Godfather Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 За пореден път се убеждавам, че Микромеките правят изключителен хардуер (невероятно, но факт). Днес ми пристигна това - Microsoft Arc Touch Mouse Surface Edition. Малко трябва време в началото да се свикне с някои особености на желязото, но след това работата става просто песен, да не говорим за удобството от преносимостта - с едно леко напъване мишката се превръща в плосък панел, който може да се сложи във всеки джоб. Тази метаморфоза също така (гениално хрумване) се използва за изключване на мишката, т.е. в тази "плоска" позиция за пренос не се хаби батерия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 За пореден път се убеждавам, че Микромеките правят изключителен хардуер (невероятно, но факт). Когато за пръв път преди доста време видях такъв род конструкция на мишка (в интерес на истината - във вид на евтино китайско копие), първата ми мисъл беше "Баси идиотската мишка - защо трябва да се огъва по тоя начин...пак някакво странно дизайнерско хрумване" и въпреки, че беше ужасно евтина, стори ми се, че ще е доста неудобна за ръката и не си взех една дори и за проба. А всъщност не ми хрумна, че е предназначена най-вече за лесно пренасяне с други мобилни устройства. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 За пореден път се убеждавам, че Микромеките правят изключителен хардуер (невероятно, но факт). Днес ми пристигна това - Microsoft Arc Touch Mouse Surface Edition. Малко трябва време в началото да се свикне с някои особености на желязото, но след това работата става просто песен, да не говорим за удобството от преносимостта - с едно леко напъване мишката се превръща в плосък панел, който може да се сложи във всеки джоб. Тази метаморфоза също така (гениално хрумване) се използва за изключване на мишката, т.е. в тази "плоска" позиция за пренос не се хаби батерия. Може ама MX Anywhere 2 е далече по-удобна и не е много по-голяма и обемиста Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 Може ама MX Anywhere 2 е далече по-удобна и не е много по-голяма и обемиста Дедо, тази не можеш да си я сложиш във вътрешния джоб, без да ти издува и да чувстваш неудобството, докато джаджата на Микромек е перфектна за носене в джоба. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 Ми уточнявай ги тези неща аз моя лаптоп и мишка ги нося в чанта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 Ми уточнявай ги тези неща аз моя лаптоп и мишка ги нося в чанта Голям кеф е да я разнасям с мен по всички нескончаеми срещи напред-назад. Не, че не мога да ползвам Surface-а и без мишка, но комбинацията просто кефи. А има един tactile feedback на скрола, който са го направили много готин и удобен за самото скролване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 Аз точно щях да те питам де е скрол колелцето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 По темата за екипировката Обикновен, кордуроподобен, подсилен. Водоустойчив. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 Не ти се получава нещо със снимките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 Не се виждат? Сега? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 Ньет - нищо се не види. В смисъл не съвсем нищо, но не и това, което ти би искал да се види. IMGUR бе, келеш! Не се занимавай с глупости! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 Ай майната му... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 Нищо не се види, на гугълските щуротии не може да се разчита за такива неща. има безброй сайтове конкретно за бързо лесно и неангажиращо споделяне на снимки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 Ай майната му... IMGUR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 ThrustMaster t.16000m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 Какво ще играеш с това? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 Още една пс3ка. Чудно е за 100 кинта да я вземеш с 10 игри и 3 джойстика + зарядно и хдми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 Аз пък цял ден се бъзикам с една докинг станция за хард дискове, дето ми пристигна оня ден...не очаквах, че чете практически всичко - 2.5", 3.5"...SATA...e-SATA...IDE...флашки...и всички видове малки и големи карти, дето са били измислени досега...че даже и OTB-бутон за моментален бекъп са й вградили. Единствено ме е яд, че гнездата са тесни, колкото да пъхнеш хард диск, понеже таях надеждата да мога да подкарам и 5.25" оптични устройства, ама пълно щастие няма, така че като цяло съм доволен. П.П. И едва покрай опитите днес установих, че всъщност на някои IDE хард дискове захранващият конектор е разположен на около половин сантиметър по към края на корпуса от този на други IDE хардове...ама и затова са помислили, понеже входящият конектор са го направили на подвижна шина, за която преди да установя горното, много се чудих защо всъщност може да се движи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 Какво ще играеш с това? Elite Dangerous за сега. Иначе загрявам за No Man's Sky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 30, 2016 Share Posted April 30, 2016 Можеш ли да ми пратиш линк, че ми стана интересно какво си поръчал? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 Elite Dangerous за сега. Иначе загрявам за No Man's Sky Star Citizen пробвал ли си? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 Star Citizen пробвал ли си? Хъм...ама тя излезе ли? Прости ми за въпроса, ама съм лаик, интересувам се заради децата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 Не. Тя няма да излезе още много време като се има предвид скалата на играта. Има някакви Early Access версии. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 Аз пък цял ден се бъзикам с една докинг станция за хард дискове, дето ми пристигна оня ден...не очаквах, че чете практически всичко - 2.5", 3.5"...SATA...e-SATA...IDE...флашки...и всички видове малки и големи картиБлагинка която и аз след доста време чудене и забравяне си поръчах скоро. Влезе в употреба на втория ден и то спешно спасяващо, тъй като изненадващо диска ми за архив отказа да запали въпреки че е на < 1500 часа работа. Много полезно устройство е това.Turn off this option! SM-G900F Turn off this option! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 Благинка .... И при теб ли за да заработи универсалния кард рийдър, трябва да го свържеш през предния хост, а не през задния? Ако разбира се имаш същата станция като моята де... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts