Jump to content
BulForum.com

EEK!

Members
 • Content Count

  400
 • Joined

 • Last visited

About EEK!

 • Rank
  Майстор
 • Birthday 01/23/1977

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

883 profile views
 1. например само един openvpn сървър (поне го пуснаха с UDP във v7)
 2. 1020лв Какво означава "много запазен" за лаптоп на 2месеца?
 3. Ако е за еднократен печат наведнъж защо не провериш някой от копирните центрове?
 4. И гугyл сега научава че има има Micro ITX, да не ги бъркаш с Micro ATX?
 5. Това за коя ваксина е? За файзер: Съхранение: Преди разреждане, да се съхранява при -90°C до -60°C в оригиналната опаковка, за да се предпази от светлина. След разреждане, съхранявайте ваксината при 2°C до 30°C и я използвайте в рамките на 6 часа.
 6. Цитирах твоите думи от поста на jozo, затова се получи така, имаше май оплакване от този бъг при цитиране от цитат. А омикрона се оказа прекалено различен, и затова толкова се намали срока за реваксинация. Само се чудя дали 3та и последваща доза не трябва ли да са след 2 месеца и 3 седмици да речем, че точно за третия месец вече да е подействала :) Така съвсем се обезсмисли броенето на процента ваксинирани, даже Израел едва ли ще насмогне на това темпо.
 7. Пак генерализираш от твоя малък опит и никакви познания Аз пък имах 25 дена между оздравяването и първата доза, никакви проблеми нито с нея, нито с втората (освен лек дискомфорт в ръцете и половин ден 37С). Ха сега де? И 6 месеца след това пак бях заразЕн. Иначе бустера е просто последваща подсилваща доза ваксина, известен период след първоначално определения цикъл. Ако искаш може да си ги смесиш, има достатъчно проучвания и разрешения, нещо го изкараха че иРНК дават бърз и висок отговор, но доста бързо спадане на антителата, а векторните по-продължителен. Само че оМикро
 8. По-лесно ми е запояването И лустъри и клик връзки имам, но трябва да се ровя да ги намеря. За 10-20W LED само усукване и изолирбанд става. Или термошлаух. Само за -/+ на буксата трябва да се внимава.
 9. По същия начин както се каниш да свържеш 220 вкабела - с усукване, с лустър клема, със запояване. В същите магазини има такива букси - със запояване, или с 15см кабелчета, или пък режеш твоето. Ако не бързаш след вторник - сряда съм в Пловдив, мотаят ми се такива букси с от изгорели адаптери.
 10. 1кв кабел на 220В понася 1-2кW или поне 5А, така че не се притеснявай. За тонколоните ти кабела е дебел, защото тока е доста голям (до десетки ампери) и съпротивлението на тонколоните е малко 4-8ом, нали не искаш цялата мощност на усилвателя ти да отива в свързващите кабели?! Използай подобно тънко дълго ЛЕД захранване, трябва да имаш място в/на корниза: https://www.led-zona.bg/slim-zahranvane-za-led-lenti-72w-lvt-7049-220-12vdc-ip20-6a Това е излишно мощно спрямо твоя адаптер, но е първото срещнато. В Елимекс и Викиват трябва да има такива. PS.ахаам, и
 11. Не е само до нова версия, Израел започнаха доста рано с ваксините. Аз за 8 месеца бях преболедувал, ваксиниран, и положителен - само с половин ден гърлобол втория път де.
 12. ЪхЪм, аз (и още един) май сме тъпи, Charmock, значи ти предпочиташ да сте с жена ти в абсолютно неконтролирано затворено помещение със знайни и незнайни заразени хора, колкото и да е възможно да се пропусне заразен човек с тестове и ваксини?! А аз си мислех че вашата ситуация дава отговор на Гадо. Неговата реакция всъщност също издава мнението му. Явно няма смисъл. Една страна тръгна по този път в началото, ама нещо се запря, и наложи мерки, и не е Швеция. И аз знам отговора на всички въпроси, ама няма да ви кажа, щото това е риторичен въпрос. Вервайте ми!
 13. Дай нещо разумно, не само празни приказки! То дори и това не предлагаш де. Или напиши: "Не ми пука за 200 умрели на ден, осъждам ги на смърт за да си гледам кефа!" Физическата си сила може да използваш за нещо по-полезно, например трупопреносвач за освобождаване на легла с кислород, 'щот и такива проблеми имаше.
 14. Пробвай в Евроболт, все ще има нещо подходящо.
×
×
 • Create New...