Jump to content
BulForum.com

EEK!

Members
 • Content Count

  417
 • Joined

 • Last visited

About EEK!

 • Rank
  Майстор
 • Birthday 01/23/1977

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1026 profile views
 1. Е то ако е за онлайн версии вместо google docs може да се ползва и Microsof Office online с безплатен акаунт. Но пък фамилния Офис365 е доста приемлив, най-вече с 6х1ТВ one drive.
 2. E то пише кога са го въвели, след 31.11.21, на мен напролет ми изтича 2г договор, добре че ми обърнахте внимание. Не че за близо 6години съм ползвал публичното си IP дори и един път. Хората минават на IPv6, ние на частни IPта...
 3. Като им гледам цените за монтаж (400лв) климатика си е направо без пари.
 4. ЪЪ, да не се върти наобратно свредлото? Не че за тухла (тухла все пак, нали?) има значение. И каква точно е бормашината, по-горе си писал "перфоратор"?
 5. Жар Компютри и пловдивския им представител, но на тези цени вероятно ще трябва да си ги поръчаш онлайн: USB памети - цени на промоция от JAR Computers Направи си флашката boot-ваща с Ventoy, и ще можеш да си качиш няколко инсталационни ISO файла, и да я ползваш като "обикновена" флашка, записваш и триеш каквото ти трябва, без да се съобразяваш че е инсталаионна.
 6. Аз пък съм с това: https://www.amazon.com/GoolRC-WLtoys-Crawler-2-4Ghz-Control/dp/B07XJ2Z5CJ Но защо е толкова поскъпнало, моето беше $60, а тогава и долара беше много по-евтин.
 7. Уф, Pro-то е по-скъпо от 8GB Exos 7E10?! Тия "NAS" дискове да не са SMR, поне за Pro го дават така?
 8. Пишете 10 човека, но четат много, форума е публичен.
 9. Тогава парите не се броят за пречка
 10. Е то това си е почти обикновена кутия, ако вземеш АТХ от по-високите става почти точно, два винкела отстрани за закачане, и евентуално 2 летви по 1-2см Сега наложих един 19" суич върху обикновена кутия. Или пък тава 19" и върху нея кутията. Не е красиво, но не струва 150евро
 11. Жалко, това е модела с малкото flash памет, само 8МБ
 12. Погледни отдолу лепенката му с модела, ще е нещо като "ASUS RT-N56U A1" или "ASUS RT-N56U В1"
 13. Коя хардуерна ревизия е (А1, В1...), ако може да се инсталира *WRT ще го взема
 14. Пак не се отваря файла, нито като съм се логнал, нито без логване
 15. От подобните видеа: http://www.cargooptimizer.com/ Платено е
×
×
 • Create New...