Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

ИнфоЛайт директно бъгна Win7-цата ми (х64 версия), Склад Про пък въобще не искаше да стартира в лайт версията, докато не качих чисто Про и да създам база данни, която после да се отвори с Лайт (е какъв е смисъла ако ще купувам само Лайт)... въобще, в потрес съм.

Приемам всякакви предложения и акъли. Вариант със софтуера за аптека трябва да го обсъдим, от сряда съм 100% наличен в Плд и може да се разберем нещо на ЛС.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 9/5/2010 at 7:57 PM, host said:

ИнфоЛайт директно бъгна Win7-цата ми (х64 версия), Склад Про пък въобще не искаше да стартира в лайт версията, докато не качих чисто Про и да създам база данни, която после да се отвори с Лайт (е какъв е смисъла ако ще купувам само Лайт)... въобще, в потрес съм.

Приемам всякакви предложения и акъли. Вариант със софтуера за аптека трябва да го обсъдим, от сряда съм 100% наличен в Плд и може да се разберем нещо на ЛС.

Разходи се до офисите на Митко и/или на Веско и поискай да ти направят демо. Нищо не пречи нито ще ги затрудни предполагам.

За другото - нямаш проблеми ще ти я дам само че ме мързи да се занимавам с нея и тя верно работи но доколко добре не знам и не ми се занимава да я оправям - все пак студентКА я е писала - чудо на техниката е направо. Помня че ми скъса нервите и я овиквах през ден... накравя на нея ѝ писна да ѝ обяснявам колко е некадърна и реши че знае страшно много, хвана си чукалата и замина да работи в някаква софийка фирма където работната обстановка била просто 6+ спели в офиса даже обменяли идеи и информация... не ми се мисли какви точно идеи са обменяли докато спят и дали наистина са спели или са правили други работи :lol:

Дедо, Дедо... така бива ли със младите кадри. За това в офиса имаме уред за провеждане на интервюта - матрак, стандартен. Идва девойчето, със, без CV - нЕма значение. Важни са реалните умения :D

On 9/5/2010 at 6:49 PM, DON_CHEFO said:

Ducati Desmosedici ...те тАва ми минава през главата. Уникален мотор с още по-уникална цена :(

Ехх тия Дукове...много са готини верно.Aprilia RSV 4 Mile също не е лоша и мисля,че е по-евтинийка... :)

П.П.Японското си е японско обаче :)))

On 9/6/2010 at 5:02 PM, xXx said:

Ехх тия Дукове...много са готини верно.Aprilia RSV 4 Mile също не е лоша и мисля,че е по-евтинийка... :)

П.П.Японското си е японско обаче :)))

Специално това Дукати като ново е струвало 70 хилки в долари :). Японско не японско....италианска секта до край :)

Намразих мексиканците! Искам атомна бомба, мамка му...

П.с. Аз като по-простичък, искам едно ей такова -

Zundapp_Slovenija_3.jpg

Достойно носила службата си машина на третият райх (KS - 800)

А, ей тва е по-малкото му братче (KS - 750)

800px-Z%C3%BCndapp_KS_750_vl_grey_TCE.jpg

Не бих върнал никое от двете...

Бахти, никой вече не прави истински моторетки! Сега се произвеждат само някакви фъшкии-еднодневки, които тръгнат ли да кашлят - заминават право на боклука... а, ремонтите им са жива проява на садо-мазо.

On 9/6/2010 at 5:54 PM, gado said:

Намразих мексиканците! Искам атомна бомба, мамка му...

П.с. Аз като по-простичък, искам едно ей такова -

Zundapp_Slovenija_3.jpg

Достойно носила службата си машина на третият райх (KS - 800)

А, ей тва е по-малкото му братче (KS - 750)

Не бих върнал никое от двете...

Бахти, никой вече не прави истински моторетки! Сега се произвеждат само някакви фъшкии-еднодневки, които тръгнат ли да кашлят - заминават право на боклука... а, ремонтите им са жива проява на садо-мазо.

Еми Гадо нали знаеш...една машина колкото е по-сложна,толкова повече има кфо да се развали.На тая твоята моторетка или на един Симсон кфо има да им се разваля :D Най-тежкия ремонт е да смениш бутало :D Днешните са едни датчици,та сто и осем скорости,та ABS,та незнамсиоще какво...пък и от друга страна старите вървят с 70 километра в час...новите с 270 :D

Къде по-добре са новите... със старите може да се почупиш много кофти а с новите изобщо няма подобен шанс да стане... с тях ако се размажеш те остъргват с малка лопатка просто...

