Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Поздрав за всички малки и големи шантьовци като мен, които не са забравили колко е хубаво да си дете :)

Да сме живи и здрави :)

Такова хубаво детство съм си изкарала, че не бих го заменила за това, което карат днешните деца.

http://www.youtube.com/watch?v=75fokvnSkX0

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Не че нещо ама толкова бой забравя ли се? :lol:

Поне в това отношение днешните деца са далеч по-добре от нас защото аз не познавам някой който да не е ял пердах като малък

Иначе верно си беше добре, особено преди 6ти клас.. нулеви грижи, еххх... не като сега "откъде да я подхвана"

On 6/1/2011 at 12:08 AM, djadomraz said:

Е, в моето детство нямаше бой. Едно дете съм и бях пацифистки настроена към нещата, не е имало причина да ме бият. Разбира се, има си специфики на всяко поколение, но не са определящи на 100 %.

Иначе днешните родители много повече защитават и оправдават децата си (особено ако са сгафили в училище). Моите родители пък са били доста обективни и в това отношение са ме научили на самостоятелност, а не те да ми оправят бакиите. Като се има предвид, че доста рядко съм се замесвала в каши и объркани ситуации. Разбира се, подкрепяли са ме, били са до мен, но са ме оставяли да поема контрол над живота си от доста малка. И не смятам, че са сгрешили.

with a degree in aeronautical engineering and a Master's in Computational Fluid Dynamics and Structural Mechanics, 22-year-old Peter Prodromou went to work for McLaren

Кой може да се похвали с тия хави на 22 години? Шапка му свалям на човека. Годината, в която става това е 1991-ва

Не се сещам за човек от ТУ София да е пробил така рязко на....22(поправете ме ако греша)

On 6/1/2011 at 11:46 AM, w00x said:

post-100-0-06649600-1306928792_thumb.jpg

Омазвация, омазвация, омазвация!

Що не го виждам обявен този концерт в сайта на Армина

http://www.arminvanbuuren.com/schedule/

On 6/1/2011 at 6:58 PM, w00x said:

Зарежи сайта на Армин. Аз билети имам :) Ще го обявят.

Само да не стане в българския вариант: Зарежи билетите, на сайта го няма. Щото и ние мислим да поръчаме, докато са още оферта билетите.

On 6/1/2011 at 7:18 PM, chistacha said:

Само да не стане в българския вариант: Зарежи билетите, на сайта го няма. Щото и ние мислим да поръчаме, докато са още оферта билетите.

Взимай докато са по 25лв. Ще дойде. Няма къде да ходи.

On 6/1/2011 at 7:29 PM, w00x said:

Взимай докато са по 25лв. Ще дойде. Няма къде да ходи.

Какъв е тоя анонс Sunny Beach? То няма определено място като гледам така :)

Между другото как ми е камерата? Подозирам че твориш с нея devil.gif Дано да съм прав! beer.gif

On 6/1/2011 at 11:23 PM, RaptoR said:

Между другото как ми е камерата? Подозирам че твориш с нея devil.gif Дано да съм прав! beer.gif

Пише си, че е от Solar Summer Festival. Ти няма ли да се присъединиш?

Камерата ти е ОК. За твое огромно съжаление не си прав. Седи си в чантичката и чака да кажеш кога да ти я върна.

On 6/1/2011 at 11:32 PM, w00x said:

Пише си, че е от Solar Summer Festival. Ти няма ли да се присъединиш?

Камерата ти е ОК. За твое огромно съжаление не си прав. Седи си в чантичката и чака да кажеш кога да ти я върна.

Срамота! А тя има стаж в правилната област! devil.gif

Summer Festival добре, ама май подозирам, че в последния момент ще разбереш къде точно ще е Армин :)

Много ми се иска и на мен да се включа, но както казах и преди нищо по никакъв начин не мога да планирам за този период...

On 6/1/2011 at 11:23 PM, RaptoR said:

тва как го прочетох :D

On 6/2/2011 at 3:31 PM, Psihara^^ said:

Требе спешно да си намеря нова работа. :)

Шефче?

И да не забравиш да се разклатиш като човече на таблото на 12-так в чест на валсовата грация на тая класика кючека/гьобека!!! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

On 6/3/2011 at 9:45 AM, RaptoR said:

И да не забравиш да се разклатиш като човече на таблото на 12-так в чест на валсовата грация на тая класика кючека/гьобека!!! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Супер много ме обърка.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...