Jump to content
BulForum.com

EEK!

Members
 • Content Count

  369
 • Joined

 • Last visited

About EEK!

 • Rank
  Майстор
 • Birthday 01/23/1977

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

353 profile views
 1. Е, мандарините все пак са сезонен плод, ще почакаме за хубави мандарини 8 месеца
 2. Кой пък е изчислявал реалната смъртност от грипа наскоро? Колко теста са проведени точно за грип (тип Б напр, че сега сме и с него)?
 3. Аз пък ще се оплача и тук от колегата Kaponete, изглеждаше ми на надежден продавач, а и всеки може да допусне грешка, на клавиатурата за лаптоп която ми изпрати наистина на лепенка на ръка е написано N5010/M5010, но оригиналните лепенки с модел МР-10К7 водят към клавиатура за Dell N5110. Разбрахме се. Весели празници!
 4. Подозирам че аз съм купувача, само че получих клавиатура за Dell N5110, продавача каза че нямало какво да направи. Така че подарявам клавиатура за Dell 15R N5110, модел MP-10K7 (с малко позалепнали клавиши), а продавача може да дари парите за някоя детска дарителска кампания!
 5. Офертата всъщност я има от доста време, и още продължава. Но верно ли нямат приложение, а качването/свалянето е само през уебсайта им? Т.е. нямат и папка за синхронизация на РС, нито автоматично качване на снимките от телефона... Нямат и пробна версия за да проверя и каква е скоростта?
 6. Трябва да добавиш посочения URL https://public.brra.bg/ в списъка с изключения на Java, в момента не вярва на сертификата на сървъра (което е странно, ТР да им се ненадява човек използват сертификат от DigiCert, и би трябвало да е достатъчно доверен за Windows) Тук има упътване: https://www.java.com/en/download/faq/exception_sitelist.xml За Регистъра - мисля че когато сваляш някакви документи сайта подписва нещо, не и самия документ де, може би кой е дърпал данни с ел.подпис, и тогава се подписва нещо с java plugin в браузъра. Ако само търсиш фирма няма подписване
 7. А откъде е снимката с Core i7 и Radeon H8759M?
 8. Отдавна вече няма Кузмов електроник там.
 9. А имаш ли вариант, вместо вертикална пряка видимост, да постигнеш хоризонтална - с някой познат/къща/стълб встрани от т.А и т.Б? а, писал си че не може... Относно WiFi покритие на 100м пряка видимост, не се притеснявай - аз имам обхват с телефона на по-голямо открито разстояние през терасата (през стъклена врата, и преградната стена на терасата), и съвсем обикновен домашен ТП Линк с 2-3dB антенки вътре в стаята, т.е. не се опитвам да покривам улицата от 7ми етаж, а в същото време в съседната ми стая се губи - пречи носеща бетонна и една преградна стена. А за заигравката с антени - не знам дали ще намериш подходящ кабел на 2,4GHz, а и той ще ти "изяде" усилването на антената, ще ти остане само играчката с насочването - тези са си с доста остра диаграма на насоченост. По-лесно и евтино е да забиеш рутера нависокото, и когато изгори да ги сменяш
 10. Колко да е кратък най-краткия срок? Има я (вероятно) в Перси например, но е скъпа. В Алиекспрес е $50, и вероятно наистина ще дойде за 2-3 седмици. В ебау има и по-евтини, които пак идват от Китай така или иначе.
 11. Зависи от търговеца, българските май доста използват 3D Secure на Visa (на MasterCard не знам как се казва системата), но в Алиекспресс не помня да ми е искало кода. Все пак ако имаш съмнения че някой ти знае данните, или картата не е била у теб известно време, по-добре си я смени, безплатно е, само се чака. А аз покрай смяната на кредитната карта съм с по-ниска годишна такса
 12. Здравей, Ще го взема, пиши на лични утре откъде да мина, през деня съм свободен.
×
×
 • Create New...