On 9/6/2010 at 8:20 PM, host said:

Убеден ли си че говориш за мАтори? Защото аз съм много сигурен, че и със скутер можеш да се убиеш.

Лигавя се... опит за майтап но май не ми се получи добре...

On 9/6/2010 at 8:20 PM, host said:

Убеден ли си че говориш за мАтори? Защото аз съм много сигурен, че и със скутер можеш да се убиеш.

Еми небезизвестният Пининфарина за жалост точно така си отиде...Дедо Мразе-и с кола може се размажеш подобаващо,с мотор още повече...както и със скутер.Ти като паднеш с 80 и се забиеш в дървото кфа е разликата дали си с 1000 кубиков мотор или със 125 кубиков скутер?Разликата е,че малките кубатури са по-склонни да прощават грешките на тея които ги карат...ако ме разбираш :)

On 9/6/2010 at 5:54 PM, gado said:

Подобни зверове имаше на един ретро събор в Несебър. Проведе се преди 20 дена. Утре ако ми остане време ще ти кача малко снимки.

On 9/6/2010 at 8:11 PM, xXx said:

Еми Гадо нали знаеш...една машина колкото е по-сложна,толкова повече има кфо да се развали.На тая твоята моторетка или на един Симсон кфо има да им се разваля :D Най-тежкия ремонт е да смениш бутало :D.... пък и от друга страна старите вървят с 70 километра в час...новите с 270 :D

Ти бъди рахат! Последният ми мотор беше два пъти по-възръстен от теб(03.1970г)... и си подържаше 160км.ч. Говорим за карданна машина (отново боксер), която допълнително е бъзикана, удължавана и къстъмизирана от мен... и накрая от заводските и 220кг (сухо тегло), беше станала почти 270кг. Представи си ако бях решил да я правя само и единствено за скорост, дали нямаше да подържа още повече и щеше ли да може да се изцежда в градски условия!? Иначе тези дъртюхи, дето съм ги постнал както са си с кошовете, сандъците и прочее товар.... швабата ги е правил да вдигат 120, което ще рече, че спокойно дори и в оригинален вид, могат да държат поне 100...

Днешните са едни датчици,та сто и осем скорости,та ABS,та незнамсиоще какво...

ВЕрвай ми, ровил съм се из адски много карантия на съвременни боклуци... и не мога да кажа нищо добро! Е..., или поне с много редки изключения....

П.с. Всъщност и какво от това, че сегашните боклуци (визирам разните му там шосейки и шестдневки) могат да вдигат над 200 !? Може би това има значение за хора които участват в някоя донорска програма и горят от желание да им експлантират джигерите, колкото се може по-бързо... Няма фън в скоростите над 180! Адреналин - да, но удоволствие от шматкането на моторетка - никакво!

П.с.2 Естествено, говоря единствено от личен опит....

On 9/6/2010 at 8:30 PM, netrootbg said:

Подобни зверове имаше на един ретро събор в Несебър. Проведе се преди 20 дена. Утре ако ми остане време ще ти кача малко снимки.

Давай ги насам! В Несебър съм виждал машини които и в Гугъл не можеш да видиш...

понеже виждам,че има интерес към ретро парада в Несебър,ще ви дам линк със снимки от миналата година, след малко ще постна и друг със снимки от таз годишния ретро парад ,който определено беше по-слаб от миналогодишния . Криза е все пак !

http://sexsa.snimka.bg/motorcycles/retro-parad-nesebur-2009.413574.14345994

On 9/7/2010 at 10:28 AM, p4ela said:

Хмм..., сериозно участие на пловдивчани или поне на мотори които са съживени в Пловдив, забелязвам. Обаче освен NSU, Zundap KS-750 едно DKW, както R-25ца и една R-35 (може би същата която преди години един бургазлия ми я отмъкна под носа)... друго, което да е по-интересно не видях...

Край!

Моренцето свърши - 6 чисти дни + два основно пътуване... За сефте от десет години имам някаква разлика на бански и нещо, наподобяващо тен. И си изкарах ебаси якото море.

Само... малко ме е шубе да правя проверка на наличностите в сметката, че може да каже разни лоши работи :D

Провери де,провери,да видим колко си смел :pirate ама гледай да си седнал :laughing:

On 9/7/2010 at 2:10 PM, RaptoR said:

Ако ще купуваш гледай да са със закопчаване задълже.

On 9/7/2010 at 2:32 PM, djadomraz said:

A именно нещо такова: http://www.dekada.com/catalog/cable-sata2-90%C2%B0-uv-blue-45cm-sata245bluv-p-284.html

само че за 1-2 кабела не си струва да се плаща куриерската услуга...

Въпроса е дали има значение тези закопчалки за дъното?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...