Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Като се замисля, никога не съм завиждал на Пешо за косата...Даже май съм го съжалявал, щото знам к'ъв гърч е...

On 4/15/2012 at 5:46 PM, Grimjaur said:

Като се замисля, никога не съм завиждал на Пешо за косата...Даже май съм го съжалявал, щото знам к'ъв гърч е...

Всъщност въпрос на навик. В момента моята е до кръста, но не ми пречи и се кефя да я потдържам. :beer:

On 4/15/2012 at 5:57 PM, charmock said:

Всъщност въпрос на навик. В момента моята е до кръста, но не ми пречи и се кефя да я потдържам. :beer:

Къдрав ли си? Щото аз и Пешо сме...

Гугъле? Ти нещо няма ли да напишеш вече? Така поне да ти видя пълния член? :laughing:

Уж многознайко, уж това-онова, пък само мълчи и дебне...

Пффф... според мене малко са преувеличили способностите ти. Ама сега не си мисли, че се заяждам. Просто пробвам да те заговоря, ползвайки известната тактика "Ядосай го малко". (Ама малко само...) ;)

On 4/16/2012 at 9:43 PM, djadomraz said:

Скука. Никой нищо не пише, такава скука, че дори Трити се напи от мъка и взе да се кара на гугъл бота...

Дедо, напиши някакъв AI-софтуер, който да играе ролята на интелигентен бот, ама трябва да се постараеш така, че да е интелигентен поне колкото Трити и продуктивен колкото няколко вокса едновременно. :laughing1:

On 4/16/2012 at 10:21 PM, Antares said:

За какво ви е втори Antares?

Ти пък де се силиш...продуктивността на Вокса може само да си я мечтаеш. computer-smileys-and-emoticons-10.gif :laughing1:

On 4/16/2012 at 10:14 PM, Godfather said:

Дедо, напиши някакъв AI-софтуер, който да играе ролята на интелигентен бот, ама трябва да се постараеш така, че да е интелигентен поне колкото Трити и продуктивен колкото няколко вокса едновременно. :laughing1:

To имаше разни такива - по едно време се забавляваха хората с подобни глупости. Даже съм писал някаква подобна щуротия на Пролог като студент. Докарва го на интелигентност като го обучил с малко повече клишета, даже става по-добро от половината ни ТВ водещи в момента :lol: Само на лиготия не може да го докара толкова.

On 4/16/2012 at 10:14 PM, Godfather said:

Дълбоко обиден съм от това сравнение.

Има(ше)! В #metal имаше бот Demonaz, който не знам кой беше писал, но имаше уникални отговори. Уви - умря диска на сървъра, където беше качен и съответно - чао, чао бот :(

Благодаря, Godfather, за комплимента и оценявам какво ти е коствало да го напишеш.

Но искам да ви помрънкам пак за скрита секция. (Мрън - мрън - мрън... a058.gif)

Тука по-интересно няма а стане, защото който откъдето дойде - прас! - може да чете всичко наволя. Е как да е човек по-обстоятелствен и искрен, разбирайте тук естествен и интересен, когато всичко е общодостъпно?!

А както добре знаем всички:

nw0l47fm.JPG

On 4/17/2012 at 11:47 AM, Triti said:

Благодаря, Godfather, за комплимента и оценявам какво ти е коствало да го напишеш.

Не му благодари, после той ми призна, че всъщност го е написал погрешка, докато е обядвал, гледал филм и междувременно програмирал на втория си компютър - не е искал да го напише, но някакси пръстите му сами намерили буквените последователности и дори си е мислел, че в този момент е обладан от тъмна сила. :laughing1:

А за секцията - кажи какво бяхме измислили за влизането на посветените и ще се опитам да я направим (пусни ми го на ЛС, че сега ще излизам).

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...