Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

djadomraz said:
Под обичаме имаш ли предвид че правите любов и ако да кой е отгоре? Ей тъй си питам аз за обща култура :lol:

Ти па' си мно'о любопитен бе!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

А, мен след похапване на прекрасна бурания, поднесена ми от милото ми булче и добра доза червено винце ме изби на разни философски размисли -

Защо зеленчуците се наричат така, след като огромна част от тях са с цвят различен от зеленият? Какво по-точно си превръзват дамите с дамските превръзки. Кой по дяволите е Жорко... и други такива екзистенциални хави.....

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  djadomraz said:
Под обичаме имаш ли предвид че правите любов и ако да кой е отгоре? Ей тъй си питам аз за обща култура :lol:

По-важният въпрос е: "Кой е вътре?"

KILLERINCHO said:
То програмистите трезвени не знаете какъв код натворявате, смятай на няколко какво ще е :)

Няма майтап. Малко колеги могат да ти обяснят защо точно така са направили нещо ако ги попиташ. В най-добрия случай отговора ще бъде - ми така ми беше кеф. Най-вероятно е да чуеш обаче "не знам" или "ами това беше първото което ми дойде на акъла". Човек с под 10 години опит изобщо не трябва да се брои програмист... вместо това като направят 4-5 години стаж колегите почват да си мислят че са майстори джедаи...

gado said:
Ти па' си мно'о любопитен бе!

:lol:

Barurumm said:
По-важният въпрос е: "Кой е вътре?"

То аз и още мога да го бъзикам ама ме знае къде живея...

djadomraz said:
Няма майтап. Малко колеги могат да ти обяснят защо точно така са направили нещо ако ги попиташ. В най-добрия случай отговора ще бъде - ми така ми беше кеф. Най-вероятно е да чуеш обаче "не знам" или "ами това беше първото което ми дойде на акъла". Човек с под 10 години опит изобщо не трябва да се брои програмист... вместо това като направят 4-5 години стаж колегите почват да си мислят че са майстори джедаи...

В това не мога да се усъмня даже :) Имал съм такива преживявания преди време, та още ми държи влага.

Не, не е баш днес, просто когато трябваше - ме мързеше още повече... и ся като опря **** в **** последните седмици съм се напънал...

Antares said:
Не, не е баш днес, просто когато трябваше - ме мързеше още повече... и ся като опря **** в **** последните седмици съм се напънал...

Мм и аз съм точно така... :) Учебника е до мен, а аз съм навсякъде другаде :)

.....нещу 'ич не ми е празнично... :unsure:

даже ми прави впечатление,че изпълненията с пиратките преди 31-ви са доста скромни

kotora said:
Абе тия пиратки :) 2 кутии миньонки добре ще дойдат на махалата :D

Аз си взех 3 кутии ;) Много съм доволен. Иначе да слаба работа си е , ама децата в момента са пред компютрите. Аз помна едно време как сме обикаляли по 3/4 човека и сме гърмяли :) АЙде весело посрещане на Новата 2010 година :) До догодина :)

djadomraz said:
То аз и още мога да го бъзикам ама ме знае къде живея...

Ахам..., умен пич си. Пък и то, сега покрай празниците съм бая въоръжен и леко опасен, таа..... :sayjin

П.с. Ти пък ако си мислиш, че аз не мога да ръся глупости и да се лигавя...., чак до хоризонта и обратно.........

Весело изкарване довечера! И нека 2010 г. ни донесе здраве, много щастие, успехи и любов!

:love :punk :beerchug :hump: :heart: :rofl:

Благодаря, същото и на теб и на всички останали!

Аз сега трябва да се оправя за час и половина, а трябва да тренирам и да се къпя, знаете как е, все едно ако не отидеш в уреденият час на купона ще изпуснеш новата година!

Ама съм си такъв непукист! :)

Станах преди час и нещо, още не съм се събудил.

Иначе... май това е първата нова година без сняг тук?

gado said:
Ахам..., умен пич си. Пък и то, сега покрай празниците съм бая въоръжен и леко опасен, таа..... :sayjin

Умен съм я... все с нещо трябва да компенсирам мързела :lol:

gado said:
П.с. Ти пък ако си мислиш, че аз не мога да ръся глупости и да се лигавя...., чак до хоризонта и обратно.........

Именно... то ако всички сме сериозни през цялото време щеше да е егати скуката

ПС: Кожените мебели са хубаво нещо особено когато някой ги наповръща... лесно се чистят...

djadomraz said:
Умен съм я... все с нещо трябва да компенсирам мързела :lol:

Мдаа..., мързелът е оста около която се върти човешкият прогрес (във всяка една насока). То и аз на моите хора все им повтарях, че трябва да се научат да ги мързи, ама те все грешно ме с'фащаха.... (щот май така им оттърваше....)

п.с. Сега отивам да ручам мървя и да пийвам винце.....

Приятно прекарване на празника и Весела и Честита нова 2010 година на всички!

И аз ще пожелая приятно прекарване на всички тази вечер и леко с пиратките и бомбите. Бенгалски огън FTW (For the win).

Пък утре живи и здрави, ще си честитим.

Честита Нова 2010 година на всички! Живи, здрави, усмихнати!

И ако има нещо от мен - извинявам се. Нека започнем всичко начисто и да сме приятели! Весело изкарване! :punk

Честита нова година.

Не знам за вас, но годината започна динамично за мен от първите часове. В добър аспект. :) Дано за всички ви да е било така.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...