Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата


Recommended Posts

Ангеле, както казах, повече няма да обяснявам. Който разбрал - разбрал. Аз повече от 7 години имах лична цветарка, прави си изводите. Преди да прогледна колкото цветя съм подарил... Не искам да си спомням, че се ядосвам. Но пък на който съм ги подарявал - доста добре помни. Между другото вече повече от 10 години лично аз не подарявам мъртви цветя. Толкова по темата от мен. Подарявай каквото намериш за добре, но не говори глупости на тема рози. Излагаш се.  

Аааааа. Извинявай. Реших, че водим дискусия за ефекта от подаряването на букет рози срещу ефекта от подаряването на букет с други цветя, но ти просто си искал да се изтъкнеш за пореден път и да ни кажеш колко безсмислено е да се подаряват цветя като цяло.

 

Тоя път поне стана още на втория пост и не беше нужно да губим цял ден в недомлъвки и безсмислени постове.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

:rofl:  :rofl:  :rofl:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

 

______________________

 

 

Психаре, кажи кое беше онова радиошоу по ББС радио дето го слушаш бре ... нали ми даде един сет ама вече забравих какъв беше пък не ми се рови по флашките.

 

 

За него става въпрос, но слушам само 1 конкретно предаване. Казва се Diplo and friends. Ако ти трябва нещо за тест в колата, само кажи. Веднага ще предоставя разни ужасТни работи:

 

http://www.youtube.com/watch?v=WeTy7yytK8E&feature=c4-overview&list=UUqmhfPcgiaRVWUy9F_HeV5g

Link to comment
Share on other sites

Ахахахахахаха, бива ли да се скарате за едните цветя   :))

Иначе банални или не, приятелката ми се зарадва адски много, та целта е постигната :)) Плюс, че самата тя обожава розите :)

Де да бяха 60 лв  :laughing:

 

 

----

Да, Бърно, Чехия

Link to comment
Share on other sites

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

 

I STAND CORRECTED! ТОВА е букет за Стефчо!  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Всяка кифла ще си свали гащите за такъв букет, вЕрвай ми. Изпробвано е

Link to comment
Share on other sites

Само теб не приемам. Нямам проблем с никой друг тук. :)) Ти МНОГО си си повярвал. Да не си ти тоя дядо дет ме тормози всеки ден пред офиса с високоговорителя? И да ми го връщаш, защото не съм гейбер? Ако е така - кажи си цената, веднага ще измислим нещо!

Link to comment
Share on other sites

Аз обичам да ми подаряват най-вече цветя в саксия, защото много се натъжавам, когато някой разкошен букет (примерно като горния на снимката) започне да вехне във вазата. Налягат ме някакви тежки мисли за преходността на нещата и става една... :)

Но като цяло всеки жест на внимание от мъж към жена е достоен за уважение.

Link to comment
Share on other sites

Оле, Божееее... И другия политически активист се появи. С какво се излагам? И с какво си вкарвам автоголове? Искам точни и ясни конкретики, а не глупости тип Виден. "много си тъп, много си хитър".

Айде - смело и безотговорно. Ако ли не - искам и двамата у лево, както казва Стефчо.

 

Всъщност - да сте живи и здрави. Големи момчета сте и сами можете да си теглите майните, не е нужно аз да го правя. В крайна сметка това е форум. Всеки може да твърди всичко и винаги ще е прав.

Link to comment
Share on other sites

xge5c4.jpg

 

Иска ми се аз да го бях хванал този момент...

 

Ако искаш да кажеш, че ни трябват съкращения (и то фрапантни) в МВР ... оу... кей... инак не виждам какво му е на тоз момент ... те на бият , ние ги биеме ... послИ ша ривеми... общо взето всеки път е почти едно и също с "гражданското поведение" и "запазването на реда от МВР".

Link to comment
Share on other sites

и не можеш да ме убедиш, че ще ми е по-лесно или по-удобно да го правя с тракпад. Особено ако трябва да хвана точните 15 реда, от 300МB лог файл...

Не те убеждавам, че тракпада е по-удобен от мишката. Това пък къде го видя. Само че като се опиташ да работиш на един DELL с 4 пъти по-малък тракпад от епълския и в добавка на това - неадекватен. Скролирането пък е някаква магия - ако изобщо сработи е пълна мизерия

Link to comment
Share on other sites

Наистина, тракпад-а на MacBook-а е много удобен. Не само за мърдането на курсора, а и заради multi-touch жестовете, които много улесняват работата. Отделно можеш да си направиш и жестове за всяко едно нещо, което ти е нужно, за да улесниш работата си максимално. Като се вземе предвид, че можеш да си нагласиш и клавишните комбинации, така както си решиш, може да работиш светкавично. Аз не мисля да се вманиачавам чак до там обаче.

За съвсем нормална работа мисля, че е напълно достатъчен. Като му закача док, ще си закача и мишката и клавиатурата, но до тогава не мисля да си давам толкова зор.

Клавиатурата също е много удобна за писане. Чак очудващо.

Link to comment
Share on other sites

Наистина, тракпад-а на MacBook-а е много удобен. Не само за мърдането на курсора, а и заради multi-touch жестовете, които много улесняват работата....

Добре дошъл в сектата :P Сега 5 човека ще ти обяснят как нищо не разбираш и си в грешка.

Link to comment
Share on other sites

Пхах, ако става за въпрос и Ленивото ми има мултитъч. И рисувалния ми таблет има мултитъч. И съм готов да се обзаложа, че е по-голям и от на двама ви тъчпадите взети заедно. За чувствителността не знам. Ама пак не можете да ме убедите, че е по-Одобен от един хубав плъх (за всичко освен рисуване).

Link to comment
Share on other sites

  • Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...