Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ехеееееееее, пийпъл! И днес оживях! Казвам ви, напоследък много ми се събра...утре е е последният напън! Ако издържа децата от 9.00 д0 19.00 просто ще изкарам една страхотна вечер с колеги и приятели...обаче утрееее ще има да се надвиквам с 20 души, които ги интересува само дали косата ми е права или къдрава, на колко години съм и от къде съм си купила блузата, която нося оххххх! Дано успея да ги науча на поне малко английски! :P Лека вечер на всички и приятна почика през уикенда!!! :D

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ти пък що се надвикваш и си трошиш нервите. Като искат да растат тъпи и майка им и баща им не им наливат акъл в главата, ти откъде накъде трябва да си даваш толкова зор, това не разбрах само.

Грим, направи така и тука да те чакат !

KILLERINCHO said:
Грим, направи така и тука да те чакат !

Има кой да ме чака.Двама души ми стигат.

МРАЗЯ ПАНТЕН!

Особено оня за "обем" и "healthy good look".

"Малко и често прави много." :huh:

Очаквам в следващото късметче, което си изтегля с кафето, да пише "Совите не са това, което са". Между другото, разбрахте ли, че Дейвид Линч ще идва в София? :ph34r:

Седя си с една студена бира тука и гледам ей ТИЯ неща....

И какво ли не ми минава през главата.....

Дали да не взема да пусна първоначална вноска за едно 63 AMG :devil

Мнеее .... излишно

Дали пък да не ги взема ТИЯ и да хвана първия транспорт до Хавай или Бразилия??? И две три момиченца да пърхат около мен без дрешки? И така чашата с чадърчето уекичко.... :devil

Ееехххххх....

Може би все пак най-много ми се иска да си внеса ДДС-то от сумата и с останалото да платя на някой да снима Доган...... Докато обяснява как ДПС се развива......... :punk

Мразя филми, в които има много негри или много азиатци, щото почвам да ги бъркам кой кой е :bgrin:

R_a_p_t_o_R said:
Седя си с една студена бира тука и гледам ей ТИЯ неща....

И какво ли не ми минава през главата.....

Дали да не взема да пусна първоначална вноска за едно 63 AMG :devil

Мнеее .... излишно

Дали пък да не ги взема ТИЯ и да хвана първия транспорт до Хавай или Бразилия??? И две три момиченца да пърхат около мен без дрешки? И така чашата с чадърчето уекичко.... :devil

Ееехххххх....

Може би все пак най-много ми се иска да си внеса ДДС-то от сумата и с останалото да платя на някой да снима Доган...... Докато обяснява как ДПС се развива......... :punk

Като стана голям искам да съм като теб :)

Psihara^^ said:
За кво са ти 14 хиляди лева? Сподели малко с мен... :)

По моя груба сметка са към 50 бона.

Като си представя, че имам оферта с която ще ги заработвам за 3 месеца и половина :P. Нещо се дърпам обаче...

netrootbg said:
По моя груба сметка са към 50 бона.

Като си представя, че имам оферта с която ще ги заработвам за 3 месеца и половина :P. Нещо се дърпам обаче...

Да не продаваш радиоактивно краве сирене от козлодуйски крави за ядрената програма на Северна Корея?!

Crazy_Hamster said:
Да не продаваш радиоактивно краве сирене от козлодуйски крави за ядрената програма на Северна Корея?!

Не е лоша идеята :).

Имам оферта да отида в Кабул. Такава ще ми бъде заплатата ако се навия. Шанса обаче клони към нула. Свикнал съм да се прибирам често, а от там ще мога по веднъж на всеки 6 месеца :(. Ако имаше как поне веднъж в месеца бих приел веднага.

Ванчоооо язък ти за наградите как се изряза с тия 14 к хахахахах

Добре че е батко ти Иван да те светне - тъкмо 42к са

И не момци - не съм ни сутеньор ни пласьор :punk

Тъкмо се събудих,направих си едно хубаво сутрешно чайче и се радвам на хубавото време навън,което само по себе си говори за една хубава разходка днес и един приятен ден :) Дано и вашият е такъв! :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...