Jump to content
BulForum.com

Коя книга прочетохте последно?

Recommended Posts

Ииии златен си. Аз тъкмо свърших на Филип Хосе Фармър всичките и се чудех, кое да почна. 

ПС: Да се сещаш за някое друго интересно фентъзи? Паралелните вселени винаги са ми били слабост

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
  On 10/12/2013 at 12:02 AM, djadomraz said:

Ииии златен си. Аз тъкмо свърших на Филип Хосе Фармър всичките и се чудех, кое да почна. 

ПС: Да се сещаш за някое друго интересно фентъзи? Паралелните вселени винаги са ми били слабост

Сагата за 7-те слънца е фантастика, да не се учудиш, че гледам фентъзи търсиш.

Въпреки че е фантастика мисля, че ще му хареса много. Там си има всичко, от странни извънземни, вековна война на елементали, странни други светове, интриги, любов, неочаквани събития и поврати...Уникална книга е.

Малазанска книга на мъртвите - Сказание 1 - чек

Малазанска книга на мъртвите - Сказание 2 - в най-скоро време :)

За тази поредица се убеждавам, че просто трябва да се чете на хартия. Всичките тези преплитащи се истории понякога идват много и започваш да се бъркаш. Току що си поръчах от продавалника саказание 2 втора ръка, защото я няма никъде по книжарниците. Винаги съм предпочитал да си ги взимам нови, ама зора какво ли не прави :lol:

Дедо, ти чел ли си нещо от таз поредица?

Към края малко издиша и става още по завъртяно :) аз съм на предпоследната. В читанката ги има до някъде електронно.

On 8/26/2013 at 9:44 AM, charmock said:

Кевин Андерсън - "Сага за седемте слънца". Изключително добър фантастичен епос.

Хах, покрай линка видях нещо интересно Дюна: Родът Атреидес 

След което видях, че Хърбърт имал и други книги за Дюн, освен Дюн 1/2 :))

Мерси ;)

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  On 10/15/2013 at 9:23 AM, chistacha said:

Малазанска книга на мъртвите - Сказание 1 - чек

Малазанска книга на мъртвите - Сказание 2 - в най-скоро време :)

On 10/15/2013 at 10:22 AM, mIRCata said:

Към края малко издиша и става още по завъртяно :) аз съм на предпоследната. В читанката ги има до някъде електронно.

On 10/15/2013 at 11:56 AM, kotora said:

Аз я бях захванал,но след 2рата ,където беше епикнес-а,ми се струват доста по-зле и с по-малко действие.

Няма празно в тази поредица. Просто най-доброто фентъзи ЕВЪР!

Аз прочетох последно Ник Хорнби - Ега ти животът! http://chitanka.info/text/2317-ega-ti-zhivotyt

Страхотна книга!

• 4 weeks later...

Марсианецът от Енди Вейр. Напомни ми най доброто което съм чел от Кларк, Лем и Азимов. Книгата е научна фантастика, но всичките описани в нея технологии са реално работещи а не измислица.

• 4 months later...

Захванах преди 2 седмици една поредица от 3 книги на Брандън Сандърсън.Поредицата се казва Мъглороден.

Добра е :) Поне на мен ми хареса. Особеното е, че светът, който описва в книгите е толкова мрачен и тъмен, все едно е постоянна нощ. Пробвай я :)

• 3 months later...

Пак от Брандън Сандърсън.Прочетох за 2 дена 2те книги от Пътя на Кралете и чакам с нетърпение следващата да се появи :D

Ветровете на Времето е уникална ;) 

Попаднах на златна мина. Метро 2033 - Вселена. Толкова не съм чел и като студент. Засега съм минал само първите 10книги, от първият проект. А има още около 10 проекта.И излизат нови. Me gusta.

http://metro2033.ru/books/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...