом от сега си е харесал някоя друга е ясно, че няма да просъщетвуват дълго заедно...

Едит: Curunir Аз ще помагам на Tomahawx с http://www.wowhead.com/?item=35109 :lol:

Явно , че човека обича жена си , иначе щеше да направи друго без да се замисля толкова много , а и за да направиш такова нещо ако още обичаш някой (малко или много) , тогава е по-добре да си наясно с неговите чувства за да не стане неприятна ситуацията още повече .

Не съм женен и едва ли скоро ще съм , но все пак съм реалист човек , имам си някакви ценности и идеали , според мен вашите съвети не са в много права линия за него .

Първо ще е добре да се отблъснат малко един от друг и да поговори с жена си за това какво смятат да правят в бъдеще и подобни работи за да разбере дали найстина има нещо което да го задържа още .

п.п. След това той да си прецени дали да е откровен или да скрие подобно нещо в последтвие .

BlackGuardian said:
Едит: Curunir Аз ще помагам на Tomahawx с http://www.wowhead.com/?item=35109 :lol:

Аз нали ви казах с какво ще ви избия .

ЛИНК

:)

lil_stenly said:
Явно , че човека обича жена си , иначе щеше да направи друго без да се замисля толкова много , а и за да направиш такова нещо ако още обичаш някой (малко или много) , тогава е по-добре да си наясно с неговите чувства за да не стане неприятна ситуацията още повече .

Не съм женен и едва ли скоро ще съм , но все пак съм реалист човек , имам си някакви ценности и идеали , според мен вашите съвети не са в много права линия за него .

Първо ще е добре да се отблъснат малко един от друг и да поговори с жена си за това какво смятат да правят в бъдеще и подобни работи за да разбере дали найстина има нещо което да го задържа още .

явно,че май май не е много достатъчно,щом приказва че обичал другата :wacko:

айде холан или вънка или вътре :pirate

Ако я желаеш така, чисто физически, лошо няма, вероятно ще ти мине след време, а и щом си женен, голям човек си, знаеш как да си пристегнеш колана малко. Но ако се влюбваш, вече по-лошичко.

Минават ми мисли от темата "Догодина по това време" и не знам какво ще правя .

Повечето от хората тук са с екстриймни хобита и имат някакви планове или поне идея какво ще е стане , а аз търся неща в които повече хора не вярват .

Вече се чудя дали ще открия нещо ново или само ще си пазя някои неща на харда (както и ще си спомням случка от преди години) и ще ми влизат такива мисли в главата .

На края ще изтрия всичко и ще си намеря свястно хоби , като другите хора тук .

Сигурно тогава ще изкочи нещо , което да ме върне към манията ми и пак ще почна да търся такива неща .

:unsure:

bomb-technician-t-shirt.jpg

За хХх :) Спринтът е хубава дисциплина, особено ако фитилът е по-къс. И също така - началната ти скорост е правопропорционална на дължината на фитила :P

Grimjaur said:
bomb-technician-t-shirt.jpg

За хХх :) Спринтът е хубава дисциплина, особено ако фитилът е по-къс. И също така - началната ти скорост е правопропорционална на дължината на фитила :P

Имам 3 такива тениски, даже едната подарих че ми беше малка :)

second.life.syndrome said:
Знаеш, че всичко ще е по начина, по който си го направиш.

Важна е нагласата... Или по-скоро светоусещането.

А и успях някак да си намеря работа, която безкрайно много харесвам и която ми предоставя достатъчно свободно време... :music

Ай стига бе... каква е тая работа която хем е много приятна хем има и много свободно време... "работата" по принцип има свойството на моменти да не е чак толкова приятна и да изяжда от свободното време колкото е възможно повече (или колкото ти се оставиш)?

Сега, след като си оправих всички проблеми (почти...), можем отново да се върнем на изходна позиция - требе си намерим жУна. Снощи издъних раотата с една кандидаТка... Обаче има опашка до - ехеееее - зад ъгъла... Требе да измисля нов тест. Стария работеше от 16 до 17 годишни, но ся вдигам мизата - 17 до 18. :lol:

UzITo said:
Седя и слушам ретро чалга и на всяка следваща песен усмифката ми става все по широка и все по трудно се сваля от лицето ми . То текстове , то рими, то ритми , то чудо от зората на фолка . Да е жив и здрав tuzara , че е качил торента Retro.chalga.[tuzaro] . Има песни за които си мислех , че са безвъзратно загубени но не !!!! Ах какви рими малеееее просто немога ...

Има някои сериозни пропуски в песните които е качил. Липсват доста песни. Да взема и аз да направя един торент с тези които не е качил. Иначе добре се е справил.

BlackGuardian said:
Ако обича другата повече закво да стои със сегашната? Той щом от сега си е харесал някоя друга е ясно, че няма да просъщетвуват дълго заедно...

Как защо - чиста проба най-нормална човешка/мъжка алчност. За трябване не трябва - то е ясно, но защо им е на някои хора да карат ламборджини - никаква необходимост не е но е, но....

pavel66, тая работа не е само до желания и любов - ако смяташ да живееш с някой трябва да можеш и да се разбираш с него/нея! Може да си видял най-красивата жена на света която точно след 1 седмица съвместно съжителство да ти скъса нервите дотам че да искаш да я очистиш... ето ти повод за мислене :) Още 1 мисъл - защо се ожени за жена си - я си го припомни? И дали ако свършиш нещо след това ще можеш да продължиш да живееш с нея все едно нищо не е било...

Иначе форума си е баш за това - всеки да си пише каквито глупости му минат през ума, виж модераторите после трябва да ги чистят чат пат...

Psihara^^ said:
Сега, след като си оправих всички проблеми (почти...), можем отново да се върнем на изходна позиция - требе си намерим жУна. Снощи издъних раотата с една кандидаТка... Обаче има опашка до - ехеееее - зад ъгъла... Требе да измисля нов тест. Стария работеше от 16 до 17 годишни, но ся вдигам мизата - 17 до 18. :lol:

С коя бе Ванчо, познавам ли я, щото снощи беше с нас, пи 2 водки и каза, че ходиш да лягащ, да не е някоя от Evergreen, щото ти е на път :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...